THE SCARS OF YOUR LOVE REMIND ME OF US

Låg ute och löste korsord och fixade naglarna på gräsmattan innan solen gick i moln. Tur var väl det, jag tror jag har fått nog med sol för den här veckan. Jag vill inte bränna sönder mig innan jag och tjejerna drar till Spanien nästa vecka. Det är helt sjukt att vi åker nu, det känns inte alls länge sen vi satt inne när det var snökaos utanför och bokade resan. Det ska bli otroligt skönt att komma iväg för lite mer än en veckas sol, bad och festande!




NÄR LIVET ÄR SOM BÄST




Dagen har jag spenderat ute i Gistad med fint sällskap. Jag har lyckats bränna mina skinkor så dem är illröda, haha! Ikväll är bara mamma och jag hemma så vi har lagat god mat och suttit ute på altanen och pratat strunt. Dagar som den här kan jag inte låta bli att älska!

SPONTANTRIPP TILL VIKTORS LAND












GOT TO BE REAL



Kvällen har bestått av mys vid ån, kubbturnering, god mat och skitsnack ute på altanen. Jag har haft en riktigt bra kväll me andra ord!

SOMMARFRÄSCHA NAGLAR

'

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG


Stort grattis mitt älskade mongo och bästa vän!

MIDSOMMARAFTON 2011

Igår firade vi midsommar hemma hos bröderna Grindestam för tredje året i rad och vi hade lika kul som vanligt. Vid tolv blev det champagne och sång för Sofie som fyller år idag! Stort tack allihopa för en grymt bra midsommarafton!











fler bilder finns på facebook

GLAD MIDSOMMAR!


ANGELINA JOLIE


Vaknade med kramp i magen imorse och har legat i sängen i princip hela dan. Har levt på vatten och värktabletter idag men fick i mig lite mat när Sofie kom förut. Jag har iallafall hunnit göra klart bilden av Angelina nu som jag visade er en liten smygtitt av igår. Det är jättekul nu när beställningarna börjar komma in, det gör att jag hela tiden vill utvecklas mer och bli bättre!

SNEAKPEAK



Här har ni ett smakprov av vad jag har gjort idag. Dock är jag långt ifrån klar och jag kommer nog sitta många fler timmar innan jag är nöjd. Visar hela resultatet om några dagar troligtvis. Just nu är jag inne i en sån period då jag älskar att teckna. Men vad passar inte bättre när vädret är som det är?

PARTY ALL NIGHT LONG









LIKE THE WIND BLOWING THROUGH MY HAIR


Ikväll blir det en slappiskväll hos Anton med film och godis. Just what I need!

STOCKHOLM











COUNT ON ME



Spenderar kvällen och natten i stan. Imornbitti åker nämligen jag och Sofie till Stockholm, ska bli himla mysit! Vi hörs mer på söndag!

REBECCA & FIONA


Fem timmar på papper.

NEW IN PINK





ROLLING IN THE DEEP


Åker in till stan för att träffa Niclas och Carro. Vi hörs mer senare!


MÅNDAGSKLUBBEN


Hade en väldigt trevlig kväll på nationernas igår vilket resulterade i att jag sov till efter ett idag. Men är de sommarlov så är det! Idag har jag inga planer alls, funderar på att åka in till stan för att fixa några grejer men jag får se vad orken räcker till. En heldag i sängen med film och godis lockar de med!

BÖRJAN PÅ MITT SISTA SOMMARLOV

Gårkvällen kunde inte blivit mycket bättre, vi började några tjejer hemma hos Anna med vin och dans och fortsatte sedan vidare till Ågatan. Jag och Hedda somnade gott i samma säng vid fyra inatt. Tack för en otroligt bra start på lovet tjejer!







AVSLUTNING & STUDENT 2011












TECKNAT

Började med denna försenade födelsedagspresent till min syster igårkväll och satt uppe halva natten för att göra den klar. När jag väl börjat teckna har jag svårt att sluta för att det är så otroligt kul. Jag invigde mina nya grejer som jag fick när jag fyllde förra veckan och de var riktigt bra. Nu är det bara några detaljer och sen en fin ram som saknas. Hoppas hon är nöjd med resultatet!



SOMEONE LIKE YOU


Blev en runda på stan med Klara och Beccan idag. Fick med mig en hel del fint hem, blandannat linnet med ursnygg rygg på bilden ovan. Hittade även en klänning till avslutningen på fredag, enkel och väldigt fin!

Nu ska jag äta middag med mamma o pappa. Kvällen får jag se vad den har att bjuda på!

MAN DOWN


BABY I HAVE NO STORY TO BE TOLD


Efter bara två timmars sömn inatt har jag känt mig som en zombie hela dan. Men jag orkade till slut gå upp imorse för att skriva mitt sista prov för tvåan. Så nu tar jag sommarlov!! Ikväll blir det bio med min fina vän Carro. Hangover II är det som gäller!

THERE'S A FIRE STARTED IN MY HEART


Ikväll firar vi Tove som fyllde 21 igår!

SUMMERBURST

Gårdagen går bara att beskriva med tre ord; GRYMT JÄVLA BRA!!










MOT STOCKHOLM

Nu rullar tåget mot huvudstaden och Summerburst!!!

BEST THING I NEVER HAD

Nytt från B. Love it!



THEY DON'T REALLY CARE ABOUT US






Bilder från igår. Riktigt rolig kväll!

Sitter här nyduschad och mumsar på ett äpple. Idag har jag hunnit med några soltimmar i trädgårdsföreningen, bankärenden på stan med mamsen och även lite shopping. Ikväll blir det en lugn kväll här hemma, borde börja packa lite smått till imorn med. Bokade hotell i veckan så nu är allt klart inför imorn. Jag är så jävla taggad!!

SUMMERNIGHT IN THE CITY

Imorse tog Carro, Beccan, Klara och jag bilen ut till Hedda där vi har spenderat hela dagen. Vi har legat i solen och snackat skit i några timmar och lekt med hennes underbara elva veckor gamla hund. Sååå sööt! Ville sno med mig henne hem!
Ikväll blir det mat och vin hemma hos Tove och Martin innan vi drar till Platens där The Majority Says spelar ikväll. Puss!







THINK PINK


Min syster känner mig för bra. Igår fick jag en hel väska fylld med endast rosa grejer. Det var allt ifrån godis till underkläder och nagelgrejer. Perfekt helt enkelt!

REBECCA & FIONA






RSS 2.0