MÅNDAG

Jag är kär.

KRÄFTSKIVA

Helgen har varit riktigt bra. I fredags var jag och frugan på bio och efter bion mötte vi upp Anna och Becca som satt på Storan. Igår blev vi bjudna på kräftskiva hemma hos Anna och därefter blev det utgång som slutade med bad i Tinnis klockan fyra på morgonen. Nu ser jag fram emot ännu en vecka med jobb och bakning. På fredag drar jag och familjer till Kroatien också! 

MÅNDAG

Helgen har varit bra, i fredags var vi ute och i lördags firade vi Jocke som fyllde 20 förra veckan. Idag har jag flängt runt i hela stan känns det som. Jag har blandannat varit på tårtverkstan och köpt massa strössel, formar och fina dekorationer. Jag har fått tre stora cupcake-beställningar så jag ska baka över hundra stycken denna veckan. Ikväll blir det mys med frugan, vi har laddat upp med några bra filmer, glass och fruktsallad! 

YES!!

Så jävla skönt!! 

COCKTAIL

Fick dessa snygga cocktailglas i studentpresent som jag har glömt visa er. Helt min stil. Finns på Cervera.

SKEPPSGÅRDEN

Bildbomb från en superhärlig helg i Klints stuga! 

TISDAG

Idag har jag hunnit med att göra två beställningar cupcakes och träna innan jag och mamma åkte och hämtade Martin och Tove i Skavsta. Så idag har det blivit nästan tre timmar övningskörning också. Känns riktigt bra med körningen och nu är det inte långt kvar heller. 

ÖLAND

Denna vecka har spenderats i Borgholm på norra Öland med mamma, pappa och Carro. Vädret har varit toppen och det var riktigt skönt att komma iväg ett par dagar. Bara ta det lugnt och mysa, ligga på stranden, ta långa promenader, äta god mat. Mycket mer har vi inte gjort. Ikväll blir det utgång med tjejerna som jag inte har träffat på en evighet känns det som. 

RSS 2.0