I JUST CAN'T GET ENOUGH



Var och hälsade på hos Tove och Martin efter skolan idag. Det blev några avsnitt av top model innan vi begav oss ner till stan för lite shopping och en fika. Jag köpte massa nytt till mitt rum men vad får ni se när allt är klart. Tror det kommer bli jättebra faktiskt! 

DO IT LIKE A DUDE


Väldigt bra!

OH BABY BABY IT'S A WILD WORLD


Helgen har varit sjukt bra! Vi kom hem vid halvfem inatt efter en riktigt rolig kväll och idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt hos Fanny hela dagen. Jag kom hem till Linkan tidigare under kvällen och nu längtar jag bara efter att få sova i min egna säng. Vi hörs mer imorn. Godnatt! 


DANCING IS OUR THING TONIGHT BABY


Ikväll kör vi igen!!

FOR ALL THE LITTLE THINGS I DIDN'T KNOW



Sitter just nu på bussen påväg till Jönköping för en hel helg med bästa vän!

IT'S YOUR TIME TO SHINE BABE


Tacokväll med de bästa!


THE AFFLICTION OF THE FEELING LEAVES ME WANTING MORE


Nu ska jag och hårbollen ut på en långpromenad i solen!


I DON'T KNOW HOW TO EXPRESS MYSELF SO I'M JUST GONNNA SING

Idag har jag och mamma varit och köpt färg och tapeter till mitt rum. Jag tror det kommer bli hur bra som helst när allt är klart. Förhoppningsvis blir väggarna klara i helgen så jag kan "flytta in" i mitt nya rum nästa vecka. Can't wait! Ikväll får jag besök av Albin och Anton, ska bli himla kul att träffa dem för det var ett tag sen nu. puss

MY LOVE


Tänk om man fick vakna upp och hitta en sån här gullig lapp varje dag. 

I WISH THAT I COULD MAKE IT RIGHT

Kom precis in från en långpromenad med Tilda, hon är galen ute i snön och ska lukta på precis ALLT. Men nu ligger snuttan och snarkar här brevid mig. Hon har tagit över mig säng och tror att hon äger den och breder ut sig så mycket som möjligt när vi ska sova så jag knappt får plats. Men jag kan inte låta bli att tycka om henne ändå. Det är ganska mysigt att vakna av en massa pussande och dregel i ansiktet...eller?




sötan!

I KNOW YOU WANT ME I MADE IT OBVIOUS THAT I WANT YOU TOO

Godmorgon! Vad skönt det är att kunna sova länge en söndag, balträningen börjar inte förns klockan två idag. Efter den ska jag och Emil upp till Tove och Martins nya lägenhet. De flyttade ju in igår så vi är nyfikna på hur de ser ut. Nu ska jag gå ut och gå en sväng med Tilda, jag är hundvakt åt gullefia hela veckan, och sen göra en stor frukost. Puss

JUST A LITTLE BIT STRONGER, JUST A LITTLE BIT WISER



LIKE A WARM SUMMER BREEZE

Sitter och lyssnar på hoffmaestro och det får mig att längta så otroligt mycket till sommarn. Jag vill ha bruna ben, grillkvällar nere vid ån, svala sommarnätter, gå på festival och bara göra allmänt galna saker som man får för sig att hitta på på sommaren. Jag som trodde att våren äntligen var påväg men det ska tydligen fortsätta vara kallt ett bra tag till. Skönt med en veckas ledighet nu iallafall. Det är mer än behövligt kan jag säga!


Lite värme skulle inte skada just nu, eller hur? ;)

TAKE A BULLET STRAIGHT THROUGH MY BRAIN

Hej på er! Kom precis hem från stan, har varit och fikat med Lindale och min syster och efter det gick vi och kolla på Toves nya lägenhet. Den var jättefin och jag tror det kommer bli riktigt bra faktiskt. I helgen flyttar nämligen min syster ihop med hennes pojkvän vilket innebär att jag får ett nytt rum och en sovplats mitt i stan. Hur bra är inte det? ;)

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen iväg till Sofie för en riktig myskväll! Puss


Köpte denna underbara ring idag. Föll pladask för den så fort jag såg den! Hittade även lite annat smått som ni får se en annan dag.

TELL THE DEVIL I SAID HEY WHEN YOU GET BACK TO WHERE YOU’RE FROM


Tyckte det var dags för lite förändring här i bloggen så jag fixade ny design, ingen större skillnad från innan direkt men jag gillart ändå. Matteprovet imorse gick som det gick. Kan varken säga om det gick bra eller dåligt men jag gick ut från aulan med ett leende på läpparna iallafall så jag får väl lita på magkänslan helt enkelt. Skönt att ha det gjort!


I WOULDN'T TRADE YOU FOR THE WORLD



Ja, imorgon är det somsagt nationellt prov i Matte B. Långt, hemskt och förjävligt rent ut sagt. Har suttit nergrävd i matteboken de senaste timmarna och jag hoppas att någonting har fastnat i mitt huvud. Nu gäller det bara att komma ihåg allt till imorgon. Går det som jag vill imorgon ska jag aldrig mer räkna ett mattetal i hela mitt liv. Då är det slut på eländet. Så håll tummarna för mig imorn är ni gulliga!

BAKA MUFFINS TILL NÅGON DU TYCKER OM

Här är ett recept på supergoda muffins. Passa på att överraska någon du gillar med nybakade muffins så här på alla hjärtans dag!


3 st ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
200 gram smält smör eller margarin

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda först socker och ägg och ha sedan i resten av ingridienserna. Klicka ut smeten i muffinsformarna och grädda i ugnen i ungefär 20 minuter. När de är klara, strö lite vaniljsocker över muffinsen så blir de perfekta! ♥


GOD PUT A SMILE UPON YOUR FACE

Herregud vilken dag! Turen har inte varit på min sida kan man säga. Det börjar med att jag missar tåget till stockholm i eftermiddags och får sitta på stationen med fem andra och vänta i två timmar på nästa tåg. Väl framme i stockholm möter jag Cimon från paradise hotel på perrongen och vi skulle tydligen med samma tåg men det var försenat med över en timme. Så vi chansar och hoppar på ett annat tåg som går till Falun och håller tummarna för att det stannar även i Uppsala vilken det som tur var gjorde. Så nu är jag äntligen framme, bara sissådär tre fyra timmar försent. Emil tyckte synd om mig och hade lagat mat till mig när jag kom, hur gullig är han inte? Nu ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på film. Vi hörs mer när jag kommer hem igen, hoppas det går lite bättre för mig då. Puss!


THESE FEELINGS WON'T GO AWAY

Efter att ha fått lite mat i magen och tagit en lång skön dusch känns det mycket bättre. Mitt humör var verkligen nere i botten förut när jag kom hem från skolan. Jag har varit trött och haft ont i huvudet hela dan och det blev inte bättre av att jag halka omkull utanför skolan heller. Det var droppen. Men nu är jag glad igen efter att ha bokat tågbiljett till älsklingen imorn. Ska bli himla skönt att komma bort i helgen. Det behöver jag!


Målade på ett utav mina favorit lack från KIKO. Det sitter som berget och är himla fint!


SKITDAG

Jag hatar prov. Jag hatar matte. Jag hatar att gå till fem. Jag hatar östgötatrafiken. Jag hatar vädret. Jag hatar att ha ont i huvet. 
Jag hatar det mesta just nu. Nu vill jag bara ha helg!

BABY I JUST WANNA DANCE, I DON'T REALLY CARE


Jag älskar lediga dagar. Sofie och jag sov till elva imorse och ändå har jag hunnit städa, plugga, skriva klart mitt cv och annat sånt där som man aldrig har tid med annars. Jag bakade även muffins förut och de blev himlans goa!


LIFE IS GOOD


Såhär spenderar jag och Sofie denna kvällen. Gött o vara lediga imorn me!

JAG FÅR INTE NOG AV DENNA MAN



I WANT THIS MOMENT AGAIN

Det har snart gått ett år sen jag var i New York med min familj. Det känns inte alls så länge sen. Jag minns det som igår när vi satt och åt frukost på hotellet på Arlanda och mamma säger att vi ska till New York i en vecka. Varken jag eller min syster förstod nånting, vi som trodde vi skulle flyga till Norge och hälsa på släkten men så blev det inte. Mina föräldrar är bra på det där med överraskningar. Och inte nog med det, en kväll när vi skulle ut och äta så skulle vi bara "ta en liten omväg" enligt mina föräldrar och det slutade med att vi hamnade på en grym Black Eyed Peas konsert istället där även David Guetta spelade.

Vi hade en riktigt härlig vecka i the big apple och jag kan lova att det är en riktigt grym stad som ni måste besöka om ni inte varit där!  


Två videoklipp jag hitta från konserten. Går inte att beskriva hur jävla bra det var alltså!!


WE'RE GONNA PARTY ALL NIGHT AND SLEEP ALL DAY


Sticker iväg till Albins land och firar hans 18-års dag med massa annat härligt folk. Känner på mig att det kommer bli en galen helg!  

I MADE IT OBVIOUS THAT I WANT YOU TO

Hade en urmysig kväll hemma hos Sofie igår. Åt god mat och pratade strunt i flera timmar. Vi låg även uppe och kollade på Gossip Girl halva natten så det var svårt att komma upp ur sängen imorse. Jag ska försöka att gå och lägga mig rätt tidigt ikväll och njuta av att jag kan sova ut ordentligt eftersom jag har sovmorgon imorn. Det lär inte bli mycket sömn i helgen så jag får passa på nu!


Jag och min syster på Aitutaki i november. Jag blir så lycklig när jag ser den här bilden. Det var precis lika underbart som det ser ut. Det måste vara det vackraste stället på hela jorden! Vill tillbaka nu nu nu!   

OPEN YOUR HEART, WHAT DO YOU FEEL

Kom nyss hem från Alex. Vi har pluggat flitigt hela eftermiddan och nu känns det som allt sitter. Provet imorn kommer gå galant. Hoppas jag iallafall. Efter imorn är jag pluggfri resten av veckan, hur skönt är inte det? Fan vad jag ska njuta! O så längtar jag så dant till helgen också, den kommer bli kanonbra!

Körde även bowling med klassen idag. Behöver jag ens nämna vem som vann? ;)



Clara tipsade mig om denna fina jacka och jag kunde inte låta bli att hålla fingrarna borta från den. Så nu är den min. Perfekt vårjacka!

RSS 2.0