A REAL WISH COME TRUE

Det blev middag på Kikobar med familjen, vi åt så mycket att vi rulla fram allihopa. När vi satt där och åt tänkte jag på vilken toppendag det har varit. Inte nog med det, i bilen påväg hem svänger pappa in på en väg och mamma säger bara "ut ur bilen och följ lapparna", så stänger de bildörren och åker därifrån. Kvar står jag där ensam och fattar absolut ingenting. Men jag gör som de sagt och följer lapparna på vägen och in genom skogen tills jag kommer fram till utkiksplatsen där picnic är uppdukat med ljus och allt. Fortfarande förstår jag ingenting. Då hör jag ett asgarv och Linnea och Karro tittar fram bakom en kulle och skriker "GRATTIS!!". Har jag världens bästa vänner eller vad? Precis som förra året lyckades de överraska och blåsa mig totalt.
Tack för en jättemysig kväll, jag älskar er ♥





IDAG ÄR DET MIN DAG

Jag har varit på strålande humör hela dagen! Min födelsedag har varit jättebra hitills, stort tack för alla finfina gratulationer idag. Efter skolan träffade jag Anton och han bjöd på en fika ute i solen, perfekt present!

Nu måste jag skynda att fräscha till mig innan vi ska ut och äta hela familjen. Ha en fin kväll, för de tänker jag ha!


I'M NOT AFRAID TO CHASE MY DREAMS

Kom nyss hem från en härlig kvällspromenad, bara jag och kameran. Behövde rensa tankarna och få lite frisk luft. Måste egentligen plugga nu men att ligga framför teven lockar liiiiite mer. Ska försöka komma i säng skapligt tidigt ikväll eftersom det inte blev så mycket sömn inatt. puss & godnatt!

Imorgon när jag vaknar är jag 17, ett år kvar till friheten! :)






I KEEP YOU WITH ME IN MY HEART

Jag har haft en underbar dag med Sofie. Vi gick och köpte glass och la oss på en brygga i solskenet och pratade i flera timmar. Efter en sån här bra helg slipper jag söndagsångesten, istället sitter jag här med ett leende på läpparna och ser faktiskt fram emot kommande veckan. Kan bero på att jag fyller år imorn och min syster fyller 20 nästa lördag så då blir det partaj.

Jag vill skänka en extra tanke till min kära mamma idag eftersom det är morsdag. Du är världens bästa mami! ♥


Underbart armband från Tiffany & Co. som jag fick av Siri och Pillan i födelsedagspresent! :)

THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

Tack för en jättetrevlig kväll och tack för de fina presenterna! ♥










SATURDAY NIGHT



Grillen är igång och nu inväntar jag bara tjejerna. Ha en fin kväll allihopa! ♥


YOU MAKE IT EASIER WHEN LIFE GETS HARD

Idag är det städning, matlagning och fix inför kvällen som gäller. Ikväll kommer nämligen massa tjejer hit på middag så ska vi fira mig eftersom jag fyller år på måndag. Tror det kommer bli en skitmysig kväll, men det är mycket som ska fixas innan allt är klart. Vi hörs mer senare.   

Förresten, Sex and the City 2 var grymt bra!! Jag kan inte låta bli att avguda Samantha, haha. Gillade ni första filmen så kommer ni älska denna, helt klart!





SEX AND THE CITY 2

Nu bär det av på middag och sen bio ikväll med världens bästa tjejer!




I JUST CAN'T GIVE UP NOW




Äntligen fredag, eller vad säger ni? Jag och Miriam tog en fika ute i solen efter skolan, sedan mötte jag upp John så tog vi bussen hem tillsammans och nu sitter jag här som vanligt. Måste både plugga och städa innan jag ska iväg ikväll så det är bara att sätta igång. puss på er!

FLY AWAY TO SOMEWHERE ELSE

Är trött, seg och på dåligt humör. Har precis varit och storhandlat med mami inför helgen, vi har två födelsedagar att fira så det behövs mycket mat och grejer. Jag har haft en toppendag men humöret sjönk ner till botten nu ikväll och jag har ingen aning om varför. Jag kan iallafall glädja mig åt att det är fredag och helg imorgon! Ska bli jäkligt skönt faktiskt. godnatt :)

två bilder från idag




SAY YOU'LL BE THERE FOR ME



Vilken härlig dag det har varit! Vi slutade skolan redan vid klockan nio imorse efter att ha varit på en lektion. Resten av dagens lektioner var inställda så jag knalla ner mot stan med några i klassen och köpte mat så satte vi oss i solen i domkyrkeparken. Efter några trevliga timmar där gick jag hem och la mig ute och solade med min kära systeryster. Nu ska jag iväg. puss!

THE MUSIC'S ON AND I'M DANCING

Pappa kom hem förut och sa att han hade kollat på resor till Mallorca. Vi har egentligen inte planerat att åka utomlands i sommar eftersom vi sparar till en stor resa i höst hela familjen plus att vi var i New York i våras, men jag vet inte om vi klarar av att vara hemma i Sverige hela sommaren. Känns så långtråkigt och man vet aldrig med vädret. Jag vägrar vara hemma en hel regnig sommar, så nu håller jag tummarna för Mallorca och även att det blir en toppensommar här i Sverige!


ganska lockande just nu :)


IF YOU NEVER TRY, YOU'LL NEVER KNOW

Tog precis en lång dusch efter att ha varit ute och gått i nästan två timmar. Det var riktigt skönt men nu är jag helt slut i kroppen. Jag tänkte snart laga lite mat för jag är vrålhungrig, sen blir det några timmar med min kära historiabok, bläää.

Nu är det iallafall ordning och reda i mitt rum kan jag lova. Har slängt tre stora kassar med kläder och nu ligger allt fint och prydligt i garderoberna och lådorna. Så nu får det plats massor nya kläder, hur bra är inte de? ;)  


blondie

EVERYTHING I EVER DREAMED OF

Mitt nya beroende är smoothies, jag dricker minst en per dag. Jag gjorde en nyss som blev supergod med banan, mango och hallon, mums! Idag har jag hunnit med att både plugga och städa så nu blir det filmmys, funderar på att se 2012 eftersom jag inte sett den än. Nattinatti :)


jag och gulle Victoria på Valborg :)


I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Jag var dyngsur när jag kom hem förut. Mitt paraply gick nämligen sönder när jag sprang som en galning genom hela resecentrum för att hinna med min buss och som tur var han jag med den. Nu har jag bytt om till mjukiskläder och ska sätta igång att rensa mina garderober, upptäckte imorse att varken garderobsdörrarna eller mina lådor går att stänga pga av alla kläder och skor. Så nu är det storrensning som gäller! :)


jag idag


BETTER TOGETHER

Två chipspåsar, en halvliter cola och en bra film, det kan inte bli mycket bättre just nu. Jag är på sjukt bra humör idag och ännu bättre är de att jag inte börjar förens tjugo i ett imorgon och har bara en lektion efter det. En slapp vecka i skolan är precis vad jag behöver nu för att ladda upp inför nästa vecka som kommer bli ett rent helvete. Men det löser vi då. Godnatt och sov så gott! :)


Jag gillar alla färger i Depends nya sommarserie och detta vrålsnygga lack var jag bara tvungen att köpa. Hur fint är det inte? :)

NEVER GOOD ENOUGH

Min dag har varit hur härlig som helst! Har suttit ute och njutit i solen näst intill hela dagen. Muntliga provet i Italienska gick väldigt bra så det kändes skönt. Efter en sväng förbi Bosses på hemvägen mötte jag Andreas och Johan på bussen, vi bestämde oss för att åka till t-bryggan och ta årets första dopp. Tyvärr blev det inget bad för varken mig eller Linnea, vi var för mesiga när solen gick i moln men för killarna var det inga problem att hoppa i. Tillbringade resten av eftermiddan nere vid badet med massor härligt folk. En riktigt underbar dag helt enkelt!

bildbomb från idag






SOMETHINGS THAT NEVER ENDS

Hemkommen efter en mysig stund med tjejerna. Vi gick nere vid ån och satte oss på en brygga i solnedgången och pratade. Perfekt slut på denna sjukt roliga helg! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta på en film och njuta av att vi har sovmorgon imorgon. Godnatt me er ♥

Jag vill även passa på att hälsa massa grattis till min bästa vän Anton som fyller år idag! Hoppas du har haft en sjukt bra födelsedag. Vi ska fira dig rejält kan jag lova, haha.

 
nästan hela gänget på nyår :)


I'M WHAT YOU SEE AND NOT WHAT THEY SAY

Träffade min favorit tjej på stan förut och vi satt och fika i några timmar. Riktigt mysigt och välbehövligt! Nu väntar jag på att Karro och Linnea ska höra av sig så blir det en promenad och lite catch up. Har inte träffat de töserna på hela helgen. pöss!



PUT YOUR FAITH IN WHAT YOU MOST BELIEVE IN

Vilken jävla kväll vi hade igår då! Det var skitkul hemma hos Markus och alla var på bra humör. Lite senare på kvällen åkte vi tjejer in till stan och träffade lite folk innan vi gick hela vägen till Tallboda där vi skulle sova. Det tog sin lilla tid men är man tre tjejer på glatt humör med en cykel kan det vara rätt kul. Tack för igår allihopa!






DANCE ALL NIGHT



Snart ska jag möta upp Carro och Magda så ska vi hem till Markus på chillfest. Ha en toppenkväll! puss


SUNSHINE

Kom precis hem från balen. Herregud vad fina alla var! Och vilken jädra tur de hade med vädret idag. Vi skjutsade Evelina och hennes partner in till trädgårdsföreningen, de var hur fina som helst!



YOU HAD ME AT HELLO

Vilket underbart väder det har varit hela förmiddan! Jag har legat ute på en filt i gräset och läst en bok och bättrat på brännan lite. Jag vill jättegärna gå på balen idag och se alla när de dansar, men har tyvärr inte fått tag på någon biljett. Det är ingen som har en extra över till mig? :) Annars får jag åka dit och hoppas på det bästa.


förra året när min syster och Jonathan dansade bal :)


21 maj

Grattis mami på födelsedagen! ♥


UTFLYKT MED KLASSEN

Idag har klass sp1d varit på utflykt mitt ute i ingenstans i fem jävla timmar. Alla var på dåligt humör för att vi inte fick åka hem men det har varit en helt okej dag ändå. Vi fick ju trots allt vara ute i solen hela dagen.

Nu måste jag fixa mig och städa lite snabbt för snart får vi gäster för min mammi fyller år! :)






SHOW ME LOVE

Håret blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag tror att silvershampo och lite tålamod kan lösa problemet. Att jag aldrig lär mig att man inte ska blondera håret hemma, ååh jag blir så trött på mig själv ibland. Påminn mig nästa gång jag kommer med en sån otroligt dum idé. Aja nu ska jag joina Sebastian och Tove i tvsoffan. Lär nog gå och lägga mig skapligt tidigt ikväll med tanke på att jag var helt död imorse. Nattinatti! :)


nu är det inte långt kvar till sommarlov!!

NO MATTER WHERE WE ARE




bilder från idag

Min dag har varit grymt bra! Jag har skrattat så mycket att jag fått ont i magen, mina klasskamrater är för härliga ibland alltså. Eftermiddagen spenderade jag med Jonathan, Oskar och Azce i det underbara vädret. Men nu måste jag hoppa in i duschen och skölja ur hårfägen, håll tummarna för mig att jag inte ser ut som en kyckling. Tjohej!


THERE IS A LIGHT THAT NEVER GOES OUT

Jag har ägnat den senaste timmen till att titta igenom och rensa bilder på min dator. Det är sjukt vad mycket minnen som sparas genom bara foton och hur mycket glädje en bild kan ge. Ännu roligare är alla galna videor jag har kvar sen flera år tillbaka. Sånt ska jag se till att spara tills jag blir äldre.

Nu ska jag krypa ner och läsa i min bok. Godnatt! ♥


2009

ALL THIS TIME I WAS WASTING, HOPING YOU WOULD COME AROUND


favorit linnet från Victoria's Secret åkte på idag

Gud vilken härlig dag jag har haft! Klev precis innanför dörren efter att ha varit och handlat mat. Jag känner hur vuxenpoängen ramlar in där. Efter skolan idag gick jag hem till Sofie, vi satt och prata i flera timmar och bakade muffins. Skitmysit! Ikväll har jag hela huset för mig själv så musiken är på max och jag ska strax laga mat. puss!




BEYONCÉ



Jag kan inte fatta att jag varit en meter från denna underbara kvinna. Hon är så sjukt jävla grym!


ALORS ON DANCE

Det blev en tvåtimmars lång promenad förut med Linnea och hennes hund. Vi gick och köpte glass och satte oss en stund i solen och njöt. Hur härligt som helst! Nu är jag tillbaka hemma igen och har precis tagit en långdusch för att svalka mig. Pappa och jag ska snart laga mat sen återgår jag till mitt pluggande. puss!


WONDERFUL



löööööv it!

YOU ARE MY SOULSISTERS

Jag tog en rejäl sovmorgon idag när jag ändå är ledig. Har precis ätit frukost och ska sätta igång med att plugga italienska nu. Ska troligtvis träffa Linnea och Karro lite senare för en långpromenad, jag behöver komma ut och prata av mig lite känner jag.
Vi hörs senare! puss


Mitt nya favoritlack från Isadora - Vintage Mint. Passar perfekt till bruna händer i sommar!


THE BLIND SIDE



Albin rekommenderade mig att se filmen The Blind Side och nu har jag precis tittat klart på den. Filmen var hur bra som helst! Ni måste verkligen se den. Det är en berättelse baserad på en sann historia även om man inte kan tro det. Förlåt om jag tjatar nu men, se den!

Nu ska jag snart krypa ner och sova. Har ingen skola imorn, hur sköööönt är inte de? Godnatt mer er ♥




17 maj

Idag firar min mamma och pappa deras 23 bröllopsdag! Jag förstår inte hur man står ut med en och samma person i så många år, det är äkta kärlek. Vi har köpt hem thaimat och dukat upp fint och ska snart äta. Vi firar även att det är Norges nationaldag idag så vi har hängt ut den norska flaggan. Jag hoppas verkligen att vi åker och hälsar på hela släkten i Norge i sommar,
jag saknar dem så himla mycket!  



världens bästa föräldrar ♥


I DON'T WANNA LOSE WHAT WE BUILT THIS FAR

Upptäckte nyss att jag har fått två myggbett på fötterna. Årets första. Är inte det tecken på sommar? Förra året i maj var det rekord varmt och min födelsedag var en av de varmaste dagarna på hela året men vad nu... grått och mulet? Kan solen inte bara bestämma sig för att stanna ett tag, vill gärna ha sommar när jag fyller år och det är bara två veckor kvar nu.

Aja nog pratat om vädret, nu ska jag ta en powernap och sen sätta igång med plugget. puss!




LIFE IS CRAZY SOMETIMES

Jag skulle vilja vara ledig i några dagar till, de här dagarna har gått alldeles för fort tycker jag. Kan det inte bara bli sommarlov snart? Jag längtar sjukt mycket till alla de där härliga varma sommarkvällarna. När man går runt i shorts och linne varje dag och lever på glass och jordgubbar. Hur härligt låter det inte? Sa jag förresten att jag hittade två fyrklöver igår när jag låg ute och solade. Trodde de skulle ge mig dubbel tur men det visade sig vara snarare tvärtom.

Nu blir det filmtime med mammas nybakade bullar. Perfekt söndagskväll! Vi hörs mer imorgon, godnatt ♥ 




SUNDAY

Dagen har bestått av bakishäng hemma hos Clara. Gårkvällen var riktigt galen! Tack tjejer ♥




WHEN LOVE TAKES OVER



Ikväll är det grill med tjejerna hemma hos Clara som gäller. Jag måste bara säga vilken härlig dag det har varit!
Äntligen kan man sitta ute och äta. Puss


LÖRDAG

Ligger ute i solen på gräsmattan just nu och njuter av det underbara vädret. Hoppas verkligen att det håller i sig i ett par dagar nu. Pappa och jag ska nog ut och övningsköra senare, kanske att jag får köra våran cab för första gången, det vore kul!
Ut och njut av solen ni med. puss!

THE SHADOW OF YOUR SMILE

Sorry hörni men jag har inte varit på blogghumör idag. Hela jag är seg och jättetrött. Är nog tillbaka imorn igen ska ni se.
Ha en toppenkväll!


THE NEVERENDING STORY

Nu sticker jag in till stan och träffar Sofie. Kommer hem imorn igen, puss!


A PRETTY GOOD THING

Godmorgon! (är det försent att säga det nu?) Idag tog jag en rejäl sovmorgon och gick sedan upp och gjorde en dunderfrukost med te och scones. Underbart! Nu tänke jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan jag gör någonting vettigt av dagen. Måste storstäda rummet och rensa garderoberna som börjar bli överfulla me skor och kläder nu. Ha en bra dag hörrni!


nya jeans och brillor från h&m, ge mig sommar nu tack!

THEY SAY TIME HEALS EVERYTHING, BUT I'M STILL WAITING

Ikväll blir det filmkväll hemma hos Nea med Jim, Oskar och Anton. Laddar som vanligt upp me ton av chips, godis och läsk.
Vi hörs mer imorn! puss


jag och fjanton med sin fina hatt på nyår :)

THAT'S JUST HOW WE DO IT

Jag älskar den stunden när man kommer på att ens gratis-sms period tog slut för några dagar sen och man har fortsatt smsa som vanligt. Vips är man några hundra kronor fattigare. Detta hände just mig :/ fan också!


ny söt bikini från h&m


BLACK AND WHITE




Matteprovet imorse var ingen höjdare precis, kan bero på att jag missat de tre senaste mattelektionerna och jag har inte haft några böcker hemma att plugga på. Men jag hoppas det gick någorlunda okej ändå. Skönt att vi är långlediga nu iallfall, även om jag har varit ledig i princip hela veckan. Jag har inte så mycket planerat de här dagarna mer än att försöka bli helt frisk. Nu ska jag hämta en cola och njuta av ledigheten! puss

I AM SO GLAD THAT I MET YOU

Nu ska jag kila över till Linnea, hon hjälpa mig lite med matten och så ska vi se ett och annat avsnitt av Vampire Diaries också. Jag är helt fast i den serien alltså. Hur spännande som helst!

Ursäkta mitt extreeeemt tråkiga bloggande på senaste, men så är de när man är sjuk och inte gör nånting om dagarna. Men förhoppningsvis är jag frisk snart. puss!


jag och fisen köandes till Hoffmaestro

EVERY TIME MY HEART BEAT FASTER

Idag lever jag på ipren och halstabletter. Jag fick stanna hemma från skolan idag igen för min jädra förkylning aldrig ger sig. Dock har vädret varit bra så jag har suttit ute i solen en stund, tänkte även gå ett varv runt ån lite senare. Jag behöver lite frisk luft känner jag efter att ha varit inne tre dagar i sträck. Hoppas ni mår bra iallafall!

THE TIMES THAT YOU HURT ME AND PUT TEARS ON MY FACE

 Nya cosmopolitan, musik och nagelfix! Myskväll på G.



Två av mina favoritlåtar just nu ♥

BoB ft. Bruno Mars - Nothin' on you


Erik Hassle - Hurtful



BLACK EYED PEAS I NEW YORK

En utav de absolut bästa konserterna jag varit på med gäster som David Guetta, LMFAO och Ludacris!






GÅR INTE ATT BESKRIVA HUR JÄVLA BRA DET VAR!  


SICK

Det blev en hemmadag för mig idag. Vaknade imorse och mådde ännu sämre än igår, har legat och hostat och nysit hela natten så idag har jag världens huvudvärk. Just nu ligger jag i soffan och glor på ett dåligt tvprogram, ska snart laga lite lunch tänkte jag. Det som är bra med att vara sjuk är att man hinner se så många filmer. Igår såg jag Freedom Writers, riktigt bra film med ett bra budskap. Den tycker jag ni borde se.

ungefär såhär känner jag mig idag...

I USE TO LOOK THE OTHER WAY

Nu kladdkaka och Wallander med mamma & pappa. Sen blir det sängen direkt så jag förhoppningsvis frisknar till till imorn. Godnatt me er!


I SEE MY NAME IN SHINING LIGHTS





Sitter och pluggar italienska och dricker denna underbart goda smoothie. Den var dessutom superenkel att göra, lite mjölk och lite vaniljyoughurt, ganska mycket glass och sen valfria bär. Riktigt gott!

Nu ska jag hjälpa pappa med maten. Vi ska nämligen grilla ikväll, mums!

THE LAST SONG

Vaknade upp genomförkyld och med världens huvudvärk, nu är det min tur att bli sjuk. Bion igår var jättebra, vi såg The Last Song, underbar film! Det var omöjligt att hålla tårarna inne.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och kolla på film. puss


TONIGHT I'M FEELING A LITTLE OUT OF CONTROL

Nu blir det bio!


IF YOU'LL ONLY HOLD ME TIGHT

Vi hade en skitmysig kväll igår! Såg två jättebra filmer, Dear John och Bounty Hunter. Båda rekommenderar jag att se. Idag har vi bara legat i sängen och degat, fick även besök av Andreas och Hanna. Nu ska jag laga lite lunch och plugga italienska, finns inte så mycket mer att göra när vädret suger. puss!

bjuder på några bilder från förra helgen






WHAT WE HAVE IS WORTH FIRST PLACE IN GOLD



Denna vecka har tagit kol på mig så ikväll blir det mys med film och godis hemma hos Linnea. Precis vad jag och min kropp behöver just nu! Vi hörs mer imorn. Puss på er ♥


YOU'RE IN MY HEAD LIKE A SONG ON THE RADIO



Träffade dessa mongon efter skolan idag, vi var hemma hos Sofie en stund och sen gick vi en sväng på stan innan det var dags att säga hejdå igen. Fick reda på att Lovisa ska till Turkiet nästa vecka och skolan betalar det, hur avundsjuk blir man inte? Det är ju sviiinkallt i Sverige nu!! Jag skulle med behöva lite sol och värme för att hålla humöret uppe känner jag. Men jag får nöja mig med att det är freeeedag idag!

Nu ska jag laga mat, håll tummarna för att jag inte eldar upp hela köket. hehe ;)



A NEVER ENDING DREAM

Jag kan säga att jag är så GRYMT JÄVLA AVUNDSJUK på de som ska se Lady Gaga imorn! Kan ingen bara ge mig en biljett?! Skulle nästan göra vad som helst för en just nu. Tror hon är riktigt grym live.

godnatt!


FAN

Smartskaft säger jag bara!! Skulle ändra texten på rubriken och råkar radera hela designen och klickar sedan på enter för jag fattar inte vart allt tog vägen. Självklart försvann allting och ingenting sparades. Så nu får det bli såhär... tråkit med enkelt.

Nu ska jag äta och sen träffa brudarna! puss  


HIT ME WITH YOUR BEST SHOT

Äntligen en pluggfri dag! När jag kom hem från skolan satte jag på mig mjukiskläderna och gick ett varv runt ån i det härliga vädret. Med musik i öronen och solglasögonen på kan jag vara ute och gå i flera timmar men idag blev det inte så för jag ska snart iväg träffa tjejerna. Har knappt sett dem på hela veckan så de ska bli kul att träffa dem ikväll. Puss!



today

BETTER LATE THAN NEVER




Jag tog en paus i pluggandet och jag och mamsen gav oss ut på en åktur. Idag gick det riktigt bra att köra! Är lite stolt över mig själv faktiskt eftersom det var ett bra tag sen jag körde sist. Nu ska jag fixa lite te och sen fortsätta det eviga pluggandet.
Ha en toppen kväll hörrni!


YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT UNTIL YOU MISSING IT ALOT

Blev en sväng på stan efter skolan och vips är jag ett par skor rikare. Jag och Karro träffade Becca och Clara på stan och nu verkar det som om våran tjejresa till London blir av! Förstår ni hur lycklig jag är? Ett gäng tjejer ensamma i London ett par dagar, det låter inte helt fel i mina öron! 

Nu måste jag ta tag i pluggandet ordentligt, har mitt sista prov för den här veckan imorn... pju! Men jag kan glädja mig åt att jag fick VG på mitt matteprov idag. Lika förvånad denna gång, haha. puss på er :)


förra våren

CHECK ON IT

Klockan är 22:22 och nu säger jag godnatt! ♥


Adriana Lima, inte dåligt snygg!

THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

Efter nationella provet imorse gick jag och tjejerna ner till stan och lunchade eftersom vi hade så stort hål innan nästa lektion. Slutade även tidigare idag och det var riktigt skönt. Fick skjuts av Oskar in till stan och han precis med min buss hem, vilken tajming. Karro och Tobias var här förut och hjälpte mig med en grej (haha) och annars har jag inte gjort så mycket idag. Känner mig inte alls lika stressad och på dåligt humör idag som ni kanske märker. Puss.

Nu duschen sen plugg!



SHIT DAY

Efter många jobbiga timmar känns det nu skönt att två skolarbeten är klara. Men det gör det ändå inte bättre när jag vet att jag har tre prov framför mig i veckan varav ett är imorn klockan åtta på morgonen när jag egentligen har sovmorgon till elva. Det känns såhääär jäkla bra!! Fyfan jag skulle göra vad som helst för den som orkar plugga åt mig.

Ae jag ska försöka vara lite positiv. Nu förtjänar jag att krypa ner i sängen och kolla på film och äta glass. Hoppas mitt humör vänder uppåt imorn igen! godnatt.



.

Just nu är jag arg, väldigt stressad och irriterad. Inte min dag idag. Jag har verkligen lust att gräva ner mig i en månad och komma upp lagom till sommarlovet. Fuck. Fuck. FUCK.

JUST ANOTHER STORY

Ska snart krypa ner i min nybäddade säng. Jag kommer sova sjukt gott inatt, har nu sju fluffiga kuddar och dubbla täcken i sängen. Man sover ju mer än halva sitt liv så då kan man ju lyxa till det lite tycker jag. Imorgon börjar en ny vecka, det innebär tidiga mornar, flera prov, stress och ångest men också att jag får träffa min underbara klass och alla härliga vänner varje dag och det gör det värt att gå upp på morgonen. Godnatt allihopa! Kul att ni blir fler och fler som tittar in här varje dag. puss ♥


TWO HEARTS BEAT AS ONE

Hela familjen gick upp tidigt imorse för att åka ut till Ikano och IKEA och shoppa lite. Både jag och min syster ruinerade mamma på pengar, hehe. Vi sprang in och ut i alla affärer och hittade bara mer och mer grejer. Jag fick med mig ett par skor, en mysig tröja, en avslutningsklänning, ett nytt täcke och nya kuddar till sängen, lite smink osv. Har även hunnit ligga ute nån timma i solen, vädret är ju underbart idag! Hoppas verkligen att det håller i sig i veckan med. Nu är det råplugg resten av dagen som gäller. Sommarlov nu tack!


ett av dagens inköp, tröja från Lindex

första maj

Hejhej. Ville bara säga att jag lever. Gårkvällen bjöd både på skratt och tårar. Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss men jag hade riktigt kul och tycker att det var än rätt lyckad kväll ändå. Men idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Hemsk huvudvärk.

Ikväll kommer Albin, Anton och Oskar hit på pizza och filmkväll. Har laddat upp med massor onyttigheter, precis vad jag behöver nu. Ha en toppenkväll hörrni!


(jag och mina fruar i början av gårkvällen, fler bilder kommer när jag träffat Linnea)


RSS 2.0