RUGBY

Jag gick på mitt livs första rugby game i helgen med Olympia och Libby. Jag kände att jag inte kan lämna Nya Zeeland efter åtta månader utan att ha varit på en enda rugby match. Det var kul att kolla på men det tog ett tag att förstå alla regler. Det var Gavin och hans team som spelade mot Stoke och tyvärr förlorade dom. Men det var ändå en bra match, det var lika genom hela matchen så det var spännande. Ska nog åka med Bevan och kolla på hans match i Motueka helgen. 
 

BATH TIME

 

I'M GONNA MISS YOU


PICS


MY NEW BABY


STORM

När det regnar här i Nelson regnar det rejält. Igår blev det översvämning på vägarna och hela Richmond mall var översvämmat. Vi blev tillsagda att stanna inne och stänga alla fönster och dörrar. Mélody kunde inte ta sig hem så hon fick stanna här över natten och vänta tills stormen lugnat ner sig imorse. Har hållt mig mestadels inomhus idag med även om solen tittade fram nu under eftermiddagen. Hade lite att städa efter helgen då Holly, Mélody, Gavin och Dylan bodde här. Ikväll blir det pizza och X-factor! 
 

INSTA WEEKEND


TANKAR

Idag har varit en jobbig dag. Mycket blandade känslor. Jag tog med mig Taine ut på en långpromenad förut för att jag kände att jag behövde rensa tankarna lite. Om exakt en månad lämnar jag min familj och mitt hem här i Nelson. Jag tror inte riktigt jag har förstått hur snart det faktiskt är. Igår var jag tvungen att säga hejdå till Sandy som ska ut och resa i några veckor och kommer hem dagen efter att jag åkt hem. Avsked är bland det värsta jag vet. Jag har träffat så otroligt många underbara människor här som betyder mycket för mig så jag har en känsla av att dom här sista veckorna kommer bli tuffa. 

I'M BACK

Tillbaka i Nelson efter en grym helg i Wellington. Vilken underbar stad och underbara människor! Tre dagar gick alldeles för fort. Jag landade klockan 7 på fredagsmorgonen, det tog ett tag att hitta till Biancas hus men tillslut kom jag dit. Vi tog det lugnt i ett par timmar innan vi promenerade in till stan för lite shopping och lunch. Sen gick vi runt halva stan och Bianca visade mig runt. Wellington är en fantastiskt fin stad som jag skulle kunna tänka mig att bo i. Vi hade planerat att ha en lugn kväll och bara vara hemma och laga mat och dricka vin men helt plötsligt började det ramla in folk i huset så det slutade med en spontanutgång med hennes flatmates. Vid femtiden promenerade vi hemåt igen efter en sjukt rolig kväll. I lördags vaknade jag efter lunch eftersom jag varit vaken i över 24 timmar. På kvällen var vi hemma hos Tom och firade Kelsies födelsedag innan vi gick ut och dansade. Det bästa med klubbarna i Wellington är att dom inte stänger förens sista personen gått hem. Har helt klart haft en minnesvärd helg!
 
Snodde lite bilder från lördagskvällen av Dominic. 
 
 

MOT WELLINGTON

Klockan är ställd på 05.00 imorgonbitti för att hinna med tidiga morgonflyget till huvudstaden. Kommer bli en grym helg! 

ONE WAY OR ANOTHER

 Idag invigde jag mitt gymkort och fick träffa Jodi som ska hjälpa mig under dom här veckorna. Hon var supertrevlig och visade mig vilka övningar och maskiner jag ska köra. Hon skrev ihop ett 1 timmes program till mig utformat efter mina mål som jag nu ska köra 2-3 gånger i veckan och variera med simning. Det känns jättebra efter dagens pass men det kommer kännas i både ben och mage imorgon kan jag lova! 

CAN'T HOLD US

 
Så otroligt bra!

CAN'T HOLD US

Har ju glömt bort att berätta om min helg. I fredags gick jag och Mélody på bio och såg 21 & over och den var så sjukt rolig. Fick hysteriska skrattanfall inne i biosalongen ett par gånger. Efter bion gick vi till våran favoritbar för några drinkar men Nelson en fredagskväll har inte mycket att erbjuda så vi hamnade hemma hos Dale istället och kollade på rugby mitt i natten. I lördags mötte jag upp Louise och tre andra svenska nannys som var i Nelson under helgen. Vi gick ut och åt på en jättemysig italiensk resturang och efter det gick vi till deras hostel och förfestade och sedan utgång på det. Jag får träffa allihopa igen i slutet av maj då jag åker upp till Hamilton och spenderar min sista vecka på Nya Zeeland på norra ön hos Louise. Det ser jag väldigt mycket fram emot! 
 

LETS DO THIS

Nu är det slut på dåliga ursäkter att inte hinna träna. Jenna har köpt gymkort till oss båda och vi bor bara två minuter från gymmet. På onsdag har jag bokat in mig med en personlig tränare. Lets do this! 
 
 

LATELY


PICTON

Påskhelgen spenderades i underbara Picton. Vi bodde jättebra nära både stranden och stan vilket var perfekt. Vi har ätit en massa god mat och bara gått runt och njutit av den fina staden. I söndags var det dags att vinka hejdå till mamma och pappa som åkte tillbaka hem till sverige igen. Det var inte lika jobbigt att säga hejdå den här gången eftersom jag får träffa dom om några veckor igen. Det känns helt sjukt att ja har varit här i över ett halvår nu. Vi har haft släkten över här ikväll på pizza och öl och när vi började prata om att min hemresa närmar sig började både Jenna och jag gråta. Samtidigt som det ska bli otroligt skönt att komma hem igen och träffa alla nära och kära så kommer det bli jättesvårt att lämna min familj här. Framförallt Taine. Jag ska verkligen njuta av dom sista veckorna jag har kvar här nu! 
 

RSS 2.0