DO WHAT YOU LIKE


Humöret är på topp! Börjar kvällen med tjejmiddag hemma hos Nea sen drar vi vidare. Hoppas på en grymt rolig kväll! puss :)

LIKE A MELODY

Min syster och jag har flängt runt på stan i eftermiddag och uträttat några ärenden, vi har även storhandlat mat till kvällen så nu är det mesta klart. Jag ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen kommer Karro hit innan vi drar vidare till Linnea. Tror det kommer bli en toppenkväll! 


systrarna Stolt

I WANNA TELL YOU EVERYTHING

Min dator vill INTE samarbeta med mig idag så jag har fått ett antal dampanfall ikväll, men nu verkar den fungera som den ska. Krånglar det igen kastar jag fasen ut datorn genom fönstret. Jag hatar verkligen när ingenting fungerar som det ska. Jag och tekniska prylar går inte ihop helt enkelt, så är det bara.

Nu ska jag sova och tagga inför Valborg imorn! godnatt hörrni ♥



AGAINST ALL ODDS

Blev en snabbis på stan efter skolan med Carro, Beccan, Magda och Oskar innan jag mötte upp Anna för en mysig fika ute i solen på Cioccolate. Har inte träffat den tjejen på år och dar känns det som så vi hade mycket att prata om. Mötte även Max på stan så vi tog sällskap hem. Nu ska jag slänga i mig lite mat och plugga inför morgondagens prov. puss!




EVERYTHING IS NOTHING WITHOUT YOU

Hallå där! Som ni ser har jag ändrat om här i bloggen.... igen. Jag tröttnar så fort på min design så nu var det dags att göra om igen. Nu får vi se hur länge jag kan hålla mig denna gång.

Idag har jag varit på bra humör trots att vi hade två prov. Engelska nationella gick väl okej och matteprovet var jag klar med efter bara tjugo minuter men det kändes ändå som om det gick bra så nu håller jag tummarna. Jag har även hunnit läsa nästan alla sidor i svenskan till på fredag och nu ska jag kolla på Troja. Jag skulle lära mig mycket genom att kolla på den filmen tipsade Carro om. Så jag laddar upp med popcornskålen och lägger mig nu och tittar på film. pöss!




NOTHING ELSE MATTERS



Pappas nya pärla som han köpte idag. Nu ska jag bara leta fram mitt skinnställ och hjälm så ger vi oss ut på vägarna. Jag är annars inte ett dugg bil eller motorcykel intresserad men det finns inget härligare än att åka och köpa glass en varm sommardag. Känner på mig att det kommer bli många sånna tillfällen nu i sommar. (Ni måste hålla med om att jag ser liiiiite tuff ut på bilden iaf? haha)

Nu blire duschen sen måste jag plugga på riktigt, har tre prov kvar denna vecka. Kill me!

I DON'T WANT THIS MOMENT TO EVER END

Sofie kom till mig efter skolan idag, vi skulle egentligen plugga och laga mat men en promenad i det underbara vädret lockade mer. Så det blev ett varv runt ån och så satte vi oss på t-bryggan och pratade i solen. Ingen av oss orkar ens öppna en bok så nu tänkte vi sätta igång en film och bara ta det lugnt. Vi hörs senare ikväll igen, då ska ni få se vad pappa kom hem med till mig idag. Nu är det bara körkortet som fattas ;) hehe





WE WAIT AND WE WONDER

Färdigpluggat för idag. Nu ska jag belöna mig själv med en god fruktsallad och soffhäng framför teven med min syster. De är ju inte helt fel att ha sovmorgon imorn heller. Nattinatti :)


sofie och jag, italien 09 ♥


IT'S MY ONLY WISH



Idag mår jag prima, om man bortser från allt plugg jag har framför mig. Eftermiddagen har jag spenderat med Linnea. Vi har kollat på Vampire Diaries som vanligt, det är hemsk spännande nu. Längtar redan till nästa avsnitt kommer. Min syster håller på att laga mat just nu så jag ska väl vara snäll och hjälpa henne ute i köket, känner hur magen börjar kurra lite smått. Någon måste ju hålla koll på henne så hon inte eldar upp hela köket.. hehe. Sen återgår jag till mitt pluggande! puss  


IF YOU GOT IT, I NEED IT

Nu ska jag baka blåbärspaj med Tove och Jonathan och sen ska jag och mamma kolla på film. Perfekt slut på en toppenhelg!

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LOVISA! ♥

CONVERSE




De här gula sköningarna kom min syster hem med igår. De kommer användas flitigt i sommar kan jag lova. Sjukt snygga! Jag vet inte hur många par converse vi har tillsammans nu men det är en hel del. Finns inga skönare skor.


ALMOST EVERYTHING

Skitmysig kväll hemma hos Carro igår. Tack hörrni!









THE RYTHM OF MY HEART



Har allt fått lite färg idag och massor me fräknar. Sommarkänsla så det skriker om det! Ikväll blir det grillning med härliga tjejer! puss ♥


ANOTHER DAY IN PARADISE

I förrgår snöa det och idag har jag legat ute i solen i bara bikini. Snacka om aprilväder. Vädret ska tydligen bli ännu bättre imorn och fortsätta vara bra hela veckan vad jag har hört. Tummen upp för det!

Vi hade en riktigt rolig kväll/natt hemma hos Carro igår. Såg blandannat på Shutter Island och Saw 6. Philip, Niclas och Claudius är nog de mesigaste människorna jag känner, haha livrädda för allt. När vi skulle hem inatt missade vi bussen så Victor kom och hämta oss ända ute i Ljungsbro, stort tack! 
 

våren -09

BOTH SIDES OF THE STORY

Kom nyss hem från sjukhuset. Jag och tjejerna har varit och hälsat på Alexander som är nyopererad den stackarn. Han mådde hyffsat bra och blev glad att vi kom! Nu måste jag skynda att göra mig iordning lite snabbt innan jag ska möta upp Niclas och Magda så ska vi till Carro på filmkväll. pöss!  



23 april

Idag är det exakt ett år sedan du lämnade oss. Jag minns dagen som om det vore igår, hur allt blev svart för ögonen och jag blev helt tom inuti. När jag fick samtalet som jag länge gått och väntat på men ändå så kom beskedet som en chock. Det är fortfarande tomt utan dig här på jorden men jag vet att du är på ett bättre ställe nu och har det bra.

Jag saknar dig morfar ♥ hälsa mormor och farfar från mig





COMBINATIONS OF WORDS

Eftersom jag är väldigt onyttig av mig så bestämde jag mig för att vara lite nyttigare ikväll. Har lagat egen mat eftersom jag är ensam hemma och sitter nu och äter grönsaker med egengjord dipp, hur gott som helst! Ska även försöka komma i säng rätt tidigt ikväll, det blev inte mycket sömn inatt om man säger så. Vi hörs mer imorn! Godnatt gullefisar :)

Vill ni veta en sak? IMORN ÄR DET FREEEEDAAAAG!!


lånade Carros turkosa nagellack från h&m.  love it

SLOW DOWN AND TAKE A DEEP BREATH



Halloj! Idag har humöret varit lite upp och ner, antar att det beror på stressen över allt plugg de kommande veckorna. Annars har det varit en väldigt bra dag, jag vet inte hur många skrattanfall vi fått i skolan, min klass är helt sjuk! Dum som jag är glömde jag min jacka hos Carro imorse när vi fick lite bråttom att hinna med bussen så jag frös skapligt mycket när jag skulle hem förut, men jag överlevde som tur är. Nu mat - dusch - sen plugg! puss :)

THE ONLY DRUG I NEED



Här sitter vi just nu. Det här med att plugga är nog helt enkelt inte våran grej, ingen av oss har ens öppnat en bok och vi pratar bara bort tiden. Carro gjorde även världens godaste mango-smoothie nyss. Vi funderar på att lägga oss i soffan snart och kolla på film tills vi somnar. Godnatt allihopa! ♥

I DON'T WANNA MISS A SINGLE THING YOU DO

Varför snöar det nu i april? Imorse när jag vaknade och tittade ut ville jag bara gå och lägga mig igen och vakna om några månader när snön förhoppningsvis är borta. Jag som trodde att sommaren var på väg men tydligen inte. Haglar gör det visst också ser jag. Nu måste jag skynda mig och packa väskan och laga mat. Ska nämligen sova hos Carro ute i Ljungsbro inatt, hon är ensam hemma hela veckan och jag tänker inte låta henne sova själv. Det blir filmmys med pizza ikväll men vi ska även försöka orka med att plugga lite också. pöss!


YOU BETTER BELIEVE IT

Jag är en såndär som behöver pilla på något eller äta något när jag pluggar. Vad passar då bättre än Ben&Jerry's?
Finns ju inget godare! Cookie Dough är min favorit :)  


I ALWAYS HAVE AND ALWAYS WILL



Är nu mera korthårig och lite ljusare. Klippte bort allt det slitna och det var en hel del kan jag säga. Är som vanligt supernöjd, Sara måste nog vara världens bästa frisör. Mamma blev också jättefin i håret. Ae nu kan jag inte sitta här längre för nu är det plugg som gäller!

GODMORGON!


today   

I eftermiddag ska jag och mamma till frisören, det blir klipp & färg för oss båda. Ska bli skönt att få ordning på håret igen, går mot de lite ljusare hållet nu till sommarn. Vi hörs mer ikväll! Ha en toppen dag hörrni ♥


TOGETHER WE ARE STRONGER

En kopp varmchoklad och lite plugg, det får bli min avslutning på denna dag. Skönt med sovmorgon imorn också. Godnatt! :)



världens bästa, utan tvekan ♥


THE BEST LITTLE GIRL IN THE WORLD

Har suttit ute i solen de senaste timmarna och njutit av vädret. Snart är engelska boken utläst och jag är på god väg med naturkunskapen med. Det känns riktigt bra att ha fått någonting vettigt gjort idag. Funderar på att ge mig ut på en långpromenad i skogen med min iPod. Känner att det är dags att röra på fläsket igen.



I DON'T WANNA BE STUCK IN THE PAST



Ligger nerbäddad i sängen med en kopp te och kollar på film. Jag fick gå hem tidigare från skolan idag eftersom jag har haft ont i magen sen jag vaknade imorse och det blev bara värre när jag kom till skolan. Jag hoppas solen kommer fram snart igen så jag kan sätta mig ute i solen och plugga istället. puss på er!


SUPERPRINSEN



Såg detta klipp på Lina Bergs blogg. Riktigt kul!  

IT'S LIKE I DON'T KNOW HOW TO SPEAK

Det bjöds på god frukost hemma hos familjen Palmgren imorse, toast med ägg och bacon. mumms! Jag har inga planer idag direkt, måste plugga i stort sett hela dagen men det orkar jag verkligen inte. Usch jag hatar söndagsångest. Tänkte hoppa in i duschen strax och hoppas på att jag piggnar till lite då. puss!

bjuder på lite bilder från igår








NU BLIR DET MIDDAG OCH PARTY!


I GET SO WEAK IN MY KNEES

Vi har haft det sjukt bra på Claras land. Huset låg precis vid stranden så utsikten var underbar! När vi kom till Motala igårkväll var vi helt vilse, allt var stängt och vi hade ingen mat men tillslut hittade vi till MAXI där vi köpte flera kassar onyttigheter. Karro hade med sig OC-boxen så vi låg allihopa i soffan och kollade i flera timmar. Inatt fick vi för oss att spela in en skräckfilm med Alex i huvudrollen och det sluta med att en pizza åkte i golvet och alla låg och asgarva. Vi är ett härligt tjejgäng kan jag lova! Satt uppe halva natten och bara pratade och skrattade så det blev inte många timmars sömn inte. Längtar tills vi ska ner dit i sommar igen och stanna i några dagar, kan inte bli annat än galet när vi är i farten.

några smickrande bilder





 ♥

YOU'RE THE ONLY ONE THAT I WANT

Nu åker jag och några tjejer iväg till Claras land som ligger precis vid Varamon. Lite impuls grej sådär men de kommer bli riktigt kul tror jag! Kanske även hinner med att bada för första i år, vem vet. Vi kommer hem nån gång imorn igen. puss på er ♥


ganska tuff

FRIDAY

Det är fredag, det är sista lektionen och alla är grymt trötta. Jag tror ingen jobbar med det vi egentligen ska just nu för man hör facebook ploppar över hela klassrummet. Jag funderar på att gå in till stan och köpa glass när vi har slutat. Jag trodde det skulle snöa idag eftersom det var ett jädra tjat om det igår men här lyser solen och är klarblå himmel. Vi hörs senare! puss

GRATTIS MAGDA!



DANCE INTO THE LIGHT




Kom nyss hem från Linnea. Åt middag och kollade på film där ikväll, riktigt mysigt! Feg som jag är vågade jag inte gå hem själv i mörkret efter att ha sett på Vampire Diaries, så Linnea och Tilda följde mig hem. Är det något jag alltid kommer att vara rädd för så är det mörker. Tanken av att inte veta vad som gömmer sig i mörkret gör mig skitskraj. Haha jag är en mes, I know!

Jag kan inte sluta säga det här, men kan man annat än att älska vädret just nu? ♥


SOMEONE LIKE YOU



"People have always taken care of me. I have never been left alone with myself and all my feelings. I’ve been filled with love from my family, and from all of my adorable friends. I know I am lucky. Not everybody live such a great life, with supporting family and friends. But lately, I’ve been feeling kind of empty. It’s like I’m longing for someone, it’s like my heart is screaming for something more."  Le love


I'M A HIGHWAYMAN, ON THE ROAD AGAIN

Ännu en härlig dag! Vädret gör mig på så jäkla bra humör. Att jag fick träffa min saknade Sofie och snacka lite skit och sitta i solen och äta glass gjorde dagen ännu bättre. Nu ska jag ut i köket och hjälpa mamma med maten. Idag blir det kött med pommes och bearnaisesås. Min mage skriker efter mat så det ska bli riktigt gott!

today






NEW STUFF



Ray Ban liknande brillor från Glitter och två par strumpbyxor från BikBok

Är lite sugen på att övningsköra nu ikväll så jag funderar på att dra med pappa ut en sväng. Jag har inte kört på hela vintern så jag vet inte hur mycket som sitter kvar i huvet på mig men det ska bli spännande att se. Så ett råd till er Linköpingsbor som tänkt gå ut, stanna inne! Man vet aldrig vad som händer när jag är ute på vägarna, hehe.

Men först ska jag göra en kopp te och kolla klart på en film!


SO DO YOU


jag magda carro                                                                            carro & daniel

Idag efter skolan blev det premiär på Bosses Glassbar som sagt. Vaniljglass och melonsorbet fick det bli för min del, supergott! Carro och jag gick även en runda på stan och fyndade lite, visar i ett senare inlägg vad jag köpte. Efter stan tog jag bussen hem till Linnea där har jag tillbringat resten av dagen. Jag vet att jag egentligen borde vara hemma och plugga men i det här fina vädret vägrar jag sitta inne. puss!



I NEED YOU TO STAND BY MY SIDE

Godmorgon! Skönt med sovmorgon idag, tisdagar är ända dagen jag slipper stressa ihjäl mig på morgonen och springa till bussen. Slutar även tidigt idag så jag tänkte ta en runda på stan och gå förbi Bosses på vägen. Har inte varit där än i år så nu är det dags för premiär. Vi hörs senare ♥


jag idag


YOU GOT ME TWISTED

Har inte så mycket att skriva om dagen mer än att det varit otroligt bra! Underbart väder, underbara vänner och ett underbart bra humör. Mer sånna dagar tack :)



Ni är det absolut finaste jag har! Jag älskar er ♥


IT'S LIKE I CAN'T CONTROL IT




Kom nyss hem från bion. Remember Me var jättebra och mot slutet var det omöjligt att hålla tårarna inne. Både jag och Carro satt och tjöt. Det var verkligen en värd film att se på bio, jag rekomenderar den starkt. Nu ska jag snart krypa ner i min varma säng och sova. Godnatt ♥

YOU'RE MY FIRE WHEN I'M COLD



Ska ut och äta med min saknade vän Carro och sen gå på bio. Vi ska se Remember me, har hört att det ska vara bra så jag hoppas på de. Puss på er!


FRÖKEN FRÄKEN




Har legat i solen på Linneas baksida hela dagen och lyssnat på Hoffmaestro. Det är så himla varmt och skönt ute! Nu äntligen har jag fått lite färg på kroppen och massor me fräknar i ansiktet. Synd bara att vädret blev bra nu sista dagen på lovet. Imorn är det skola och tillbaka till allvaret igen. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig. puss!

I WANNA KNOW

Nu har jag laddat upp me chips, läsk, godis och ett bra humör och drar mig bort till Niklas för filmkväll med härligt folk.
Vi hörs mer imorn! puss ♥


chipspåsen är min bästa vän ikväll



I USED TO SAVE THEM TROUBLES FOR ANOTHER DAY

Godmorgon godmorgon! Ligger i soffan framför teven och äter frukost. Jag som hade planerat att gå ut och lägga mig i solen idag blev ganska besviken när jag tittade ut genom fönstret imorse. Grått, mulet och kallt. Brrrr var tog våren vägen? Idag borde jag egentligen plugga men jag vet inte om jag har orken till de. Lite tråkigt är det att lovet snart är slut, men det ska bli kul att träffa alla igen, det är galet vad man hinner sakna vännerna på bara en vecka!


old pic.

Ny design som ni kanske ser. Men datorn vill inte riktigt som jag vill, ska försöka fixa så jag blir nöjd imorn för nu måste jag skynda mig iväg och hämta några kompisar på flygplatsen som landar snart. puss!

ps. tyck gärna till och kom med tips till min design! :)  


You'll be in my heart

Sitter och lyssnar på Phil Collins på högsta volym och njuter av denna otroligt slappa dag. Jag har inte gjort ett skit helt enkelt. Det är precis sådanna dagar jag behöver ibland. Har inga planer för kvällen heller så jag får se vad jag hittar på. Är för trött för att hänga me tjejerna på fest men för pigg för att bara sitta hemma hela kvällen. Dagens i-landsproblem mina vänner. Hoppas iallafall att ni får en bra kväll! puss


photoshoot med Miriam förra året


look through my eyes

Jag hade en jättemysig kväll igår med mina pinglor. Vi började kvällen hemma hos Lovisa med vattenpipa och chill sen ringde vi Patrik och Fredrik och tvingade dem att skjutsa in oss till stan. Vi kollade på film halva natten innan vi somnade allihopa i en hög i Sofies säng, lagom trångt och varmt haha.

Nu sitter jag och pratar med Carro som äntligen är hemma igen. Den jäveln har varit i Egypten hela lovet och jag är inte ett dugg avundsjuk... nejnej. Jag saknar dig gumman!






klockren tisha!

forever 21



love it

it feels so good



Nu ska jag iväg för att träffa Lovisa och Sofie. Sover troligtvis i stan inatt så mer uppdatering får bli imorn igen.
Ha en bra kväll allihopa! puss

I'm the boss now


nytt halsband från jönköping

Idag har jag städat, städat och städat. Huset är numera skinande rent! Eller aa nått i den stilen iallafall. Nu ska jag belöna mig själv med en fet pizza, gud vad gott de ska bli! Skulle egentligen tränat med syster och Sofie idag men de blev inget av de hela, är vi lata eller? Ohja!


every step you take I'll be watching you

Vaknade upp imorse och såg solen lysa in genom mitt fönster. Blev genast på toppenhumör och bestämde mig för att fixa frukost och gå ut och lägga mig i solen och få lite färg på näsan. Men när jag kommer ut är det kallt och moln på hela himlen... attans. Nu får jag passa på att packa upp min väska och städa huset som mamma bett mig om. Vet ni att det bara är 40 skoldagar kvar och sen är det sommarlov? Hur härligt är de inte!


bild från Toves projektarbete  

don't stop believin'

Nu sitter jag på bussen påväg hem till kära Linkan igen. Det är alltid lika tråkigt att lämna Jönköping och säga hejdå till Fanny men denna gången bestämde vi att vi ska ses så snart som möjligt igen. De här tre dagarna tillsammans har varit superhärliga! Igår var vi på stan och shoppade ett tag innan vi åkte hem till David och lagade mat, vi var riktiga mästerkockar måste jag säga. På kvällen var vi också hemma hos David med några av hans kompisar och bara tog det lugnt. Imorse sov vi rätt länge för det blev ganska så sent inatt. Då tog vi en promenad hem till Hanna där de andra tjejerna också var för att fira Issa lite som fyllde år igår. Det bjöds på jättegod brunch så vi var proppmätta när vi gick därifrån. Resten av dagen har vi inte gjort mycket, gått ut med hunden och legat i sängen och degat. När jag kommer hem senare ska jag iväg och träffa tjejerna, vi får se vad vi hittar på då. puss!

 Tack för underbara dagar! Jag älskar dig ♥
 




destination unknown



Solen är framme här idag och nu drar vi in mot stan för lite shopping och lunch. Senare ska vi hem till Fannys pojkvän, ska bli kul att träffa honom. Ha en bra dag! puss  

I love you

Nu är jag i underbara Jönköping. Hela bussresan hit var jag bombsäker på att det var Joel Kinnaman som satt snett brevid mig. Jag satt och glodde som en idiot hela vägen men blev riktigt besviken när vi gick av bussen och hans kompisar utanför säger "Ameen tjena Niklas!". Jag som var så säker på att det var snyggingen Joel. Nu undrar han säkert vem idiotbruden som inte kunde sluta stirra var, höhö känner mig skyldig.  

Nu har Fanny tvingat mig att se på skräckfilm även om hon vet att jag HATAR skräckfilmer. Hide and seek heter den, någon som sett den? Jag är fasen redan rädd och vi har inte satt igång filmen än.


gammal bild på mig och älsklingen

Jönköping baby



Nu lämnar jag Linköping i ett par dagar för att hälsa på min bästa vän. Det ska bli så jäkla skönt att komma bort ett tag! Ska försöka hinna med att uppdatera nån gång ibland också. Ha det bäst! ♥


come on and take it

Godmorgon solstrålar! Vaknade med ett leende på läpparna imorse så jag känner på mig att det kommer bli en bra dag. Lite synd att solen inte är framme bara, men det kan vara skönt för mig då jag slipper sitta på en kokhet buss i två timmar senare. Nu ska jag fixa en dunderfrukost och lägga mig framför teven ett tag. puss!  


h&m  Check Me Out

with a smile on your face


gammal bild

Jag har suttit hemma och tänkt hela eftermiddagen. Har även börjat packa för imorn åker jag troligtvis iväg till Jönköping i ett par dagar, det finns inte ord för hur mycket jag saknar Fanny just nu. Jag behöver komma bort från Linköping ett tag nu känner jag. 

Vad denna kväll har att erbjuda får vi se. Ser ut att bli filmkväll med ett härligt gäng grabbar. Vi hörs mer imorn! puss 


I can't handle it

Det finns nog inte så mycket att säga om gårkvällen. Det blev inte riktigt som planerat. Till en börjar var det riktigt kul men kvällen slutade mindre bra. 

Nu ska jag äta påskmat med familjen och farmor som är på besök. Det var länge sen jag träffade henne så det är kul att hon är här. Första året vi firar påsken utan morfar vid våran sida. Det känns både konstigt och tomt. Det har snart redan gått ett år sen du lämnade oss. ♥



jag älskar er vad som än händer


forever is gonna start tonight

Nu drar jag och tjejerna iväg till Ludvig. Vi är astaggade och det kan bara betyda en sak... det kommer bli en gaaalen kväll!

påskharen har varit här



Jag vet inte om mina föräldrar är medvetna om att jag och min syster ska fylla 17 och 20 i år. De tycker fortfarande att det är lika kul att gömma påskägg i trädgårn. Men vi klagar inte, det är aldrig fel med lite extra pengar och godis. Håller tummarna för att jag vinner några miljoner på lotterna!


påskafton




Vaknade upp rätt tidigt idag, slängde i oss frukost och tog en långpromenad i det underbara vädret. Vi satt i solen och pratade i flera timmar och vi fick allt lite färg i ansiktet. Jag älskar verkligen våren, man blir så otroligt glad och nu vet man att sommaren är påväg hit! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga mat med min syster. puss

Glad Påsk allihopa! :)



långfredagen

Kvällen spenderar jag hemma hos Sofie där det blir matlagning och mys! Kommer hem imorn igen. puss ♥


gammal bild


I was wrong from the start

Vi tog en rejäl sovmorgon idag och vaknade efter ett, gick upp och gjorde frukost och kollade på Pippi på rymmen. Snart är det dags för mig att gå hem, har lite att fixa med idag. Gud vad jag älskar lediga dagar! Vi hörs senare igen, puss på er.


Linnea och jag i onsdags, överlyckliga av att vara först i kön, haha!  

check on it

Kvällen tillbringar jag hemma hos Linnea med Patrik och Karro. Vi ska snart laga middag och sen lär vi kolla på film hela natten. En mycket bra start på lovet!

Här kommer några bilder från igår. Konserten var galet bra och vilket jävla drag det var! Blåmärken här och var, ett krossat revben och dunkande huvudvärk... men det var de såå värt!
















äntligen påsklov!

Slutade redan vid tolv idag vilket var riktigt skönt för både kroppen och huvudet har gjort ont hela dagen. Just nu ligger Linnea och jag i min säng och trycker i oss godis. Klart vi måste njuta av att vi har lov, right? Lite senare kommer bilderna från konserten igår upp. Känslan sitter fortfarande kvar i kroppen! Går inte att beskriva. puss!


ny klocka och brillor från Norrköping

aaaaaaah

Kom precis hem från en gryyyym konsert med Hoffmaestro! Massa kärlek till de grabbarna!! Nu ska jag krypa ner och sova i min nya tröja signerad av dem alla. Jag är lyckligare än ett barn på julafton som ni kanske märker? Ni ska få höra mer imorn och då kommer även massa bilder och filmer upp. Godnatt med er ♥

RSS 2.0