GIVE ME REASON, TAKE ME HIGHER

Låter bilderna sammanfatta gårkvällen. Riktigt trevlig kväll!

I GAVE UP DREAMING FOR A WHILE

Kvällen spenderas ute i sturefors hos Markus med lite folk!

SATURDAY

Jag han inte med nån uppdatering här igår då jag hade annat för mig hela dagen. Pappa fyllde nämligen år igår så vi hade lite gäster här under dagen och på kvällen åkte jag ut till Ljungsbro där jag även sov inatt. Men nu är jag hemma igen och här får ni några fler bilder från frankrikeresan som jag lovat er. Nu ska jag laga lunch och sen ut på en långpromenad. Puss


BIARRITZ BEACH

Nu är jag tillbaka på svensk mark igen. Det känns skönt att vara hemma, samtidigt som jag redan börjar längta tillbaka lite. Men det ska bli otroligt skönt att få sova i min egna säng inatt, jag minns knappt när jag senast sov i den. Imorn får ni se fler bilder från resan. Puss o godnatt!

SAN SEBASTIAN

Just nu befinner vi oss i San Sebastian som ligger precis vid gränsen av frankrike och spanien. Här ska vi bo de sista nätterna på semestern. Både igår och idag har det regnat och varit molnigt så istället för att ligga på stranden har vi knallat runt på stan och shoppat, fixat naglarna och ätit på en mysiga resturanger. Vi bor iallafall på ett jättefint hotell uppe på en kulle med helt underbar utsikt. Nu tänkte jag lägga mig en stund och läsa vid poolen innan vi ska göra oss iordning för att gå ut och äta ikväll igen. Jag hoppas ni har det bra där hemma! Jag börjar faktiskt få lite hemlängtan nu, men om några dagar är vi hemma igen. puss!





några bilder från idag

LA ROCHELLE




MONT SAINT-MICHEL




Hallå där hemma! Vi har haft tre urmysiga dagar på våran semester hitills. Vi har vandrat omkring på alla smågator, legat på stranden, ätit massa god mat osv. Igår var vi även i Normandie och fick lära oss mer om andra världskriget och dagen D, vanligtvis hatar jag sånt men det här var faktiskt väldigt intressant. Vi var på en "bio" liknande grej där dem visade riktiga filmer från invasionen i ett runt rum och helt plötsligt kändes det som om man var mitt i kriget.

Imorn sätter vi oss i bilen igen och åker söderut. Vi har inga riktiga bestämda planer så vi får se vart vi hamnar helt enkelt. Hoppas bara vädret blir lite bättre resten av veckan då det regnat och varit molnigt nästintill hela dan idag. Jag uppdaterar igen nästa gång jag får tillgång till internet. Puss!

FRANCE

Inatt flyger jag till Paris tillsammans med mina föräldrar. Vi ska åka runt och njuta av Frankrike i lite mindre än två veckor. Jag har datorn med mig så om jag får tillgång till internet där borta så kan jag uppdatera er om vart vi håller hus. Det ska bli himla mysigt att komma iväg och jag har sett fram emot det här väldigt länge! Ni får ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen!

MOVES LIKE JAGGER

Mina nya favoriter köpta i spanien, Levi's 512

KINGS OF THE NIGHT

Ska in till stan och möta upp tjejerna innan vi drar vidare till Ludvig. Ha en trevlig kväll!

Jag har så många mer bilder jag vill visa er från resan men jag tror det är bäst att vi behåller vissa bilder för oss själva. Men Karro har lovat att göra en film av bilder blandat med videoklipp från resan, som troligtvis kommer upp här så småningom. Nu är det bara att packa om resväskan igen för på natten till måndag drar jag till Frankrike!

SPANIEN DEL 2


SPANIEN DEL 1

Nu är jag hemma igen efter en sjukt galen vecka i Lloret de Mar! Vi har haft det så otroligt bra! Vi har dansat så fötterna värker ända till solen gått upp, vi har sjungit med afrikaner, åkt polisbil, fått dj:n att spela svenska låtar på vår favoritklubb, kört dare night, spenderat en natt på sjukhus, sjungit på en karaokebar, flirtat till oss gratis drinkar och massa mer. Jag kan inte annat än att tacka mina fina tjejer för en underbar och minnesvärd vecka!

 


La España

Om några timmar lyfter planet till Spanien och jag tror inte man kan vara mer taggade än vad vi är just nu! Tror det här kommer bli en toppenvecka! Ha det bra och sköt om er här hemma så hörs vi igen nästa vecka. puss ♥

PACKAR FÖR FULLT


Jag lyckas alltid packa med mig på tok för mycket när jag åker iväg på semester. Oftast använder jag inte ens hälften av alla kläder jag har med mig. Jag kommer garanterat packa för mycket denna gång, men hellre att man packar för mycket än för lite. Hoppas bara att min väska går att stänga när jag är klar, haha. Imorn ska jag in till stan för att växla pengar och fixa det sista inför resan sen är jag ready to go!!

YOU MAKE ME GO OUT OF CONTROL


DON'T LOOK BACK IN ANGER



Åkte in till stan igårkväll för att fika med några tjejer från klassen som jag inte träffat på en evighet. Senare mötte jag Viktor och Markus och slog mig ner en stund hos dem med. Kvällen avslutades med en rolig bilfärd genom linköping och nattkäk med Carro. Spontana kvällar är dem bästa.

GIVE ME EVERYTHING

G
Hade en mysig kväll hemma hos Tove och Martin igår. Vi hyrde film och köpte massa godis och låg i soffan hela kvällen. Nu ska jag in till stan för att möta upp mamma, shoppingdags med andra ord! ;)

RSS 2.0