I'M SO GLAD YOU'RE MINE

Stort grattis till älsklingen som fyller 21 år idag! ♥




SOMEWHERE IN BROOKLYN



Mamma och jag spenderade några timmar på stan idag innan vi skulle ut och äta med hennes kompis. Vi båda kom hem med flera shoppingpåsar som vanligt. Jag behöver nog rensa ut halva min garderob nu för att göra plats för höstkläderna, alla stickade tröjor och halsdukar tar ju sån plats. Jag ska bara orka ta tag i det någon dag.  

Nu ska jag göra te och resten av kvällen är det plugg som gäller. Psykologiprov imorn.... bläää



BRUNO MARS


Hur jävla bra är inte den här låten? Den går på repeat här hemma kan jag lova.


CAUSE YOU'RE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE

Nu är jag tillbaks igen. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna så jag har inte hunnit med att skriva något här. Helgen var iallafall hur bra som helst, jag har nog världens finaste pojkvän! 

Idag har vi haft friluftsdag och orienterat i Vidingsjö, så min morgon började med att virra omkring i skogen tillsammans med Gabbi och Karro. Vi var faktiskt riktigt grymma måste jag säga. Efter det lunchade vi hemma hos Vicky innan det bar av till skolan. Nu ska jag duscha av mig all gegga och sen måste jag ta tag i pluggandet. Puss!



jag älskar dig



BECAUSE A BOY LIKE YOU IS IMPOSSIBLE TO FIND



Blev en mysig fika på Espresso House med Lovisa och Sofie efter skolan. Troligtvis sista fikan utomhus för iår, det ska ju tydligen bli svinkallt efter helgen vad jag har hört. Ganska depprimerande faktiskt. Men idag är det exakt en månad kvar tills jag åker till värmen igen, fan vad jag längtar! Nu ska jag njuta av en pluggfri kväll och sovmorgon imorn. Hur bra?  
 
Imorn åker jag till älsklingen och är där hela helgen. Ska bli himla mysigt! Vi hörs mer på söndagkväll igen!

 

WOULDN'T MIND A LITTLE BIT OF SUMMER


Ikväll har vi varit ute o ätit för att fira gullefisen som fyller år idag. Stort grattis! Jag älskar dig.

Har precis kollat klart på Kungarna av Tylösand... haha vad är det för program egentligen? Ren skit som man bara måste fortsätta kolla på. Men helt okej kvällsunderhållning ändå. Nu ska jag ta en dusch o sen nanna kudden. Godnatt! ♥

JUST LAY THERE BESIDE YOU AND KISS YOU GOODNIGHT



Svintrött men på bra humör pallrar jag mig iväg till Katedral. Semenarium i teckenspråk idag, önska mig lycka till!  



BREATHE ME IN, I'M YOURS TO KEEP


Skolfoto idag, hej å hå. Det kan inte bli annat än katastrof med min klass, haha.

Nu ska jag till mitt mongo o mysa!




JUST DO YOUR THING


Äntligen är den beställd! Får den troligtvis i slutet av veckan, can't wait! :D

Nu ska jag njuta av att jag är klar med min uppsats. Det blir nog en degarkväll med godiskålen framför teven, det är väl ungefär vad jag orkar med idag känner jag. Pöss!



THE WAY WE ARE

En helg med Fanny var precis vad jag behövde. Det var ett bra tag sen vi sågs sist så det var skitkul att träffas igen. Jag är så otroligt glad att jag har dig, du får mig alltid på så bra humör. Du är och kommer alltid att vara min bästa vän

Nu ska jag äta middag med familjen. Puss!  






LALA PARTY ALL THE TIME


I KEEP YOU WITH ME IN MY HEART

Äntligen fredag!! Fasen vad jag har längtat tills idag, om några timmar kommer min saknde Fanny hit och stannar hela helgen. Så uppdatering lär bli dålig men det får ni stå ut med. Puss på er!


SLOW DANCING IN A BURNING ROOM




Blev en långfika med bruden ovanför efter skolan. Alltid lika mysigt med dig darling!

Kvällen och natten tillbringar jag med Sofie, snart blir det äppelkaka och filmmys. Skönt med sovmorgon imorn! :D


YOU CAN'T TEACH ME RIGHT AND WRONG

Efter skolan blev det en runda på stan för att vänta på Linnea innan vi gick o träna. På en halvtimme han jag spendera mer pengar än vad jag får i månaden, inte bra! Men jag hittade så många fina grejer som jag bara var tvungen att ha. Träningen sen gick iallafall jättbra! Jag känner redan nu att jag kommer vakna med träningsvärk imorn, gött!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan o kolla på danska Paradise Hotel. Nattinatti!


Hittade dom här snygga jeansshortsen med hög midja inne på BikBok och ett passande skärp från Lindex :)

BABE, YOU'RE SOMETHING ELSE

När jag var ute och gick förut märkte jag att nu är hösten verkligen påväg hit. Det låg gula löv överallt på vägarna och det var sådär kyligt att man behövde ha både vantar och halsduk. Vanligtvis brukar jag hata hösten. Jag vill bara gå i ide och vakna upp när det är vår igen, men iår känns det riktigt bra. Det ska bli mysigt med hösten! Jag längtar nästan till alla dedär soliga höstdagarna, jag menar hur fint är det inte ute då? Plus att nu är det inte långt kvar tills jag åker, det är bara lite mer än en månad. Som jag längtar!!

Förövrigt ser mina stortår ut som två golfbollar just nu. Det är resultatet av för många nya skor antar jag. Satan vad ont det gör!!

JUST AN ORDINARY DAY



Nu ska jag leka med Linnea. puss!


CUPID SHUFFLE




Dagen har bestått av plugg, plugg och ännu mer plugg. Nu ska jag lägga mig i soffan och belöna mig själv med en bra film och massa godis. Sen ska jag dejta sängen. Det kommer bli tomt att sova ensam inatt, ingen som håller om mig och pussar mig godnatt.

Ett stort plus är iallafall att jag fått tillbaka min dator igen. Gosh vad jag har saknat dig!!


KEEP IT GOIN' LOUDER

Trevlig kväll hemma hos Vicky igår!

Nu ska jag ta en lång och skön dusch så jag piggnar till lite, sen kommer älsklingen hit. ♥  









SHE'S JUST A SMALLTOWN GIRL

Godmorgon hörni! Sitter här nyduschad med en kopp te o rostade mackor, fan vad jag älskar att ha sovmorgon på fredagar. För en gång skull kan jag ta det lugnt på morgonen och slippa stressa som en galning för att hinna iväg till bussen, haha.

Ikväll kommer Emil hit, det kan nog inte bli en mycket bättre början på helgen. Puss! ♥



SWEET AS CANDY

Efter skolan idag blev jag upphämtad av Tove så åkte vi till flygplatsen för att hämta mamma som varit i New York hela veckan med sina tjejer. Fasen alltså, jag är inte ett dugg avundsjuk!! Hon hade iallafall med sig massa fina presenter hem. Det är alltid lika spännande att se vad man ska få för nått, haha.

Nu ska jag laga mat och sen promenera bort till Karolina för en myskväll me massa skitsnack!



Nu är jag ett par converse rikare och tre underbara läppglans från Victoria's Secret. Tack mami! ♥


KLOCKREN

Hahah, jag gillar Amandas tankar på hur man imponerar på en kvinna vs man.

HUR IMPONERAR MAN PÅ EN KVINNA?
Ge henne blommor, överraska henne, ring henne, ge henne komplimanger, krama henne, ta ut henne på restaurang, håll om henne, gå ut och handla åt henne, le åt henne och skratta med henne, gråt med henne, kela med henne, bjud henne på vin, skriv kärleksbrev till henne, lyssna på henne, åk till månen och tillbaka för henne.

HUR IMPONERAR MAN PÅ EN MAN?
Kom naken och ta med dig öl.

Så sant, eller?! ;)

LIKE A WARM SUMMERBREEZE



Jag fick kämpa mig upp ur sängen imorse för att komma iväg till skolan. Jag är fortfarande inte helt frisk men jag känner att jag inte orkar missa mer o halka efter. Men imorn måste jag troligtvis iväg till vårdcentralen för att fixa mer hostmedicin. Jag orkar inte vara sjuk längre, åååh.

Nu blire te o massa plugg. Puss sålänge!


WITHOUT YOU BY MY SIDE THERE'S NO ME

Det är kul att se att ni är så många som tittar in här varje dag trots den dåliga uppdateringen på senaste. Men jag lovar att det ska bli bättre med de, så fort jag blir frisk så jag har någonting roligare att skriva om än hur dåligt jag mår. Puss på er! :)


syrrans nya skor som jag tänker låna mycket i höst, yummy!


GOT YOU ON MY MIND

Feber, huvudvärk och ont i halsen... När jag vaknade imorse mådde jag skit så det var bara att krypa ner i sängen igen o somna om. Så idag lever jag på ipren och hostmedicin. Aja nu ska jag inte klaga, jag har haft två supermysiga dagar tillsammans med min Emil. Vi har inte gjort så speciellt mycket utan bara tagit det lugnt, blev en fika på stan och massa mys!

Nu blir det te och någon bra film. Hoppas ni mår bra! :)



WHEN HE GIVES ME THAT KIND OF SMILE

De blev en helgalen kväll hemma hos Anna. Idag tror jag vi alla mår som vi förtjänar men det är det verkligen värt efter en kväll som igår! Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sen sätter jag mig på tåget till Emil. De ska bli skönt att komma iväg ett tag. Ha det bra sålänge! :)

LET'S GO CRAZY ON THE DANCEFLOOR



Taggar kräftskiva ikväll!!!


-

Dunderhuvudvärk...

WITHOUT SAYING A WORD, YOU CAN LIGHT UP THE DARK



Ikväll blir de matlagning o massa mys hos Sofie. Hörs mer imorn! ♥ 


RSS 2.0