ÄNTLIGEN!!

Nu lämnar jag iskalla Sverige och åker till värmen på andra sidan jordklotet. Vi hörs om tre veckor! :D


FRIDAY

Kvällen har jag spenderat på Ming Palace med världens bästa brudar. Fyra timmar skitsnack och massa god mat, perfekt kväll helt enkelt! Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorn. Puss på er!


YOU'RE THE ONLY ONE FOR ME

Jag är världens lyckligaste just nu!




SINCE YOU'VE BEEN GONE I CAN'T GET NOTHING RIGHT





Lyssnar på hög musik och packar för fullt. Nu känns det verkligen i hela kroppen att det är inte många dagar kvar tills vi åker. Det har gått så otroligt fort, jag började räkna ner när det var över hundra dagar kvar. Imorn är det vaccination som gäller och efter det ska vi på middag hemma hos farmor för att säga hejdå.

Ikväll ska jag och mammi laga mat och senare ska jag träffa mina pinglor!


WHEN I'M SURROUNDED BY FRIENDS

Är hemma hos Karro och myser. Vi äter popcorn och tränar inför teckenspråksprovet imorn. Det känns som jag kan allt nu så det kommer nog gå väldigt bra imorn. Nu vill jag bara att det ska bli lööördaaag!!! Åååh!! :D


kärlek till mina fruar ♥


YOU'RE THE CLOSEST TO HEAVEN THAT I'VE EVER BEEN

Avslutar denna sega måndag med popcorn och nya avsnitt av Vampire Diaries. Nattinatti!


bild från midsommar 


I'M NOT GONNA LEAVE YOU BABY TIL YOU SATISFIED







Gårkvällen i bilder. Det blir aldrig lugnt när sp2d festar tillsammans, det är en sak som är säker. Vi dansade loss hela kvällen och hade skitkul!

Ikväll är jag bara hemma o myser med min fina pojkvän. Vi har gjort hemlagad pizza och nu ska vi kolla på The Last Exorcism. Usch jag som hatar skräckfilmer! Jag hoppas jag överlever... Godnatt med er!


TOO HYPE FOR THE RADIO

Nu ska jag iväg o köpa pizza med Linnea sen knallar vi bort till Karro. Fan vad gott det ska bli med pizza!! Det är vi värda efter dagens hårda träning. pöss!


jag älskar er mina mongon!

IF I WAS TO SAY I'M SORRY, WOULD YOU RECONSIDER ME



Såhär har jag spenderat min kväll tillsammans med Linnea. Vi har kollat på dåliga tv-program och pratat massa skit hela kvällen. Precis vad jag behövde. Imorn ska jag njuta av min lediga dag och sova ut riktigt ordentligt och senare ska jag möta upp min favorit på stan så ska vi träna stenhårt. Jag måste verkligen komma igång med träningen nu, jag har utan tvekan sämst kondition i hela Sverige. 
Nu skriker sängen efter mig, godnatt!  


I REALLY MISS THOSE DAYS











Fan vad jag saknar veckan i Blekinge i somras!!


I WISH THAT I COULD MAKE IT RIGHT BUT TIME IS JUST NOT ON MY SIDE

Hela eftermiddan har jag ägnat åt att ta hand om mig själv. Gjort hårinpackning, målat naglarna, rakat benen, lagat god mat osv. Just nu känner jag mig riktigt fräsch måste jag säga. Jag tror alla behöver en dag för sig själva ibland.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på nya avsnitt av Vampire Diaries sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Puss!
 

några nya lack från Depend

EDGE OF DARKNESS

Nu blire film och te!



MEMORIES IN BLUE




Jag kan inte fatta att om mindre än två veckor ligger jag på en strand på en paradis ö och latar mig. Jag längtar så jag spricker!! Det ska bli så otroligt jäkla skönt att lämna allt här hemma och koppla bort skolan för ett tag. Fasen vad jag ska njuta av livet där nere alltså. Ååh ge mig sol och värme nuuu!




AND WHEN YOU GO IT'S LIKE AN ECHO IN MY HEAD

Denna vecka kommer bli mycket mycket bra känner jag på mig. Vi har "sexualkunskaps vecka" i skolan så många lektioner är inställda vilket innebär sovmornar och tidiga dagar. De ända jag behöver göra i veckan är att skriva klart min uppsats i frisören annars är jag fri från allt. Även helgen ser ut att bli toppen!

Nu ska jag baka sockerkaka och sen krypa ner i soffan o inte lyfta på arslet på några timmar. Ikväll börjar ju Paradise Hotel o de får man ju inte missa! ;)

 
Kärlek till dessa grabbar!




WRITTEN IN THE STARS



Godmorgon! Skönt att IV-valet är inställt idag så istället ligger jag o göttar mig i sängen. Jag kom hem sent från Uppsala igår, helgen har varit hur bra som helst! I fredags var jag och Emil bara hemma och tog de lugnt, lagade god mat och kollade på film. Och i lördags kom Emils bror och hans flickvän dit så då gick vi ut och åt allihopa. På kvällen skulle killarna iväg på konsert så jag och Nathalie förfestade på hotellrummet innan vi drog vidare till Björn som fyllde år. Det var en riktigt rolig kväll och det var kul att träffa så mycket nytt folk. Nu ska jag snart springa iväg till bussen. Vi hörs senare idag. puss! 



REACH FOR THE SKY


pic by: Sofie Lyck

Sitter just nu på tåget påväg till Uppsala. Jag ska försöka hinna skriva klart min uppsats nu sen blire film resten av resan. Ska bli himla mysigt med en helg tillsammans med min älskling!



MUSIC MAKES ME HIGH


Pic by: Sofie Lyck

Har precis ätit så nu är jag proppmätt. De blev lax ikväll, mmmm en av mina favoriter! Snart kommer Anton hit, blir nog film o en massa skitsnack. Ha en fin kväll! 

 

SCONES & TÉ



Vaknade av att hela huset luktade scones. Det var Sofie som var i farten och stod i köket o bakade. Det blev ingen träning för oss idag eftersom Sofie inte mår helt bra. Istället blev de en skön sovmorgon o nu njuter vi av våran lediga dag. Skööönt!




SOONER OR LATER WE ALL GO TOGETHER

Måste tacka mina otroligt fina vänner och min underbara pojkvän som höll mitt humör uppe igår. Ni visar verkligen att ni tror på mig och de gör mig så himla glad, ni får mig att inte vilja ge upp. Jag har nog aldrig pluggat så hårt som jag gjorde igår. Jag var riktigt stolt över mig själv när jag gick och la mig igårkväll. Men nu har jag lärt mig de, bestämmer man sig så går de!

Och hur skönt är det inte med långhelg nurå? Det är nog precis vad jag behöver. Just nu är Sofie här och vi har precis varit ute och fotograferat lite, det blev en hel del härliga bilder faktiskt! Ikväll ska vi bara va hemma och ta de lugnt och tjocka oss som vanligt. Imorn ska vi upp tidigt för att träna så de blir ingen sovmorgon för vår del. Pöss!



love you.

TIME TO WAKE UP AND REALIZE



Usch inte min dag idag, jag har sån ångest över skolan just nu. Jag förstår inte hur jag ska hinna med allt och jag ligger efter massor i matten. Plus att jag ska vara borta i nästan tre veckor så då missar jag bara ännu mer. Jag blir så arg på mig själv att jag inte prioriterar min tid bättre, samtidigt som jag alltid gör mitt bästa. Fan också. Jag måste verkligen ta tag i saker o ting nu.



...

Kände att det var dags för lite förändring här i bloggen (ska jag vara ärlig så orkar jag inte plugga så detta är bara en bortförklaring). Och ja väldigt liten förändring blev de men jag ska försöka klura lite på hur jag vill ha det. De känns så trist på något sett. Aja de löser jag så småningom. 

Snart blir det sängen för min del, jag är tröttare än tröttast och kommer nog somna vilken sekund som helst. Godnatt med er ♥  

KANELBULLENSDAG

Systemkameran är i Malmö för tillfället så det blir tråkig uppdatering idag. Imorn är den förhoppningsvis hemma igen.

Just nu sitter jag o trycker i mig bullar och myser med företagsekonomiböckerna. Det är ju faktiskt kanelbullensdag idag för er som har missat de, så passa på o ät så många bullar ni bara kan. Ikväll blir det matlagning här hemma och senare kommer mina tjejerna hit. puss!


MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

Igårkväll var vi i Åtvidaberg och firade Emil med hans kompisar. Riktigt kul kväll hade vi! Idag har vi bara tagit de lugnt, sov bort halva dagen och sen åkte vi till Christoffer en snabbis och sa hejdå för han ska tillbaka i millitären imorn. Nu blir de filmmys resten av kvällen. Puss o godnatt!


Bild från bowlingen i fredags. Måste säga att jag var grym som satte fyra strikes, men äran går ändå till Emil och Viktor som vann ;)

RSS 2.0