FADE INTO DARKNESS

Här är några bilder från lördagens utgång. Kvällen började jättebra hemma hos Jenny, vi körde spel och hade riktigt kul! Men kvällen slutade inte lika bra för min del då jag troligtvis fått något i min drink och minns absolut ingenting från två-tre timmar. Som tur är har jag underbara vänner som såg till att jag kom hem ordentligt. Det är så synd att något sånt här ska behöva hända, att man inte kan lite på folk. Hela gårdagen var jag sängliggandes men idag är jag på fötter igen och har även fått i mig mat. Ikväll blir det mys i Åtvidaberg, jag är tillbaka imorn igen. Puss

GIVE ME REASONS

Jag hade en riktigt mysig kväll på Steves med Sofie igår. Vi satt och fikade i några timmar innan vi promenarade till Hemmakväll och köpte med oss en stor godispåse och gick hem till Sofie och fortsatte kvällen där. Idag har jag varit en sväng på stan och handlat lite nytt till sminkväskan. Snart ska jag iväg till Jenny där vi ska vara några tjejer och föra lite innan vi drar vidade ut senare ikväll. Ni får en snabb bild hur jag ser ut just nu, hinner inte fota innan jag åker. Ha en bra kväll!
.


CALL YOUR GIRLFRIEND

Det började som en rolig grej men blev en succé. Otroligt talangfulla tjejer!

FOR ALL YOUR LIES YOU'RE STILL VERY LOVABLE

Hela eftermiddan har bestått av uppsatsskrivning och kvällen ser ut att bli likadan. Mamma och pappa är iväg på hockey ikväll så jag har hela huset för mig själv vilket är väldigt skönt. När jag är klar med uppsatsen ska jag laga god mat och kolla på någon bra film och berömma mig själv. Imorn är det äntligen lov, det kan nog inte komma mer lägligt.

WE FOUND LOVE


ROSES

Jag fick äntligen min nya telefon förra veckan men har ett tillfällit nummer nu då nummerflytten tar lite tid. Så nu vet ni som har försökt nå mig på mitt vanliga nummer varför jag inte svarat. Just nu når ni mig på 0735427844, men i slutet av veckan ska mitt gamla nummer fungera igen. Nu vet ni det!

RAROTONGA

Idag är det ett år sen jag och min familj började vår resa till paradiset på andra sidan jorden, Rarotonga. Det var helt klart de tre underbaraste veckorna i hela mitt liv och jag ska definitivt åka tillbaka dit någon gång. Men nu får jag nöja mig med att titta på bilderna och drömma mig tillbaka till värmen.

IF I COULD, THEN I WOULD

Jag och fina Klara i fredags
.
Helgen har som vanligt gått alldeles för fort! Men jag har haft en riktigt bra helg och det var underbart att få träffa Fanny igen då vi inte setts sen i början av sommaren. Förhoppningsvis ses vi redan nästa helg igen om jag åker ner till Jönköping och hälsar på henne. Imorn är jag ledig så jag kan ta igen några av de få sovtimmarna som blivit i helgen. Men jag ska ändå försöka vara effektiv och få saker och ting gjorda. Jag har skrivit en lång lista på saker jag behöver göra som jag ska bli klar med under morgondagen!

VIKTOR 19 ÅR

Några bilder från gårkvällen när vi firade Viktor som fyllde år. Det bjöds på himla god mat och det blev en hel del dans och dricka under kvällen innan vi åkte vidare in till stan. Imorse vaknade jag med en sprängande huvudvärk och har mest legat i sängen hela dagen. Snart kommer Fanny hit så det är bara att ladda om batterierna för vi ska ut ikväll igen. puss

INTO THE LIGHT

Såhär glittriga är mina naglar just nu tack vare ett av mina favoritlack från KIKO. Perfekt till helgens bravader!

BROWN

Är numera brunhårig efter dagens besök hos frisören. Tröttnade på det blonda och kände för något nytt. Än så länge trivs jag jättebra!

RAINY DAY

Någon bad mig visa en bild på min nya jacka, så här är den. Det sved lite i plånboken men det var det helt klart värt!

Nu är jag bara hemma och vänder för att byta kläder och packa väskan. Ikväll blir det nämligen mat och tjejmys hemma hos Sofie. Jag sover även där inatt så jag är tillbaka imorn igen. Ha en bra kväll!

PINK

Invigde min nya tröja från Zara idag. Jag fullkomligt älskar den. Ikväll ska jag inte göra något annat än att ligga i sängen och kolla på serier och njuta av en näst intill pluggfri vecka. Skönt!

JUST CAN'T GET ENOUGH

Dessa skönheter kom mamma hem med i veckan. Dem ska jag sno nu i höst. Finns på Scorett för 899kr.
.
Idag har jag hunnit med en hel del som jag kan bocka av från min to-do-list. Jag och mamma var nyss ute och övningskörde i en timme, blev en hel del i trafik idag så jag är nöjd. Nu tänkte jag göra något enkelt att äta och sen ringa Oscar och beställa min nya telefon eftersom jag sålt min andra. Kvällen ser ut att bli lugn, det är mycket bra på tv och jag har en hel godispåse kvar från helgen. Perfekt!

NEW IN




Igår gick jag en sväng på stan efter att jag lämnat av Carro nere vid stationen. Hittade en ny vinterjacka och höstkläder inne på Zara bland annat. Senare mötte jag upp Emil och vi lunchade på Sandys. Vi hamnade brevid Kenza och hennes kompis vilket var lite kul eftersom jag har läst hennes blogg i flera år men aldrig träffat henne i verkligheten. Nu ska vi snart iväg och handla mat och dricka till kvällen. puss


RED HOT CHILI PEPPERS






Konserten igår var grym och vi hade en jättebra kväll! Vi blev dock lite besvikna över att de inte spelade våra två favoritlåtar men annars var det en perfekt kväll. Man fick egentligen inte ha med några kameror in och de tog Carros kamera när vi kom till Globen men jag lyckades få med min system in lite gömd i väskan så det blev en hel del fräcka bilder som ni kan se ovan. Ikväll blir det en myskväll med grabbarna här i Stockholm. Vi tänkte laga mat och sen kolla på någon bra film. Vi hörs mer imorn, då kan jag visa vad jag fyndade på stan idag!

I NEVER HAD A DOUBT

bild från i lördags
.
Är hundvakt åt Nisse och Bosse ikväll så det är inte en lugn stund här hemma. Jag vet att jag egentligen borde plugga till ekonomiprovet imorn men det är lite svårt då två hundar tävlar om min uppmärksamhet, haha. Imorn åker jag och Carro iväg med Linus och Alexander till huvudstaden för att gå på Red Hot Chili Peppers. Det kommer bli grymt! Då vet ni varför jag kanske inte hinner uppdatera nånting under morgondagen. Men jag lovar att bjuda på bilder från både Stockholm och konserten sen!

FÖRÄNDRING


Jag kände att det var dags för en förändring i mitt rum igår så jag började möblera om klockan tio igårkväll. Resultatet blev jättebra och än så länge trivs jag. Den fina guldfotöljen har jag ärvt av min gammelfarmor. Smyckeshörnan är nu där sängen stod förut och sängen har jag flyttat till väggen mitt emot. Det blev som ett helt nytt rum!

MONDAY


GIRLS NIGHT OUT

Norrköping var långt över mina förväntningar igår. Vi hade en sjukt rolig kväll och dansade så fötterna värkte fram till stängning. Jag somnade gott vid femtiden inatt efter att ha fått skjuts hem av Linnea. Nu tänkte jag ta tag i den här dagen och städa mitt rum och sen teckna lite. Idag känns som en bra dag att sitta och dricka te och låta inspirationen flöda på papper.

YOU KNOW HOW I FEEL

Ikväll blir det utgång i Norrköping. Jag är sjukt taggad och på jättebra humör idag så det lär bli en riktigt bra kväll! Vi hörs mer imorn ♥

AMISU

Mina nya skinnbrallor från Amisu som jag köpte i Norrköping i veckan. De var precis nyinkomna och satt som en smäck på så jag kunde inte låta bli dem. Plus att jag knappt kommer i mina gamla så det var nog dags att köpa ett par nya. Jag älskar alla smådetaljer på byxorna och att det är dragkedjor längst ner på benen.

NEW UNDER

Idag har jag varit i Norrköping på UF-Kick Off som det så fint hette. Det var väl ganska underhållande men blev långtråkigt efter två timmar. Efter det gick jag och Maria på stan i några timmar och spenderade pengar. Jag fick med mig underkläder, två par byxor och nya smycken hem. Underkläderna ser ni på bilderna ovanför, resten visar jag en annan dag. Nu ska jag göra iordning te och fortsätta titta på PLL säsong två. Chockerande va?

PRETTY LITTLE LIARS

Jag har blivit beroende av Pretty Little Liars. Har sett nästan hela första säsongen på fyra dagar och kan inte få nog av det. Jag rekommenderar verkligen denna serie. Fast än så länge slår den nog inte Vampire Diaries. Herregud vilken nörd jag är, haha! Nu tänkte jag göra en god fruktsallad och sen kolla klart på de sista avsnitten. Puss

SUNDAY


Dom här två charmtrollen har bott hemma hos mig i helgen. Imorse vaknade jag vid halvnio av att båda två hoppade på mig och slickade mig i ansiktet. För söta! Jag blir så sugen på att själv skaffa hund när man är hundvakt. Men som mamma säger så får jag nog vänta i ett par år till när jag har tid med en egen hund.

RSS 2.0