MY NEW BABY

Har ju glömt visa er min nya älskling jag fick i studentpresent. Jag förstod mig aldrig riktigt på MacBook så det blev Asus nya istället. Jag är helnöjd, har aldrig haft en bättre dator. Snabb, tunn och smidig. Att den även är i min favoritfärg gör ju att jag inte kan låta bli att älska den. 

SMULTRONSTÄLLET

Imorse kom Sofie och Carro hit och kidnappade mig eftersom jag fyllde år härom veckan. Jag fick sitta i baksätet utan att se nånting ett bra tag innan vi stannade. När jag sedan fick öppna ögonen igen satt vi ute i solen på Smultronstället i Söderköping. Vi beställde in varsin glass och satt och njöt ett bra tag innan vi åkte vidare till Norrköping för lite shopping. Tack för en toppendag brudar, ni är guldvärda! 

MIDSOMMAR

Då var midsommarhelgen över för i år igen. Vi var ett stort gäng som firade midsommarafton ihop och dansade kring midsommarstången, drack nubbar och åt mat! Jag hade en riktigt bra dag tillsammans med sjukt härliga människor! Fler bilder dyker nog upp här i veckan. Nu blir det middag och myskväll! 

SUMMER

Jag vet att det ekar lite här i bloggen just nu men jag har knappt varit hemma den senaste veckan. Jag har passat på att njuta av vädret när solen äntligen tittar fram och då kommer bloggen lite åt sidan. Men här har ni några bilder från de senaste dagarna. Vi hörs igen efter midsommar!

SURPRISE







Igår hade vi tjejer ordnat en överraskningsmiddag för Karolina som varit i USA i tio månader men kom hem nu i veckan. Det blev jättelyckat och hon anade absolut ingenting när vi kidnappade henne. Vid tolv drog vidare in till stan och avslutade kvällen på Platås dansgolv. När jag och Clara klev ur taxin imorse hade det börjat ljusna ute för länge sen. Idag har jag legat och slöat hela dagen, gjorde amerikanska pankakor till frukost och kollade på Desperate Housewives. Ikväll blir det middag med hela familjen!

14 JUNI



Idag har jag varit effektiv. Jag var uppe tidigt imorse för att gå på riskettan som höll på i över tre timmar, efter det mötte jag upp min syster på stan för lite lunch innan jag åkte och jobbade i några timmar. Nu ligger jag nerkrupen i sängen med en påse chips och är inne på det tredje avsnittet Desperate Housewives för idag. Lär nog bli ett par till innan jag sover. Imorn blir det förhoppningsvis sol och bad i Berg med tjejorna!

MISS DIOR



Ny doft från Dior. Luktar helt underbart!

STUDENTEN 2012
















Det går inte att beskriva gårdagen i ord. Det var helt klart en utav de bästa dagarna i mitt liv. Jag skulle vilja spola tillbaka tiden till igår och ta studenten om & om igen!

VÄRLDENS BÄSTA DAG



EN DAG KVAR!


Idag har avslutningsmiddag med alla treor på Katedral samt flakfix stått på schemat. Carro sover här inatt och vi har redan börjat tagga inför morgondagen. Jag kan fortfarande inte förstå att vi tar studenten imorgon!!

6 JUNI

Sveriges nationaldag, dagen till ära. Jag har legat och sovit ute i solen nästan hela dagen. Det blev inte många timmar sömn inatt efter gårdagens spontana utgång och som grädde på moset har min förkylning blivit ännu värre. Jag hostar som bara den och min hals gör himla ont. Ikväll är mamma och jag hundvakter till mina favoriter. Vi har köpt hem thaimat och laddar upp inför en riktig slapparkväll!


FÖRBEREDELSER


Nu är det endast två dagar kvar till studenten!! Det känns helt sjukt och jag har nog inte förstått hur nära det är. Mamma lagar mat för fullt och imorn är det storstädning som gäller här hemma. Studentklänningen har jag haft klar sedan länge, skickade efter en gräddvit spetsklänning från England tidigare i våras och den satt perfekt! Till den tänkte jag ha dessa rosa skapelser jag köpte häromveckan.

EN BAL PÅ SLOTTET





Bildbomb från balen i lördags


ABITURIENTBAL


Foto: Lina Berg

NY KLOCKA

Fick denna fina klocka av Martin och Tove i födelsedagspresent igår. Gillar den helskarpt. Idag vaknade jag upp och kände mig inte alls pigg, kroppen är seg och halsen gör ont. Så dagen har jag ägnat åt att kurera mig. Övningskörde en stund med mamma och handlade de sista grejerna inför balen med. Nu tror jag allt är klart inför morgondagen. Jag ska be till vädergudarna hela kvällen att det inte ska regna!


RSS 2.0