LÖRDAG

Hade en mysig kväll med Sofie här hemma igår. Idag tog vi en lång sovmorgon och gjorde amerikanska pankakor till frukost, dem blev hur goda som helst! Om ett tag kommer Carro hit så jag tänkte hoppa in i duschen en snabbis nu. Vi ska vara här och fixa oss inför kvällen och dricka lite innan vi möter upp de andra tjejerna på stan. Jag har varit riktigt sugen på att gå ut hela veckan så jag hoppas det blir en bra kväll!

NORRKÖPING

Imorse var jag hos tandläkaren klockan 9, jag har inte varit där på ett bra tag men jag fick höra att allt såg väldigt bra ut och alla visdomständerna har växt som dem ska. Efter tandläkarbesöket blev det en spontantripp till Norrköping. En god lunch, lite shopping och en fika senare åkte vi hem igen nöjda och glada av vad grannstaden hade att erbjuda. Hittade många somriga toppar och klänningar och tre plagg fick följa med mig hem. Nu ska vi ut och gå en promenad innan solen och värmen försvinner helt.

WEDNESDAY

Nu tar jag helg. Usch humöret har inte varit på topp idag men nu får jag glädjas åt att jag är ledig fram till måndag och ikväll får jag finbesök från Stockholm. Hoppas ni mår bra!

VÅFFLOR

Efter några mils övningskörning med pappa vände vi hemåt och gjorde våfflor till lunch. Gud vad jag har längtat efter våfflor, det är ju hur gott som helst! Snart kommer Albin förbi en sväng för att lämna en tröja och säga hejdå eftersom han åker till Nya Zeeland imorgon. Puss!

THINK IT'S TIME TO MOVE ON

Ännu en ny vecka är igång och denna kommer nog gå fort eftersom jag är ledig nästan tre dagar och har en rolig helg att se fram emot. Efter skolan idag gick Carro och jag till Bosses Glassbar och köpte varsin chokladmilkshake och satte oss på en solig bänk i domkyrkoparken för att plugga. Men det blev mest att vi satt och babbla och njöt av milkshaken i värmen istället. Det måste varit den godaste milkshaken jag någonsin druckit tror jag. Just nu sitter jag och skriver på mitt tal jag ska hålla på onsdag. Vid 21:00 är det dags för Maria Wern!

SÖNDAG

Jag har haft en riktigt skön söndag. Klev innanför dörren vid klockan sex imorse så jag vaknade inte förens halvtvå idag och då övningskörde jag och mamma ut till Tornby och gjorde några ärenden, åt lunch och hälsade sedan på Tove. När jag kom hem mötte jag upp Clara för en promenad i solen runt ån och sedan ett varv i skogen, riktigt skönt! Nu är det middagsdags här hemma, det luktar ljuvligt från köket och jag känner hur hela min mage kurrar för att jag är så hungrig.
.
Linnea, jag och Clara midsommar 2011

CYPERN BOKAT !

Igårkväll bokade jag och Carro en resa till Cypern. Vi åker i mitten maj och det ska bli så otroligt skönt att komma bort och slappna av och bara njuta av sol och värme i en vecka innan det är dags för bal och student! Idag har jag haft riktiga sommarkänslor i kroppen. Jag låg ute i bikini på baksidan där det var lä och nu när jag kom in såg jag att jag har fått fräknar. Och inte nog med det, ikväll ska vi premiärgrilla! Livet känns väldigt bra just nu.

FRIDAY

Att vara ledig på fredagar är det absolut bästa på hela veckan. Idag har jag hunnit med att göra en beställning på tjugo cupcakes. Jag gjorde även några extra till familjen som vi kan ha i helgen också. Denna eftermiddag har spenderats ute på baksidan i solen med Sofie där vi satt med varsin cupcake och njöt av värmen! Nu håller pappa på att byta till sommardäck på bilen så snart ska vi ut och övningsköra en sväng. Jag fick köra nya golfen igår vilket var lite annorlunda eftersom jag är van vid att köra vår andra bil, men det gick bra det med. Puss

THOSE SWEET WORDS

Spenderar denna torsdagskväll i tvsoffan med min syster. Vi är båda lediga imorn så vi tänkte ha en riktigt skön dag här hemma och ta en lång sovmorgon. Vi hörs mer imorn!

NEW IN

Byxor - Gina 599 :-

TOULOUSE

Ny färg från Mavala

MONDAY

.
Bjuder på dåliga mobilbilder idag. Har precis varit ute och övningskört med pappa i en timme och det gick riktigt bra idag med. Snart är jag redo för motorvägen. Nu väntar käk och rättskunskapsplugg hela kvällen!

SÄLJER RÖDA CONVERSE !


Jag tänkte kolla om någon utav er är intresserad av ett par nya röda converse? Mamma köpte dem till mig i New York men det var tyvärr fel färg vilket resulterade i att jag bara använt dem en gång. Så istället för att dem ska ligga här hemma och skräpa i garderoben är det bättre att de kommer till användning någon annan stans. Storleken är 7,5 i damstorlek vilket motsvarar 38-39 i svensk storlek och jag säljer dem för 350 kr! Hör av dig om du är intresserad, kommentera antingen inlägget eller maila mig på [email protected]. Först till kvarn! :)


BALTRÄNING

Laddar upp inför balträningen med en kopp te och en cupcake. Gött!

MICHAEL KORS

Hallå där! Nu var det ett tag sen, men jag har bott hos min syster sen i torsdags. Igårkväll kom även Sofie dit så hade vi en riktig myskväll med matlagning, film och tjejsnack. Idag har jag övningskört med pappa i nästan två timmar och det gick skitbra, nu är jag på gång! Kvällen blir nog väldigt lugn, Carl kommer hit på middag och vi har hyrt en film som jag har hört ska vara bra, Public Enemies. Ha en bra kväll så hörs vi mer imorn!
.
Måste bara visa min syster nya klocka från Michael Kors. Ursnygg!

SHOUT IT OUT

Inte min dag idag. Satte väckarklockan på elva imorse eftersom jag hade sovmorgon till klockan två, men jag vaknade redan vid sju av att huvudet dunkade och min mun var svullen. Gick upp och tog en tablett och ett glas vatten och efter det hade jag svårt att somna om igen. Min visdomstand blir inte bättre och jag är så trött på att ha ont och inte kunna äta ordentligt. Denna kväll spenderar jag tillsammans med min syster, sover där inatt eftersom jag är ledig imorn och ska iväg och träna med Linnea troligtvis. Hoppas mitt humör är lite bättre imorn. Puss!

ONSDAG


Fick min efterlängtade studentmössa idag! Min studentklänning kom även förra veckan så nu är jag redo, haha. Nu börjar det kännas att det inte är så himla lång tid kvar. Jag är ledig från skolan var och varannan dag, vädret blir allt varmare och jag börjar planera vad jag ska göra sen i höst. Humöret är på topp helt enkelt.. trots denna eländiga tandvärk som inte vill gå över!!

YUM

Ledig idag. Det blir en kort vecka den här veckan då jag bara går tre dagar i skolan vilket är riktigt skönt. Trots att det nyss var helg så skadar det aldrig med lite extra ledighet. Idag har jag bakat cupcakes för fullt, har några beställningar på g. På tal om något helt annat så har jag sån himla tandvärk att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är min sista visdomstand som är på väg upp och jag är helt uppsvullen i munnen och kan varken tugga eller gapa ordentligt. Mamma vill att jag ska ringa akutmottagningen hos tandläkarn men med min tandläkarskräck håller jag mig helst till Ipren ett tag till, om det inte blir ännu värre. Pappa var på apoteket förut och handlade lite smärtstillande och inflammationsnedsättare. Någon av er som varit med om samma sak, har ni några bra tips?

LOREEN

underbart


BACK

Nu är jag hemma i Linköping igen efter fyra härliga dagar i huvudstaden. I fredags var vi ute och åt med ett gäng från Emils jobb och efter det blev det några drinkar på Svartengrens, nya favoritstället! I lördags efter en liten shoppingrunda på stan blev det matlagning och melodifestivalen med Sofia, Emil och Christoffer. Det var helt klart rätt att Loreen vann, vi satt och röstade som galningar på henne och Danny! Jag tror vi kommer gå långt med Euphoria i Eurovision sen i maj. Gårdagen spenderades mestadels ute i det underbara vädret och på kvällen gjorde vi egen pizza och låg i soffan och kollade på film hela kvällen. Det var min helg det. Imorse tog jag tåget tillbaka till Linköping igen, hade bara en lektion sen gick jag och hämtade ut några paket som äntligen hade kommit. Visar er vad de innehöll en annan dag. Puss!

I STOCKHOLM


Jag befinner mig i Stockholm just nu. Har varit här sen i torsdags det är därför det ekat lite här i bloggen de senaste dagarna. Jag kommer hem imorn så då berättar jag lite mer om helgen. Hoppas ni mår bra och har haft en härlig helg i det underbara vädret!

SHOE LOVE


Nu är dem mina ♥

MIN TRÄNING

Jag blev påmind förra veckan om att jag glömt berätta hur det går med träningen och om man ser något resultat än. Nu är det ca 6 veckor sen jag började träna ordentligt och äta mindre onyttigt, om man räknar bort lovet då jag inte tränade någonting. Jag bytte ut muffins och andra godsaker till fruktsallad och började träna regelbundet 3-4 gånger i veckan. Jag har varierat mellan gym/simning/kondition/powerwalk.

Självklart har det även gett resultat, jag har förbättrat min kondition och styrka något enormt. För några veckor sedan blev jag trött efter tio minuter på löpbandet men idag kan jag köra 45 minuter kondition och sedan gymma efteråt utan problem. Jag tror jag känner mer skillnad i kroppen än vad det syns, men jag är på god väg. Både magen och benen har blivit fastare och jag har börjat bygga muskler. Jag kommer nog att fortsätta träna på en lagom nivå fram till sommaren och jag ska försöka att inte ge upp trots att motivationen inte alltid är den bästa.


SÖNDAG

systrarna Stolt för en himla massa år sedan
.
Denna söndag har bestått av balträning, en shoppingrunda på stan, PW med mamma runt ån och serietittande. Jag har haft en riktigt skön dag med andra ord! Nu står pappa i köket och lagar mat, det blir nån specialare ikväll tydligen. Det luktar iallafall ljuvligt från köket så det blir nog gott. Efteråt blir det Time-out och Wallander, precis som varje söndag!

NEW BAG

Bild på min nya skönhet jag köpte igår. Är riktigt nöjd med köpet då jag får plats med precis allt jag behöver i den. Igårkväll var vi ett gäng hemma hos Jenny, vi åt mat, låg i soffan och kollade på tv och körde spel. Precis en sån kväll jag behövde. Nu ska jag ut och sätta mig i solen med en kopp te!

FRIDAY

Mötte upp min syster på stan efter att jag slutat idag. Hittade en ny väska och ett par ursnygga skor, men skorna la jag undan tills imorn för jag kunde inte bestämma mig om jag ville ha dem eller inte. Det var nämligen det sista paret men de var en storlek för stora tyvärr. Sen mötte jag även Elin på stan, vi satt i solen och njöt av vädret en stund innan vi åkte hem. Nu är jag hemma och jag funderar faktiskt på att gå ut och gå ett varv runt ån nu när det ändå är så fint väder! Man får passa på helt enkelt!

ICY PURPLE

Isadora

RSS 2.0