YOU CAN'T KEEP A GOOD GIRL DOWN



Idag bokade pappa flygbiljetter till underbara frankrike i sommar. Jag hinner i princip bara hem och vända efter att ha varit i spanien med tjejerna innan jag åker till frankrike med mamma och pappa i nästan två veckor. Det ska bli så himla skönt! Äntligen något som fick mig på bra humör!


ROYAL EDITION


Måste tipsa om dom här produkterna från LdB som mamma köpte till mig förra veckan. Dem luktar gudomligt och var de inte sådär fasligt dyra som vissa märken kan vara. Så spring o köp om ni vill bli fräscha och lukta gott!

ALL AT ONCE WE WERE MADLY, HOPELESSLY IN LOVE

Jag borde plugga, jag borde städa mitt rum, jag borde laga något att äta. Men det finns ingen ork. Det enda jag vill göra just nu är att krypa ner i min underbara säng och sova i några veckor. Jag har sån ångest inför skolan just nu så det är inte sant. Det har börjat bli en vana med tre prov i veckan, inlämningar och uppsatser men nu säger både min kropp och mitt huvud ifrån. Jag orkar snart inte mer. Men om 61 dagar fyller jag år, om 72 dagar får vi sommarlov och det är 96 dagar kvar tills jag och tjejerna drar iväg till sol och värme! Låt det gå fort!


ROCK ME MAMA LIKE A WAGON WHEEL

Slutade redan vid elva men stannade kvar i skolan ett tag och kollade på FN-rollspelet som började idag. Efter det blev det en sväng förbi stan innan träningen. Har letat efter den perfekta jeansjackan som inte blir för kort på mig ett tag nu och idag hitta jag den inne på h&m. Kom även hem med ett par svarta tighta jeans, de sitter som en smäck och är typ omöjliga att ta av sig, haha. Nu ska jag laga lite mat och sen plugga teckenspråk. puss
 



BLOMMOR & CHOKLAD


Sofies mamma kom förbi förut med blommor och choklad som tack för lånet av lite skidgrejer. Nu är kvällen räddad!

THE SMELL OF YOUR SKIN LINGERS ON ME NOW


Härlig måndag med strålande sol och gott humör! Tänkte göra mig av med lite energi på en långpromenad med mina easytone. Jag älskar dem! I sommar ska jag ha riktigt vältränade ben och rumpa. Hej o hå!

SATURDAY NIGHT

Igår firade vi Agnes och Carro som fyllt arton med jättegod buffé på Fräcka Fröken. Tack för en mysig kväll tjejer!












LEAVE THE WORLD BEHIND



Nygräddade våfflor till frukost är inte helt fel!


SOME PEOPLE NEVER LEARN


Stort grattis på födelsedagen Markus!!

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll här hemma med dem bästa. Vi har köpt hem thaimat och ska kolla på några bra filmer. Tror det blir en skapligt tidig kväll för min del för jag är sjukt trött redan nu känner jag. puss

THERE ALWAYS GONNA BE LIARS EVERYWHERE


Klickade hem dom här ringarna igår och idag när jag kom hem låg de i brevlådan. Det kallar jag snabb leverans.

Nu ska jag ta tag i mitt stökiga rum och städa ordentligt och sen laga något gott att äta. Senare ikväll får jag även besök av Anton och Albin. Imorn är det äntligen fredag vilket innebär lååång sovmorgon, ska bli så himla skönt!

SHOW ME HOW YOU BURLESQUE



 Ikväll ska jag på en föreläsning i stan och efter det åker jag hem till Sofie och sover där. puss på er!  


GIVE A LITTLE BIT OF YOUR HEART

Vilken härlig dag det har varit! Slutade vid elva och mötte upp syrran för träning och lunch på stan. Just nu är jag hemma hos Tove och Martin och tar det lugnt. Vi ska snart äta mat och sen intar vi tvsoffan resten av kvällen. Kommer nog hem rätt sent så jag hinner inte blogga mer idag. Vi hörs mer imorn! love

WE'LL BE OKAY IF WE STAY TOGETHER



Dessa underbaringar inhandlade jag i norrköping i helgen, inne på New Yorker. Jag lovar att jag skulle kunna spendera en hel dag inne på deras underklädesavdelning! Dem har så sjukt fina bikinis och underkläder!

Nu; tillbaka till plugget!

PERFECT SUNDAY



Här har vi suttit o njutit hela dan och fått fräknar i ansiktet. Det bästa är att vädret ska fortsätta vara bra hela veckan vad jag har hört. Lovely!! Skickade nyss iväg Emil och pappa över till grannen för att glo på hockey så nu har jag hela huset för mig själv. Skönt med tanke på att jag behöver lugn och ro när jag ska plugga. Nu åker religionsböckerna fram, hej o hå!

DO IT ON MY OWN


Har haft en mysig kväll med mina tjejer hemma hos Alex. Hon bjöd på mat och vi har suttit och babblat i flera timmar. Kom hem för ett tag sen och ska snart jag krypa ner och mysa med min man! Vi har varit på roadtrip i norrköping idag, blev lite shopping och en god fika. Vi hörs mer imorn. Godnatt!

SJUKER


Det blev ingen skola för min del idag. När jag vaknade imorse hade jag dunderhuvudvärk och kunde knappt andas för att halsen gjorde så ont. Så det var bara att krypa ner och somna om igen. Men efter ytterligare några timmars sömn, frukost på sängen och solen som lyser in genom fönstret känner jag mig lite piggare. Just nu sitter jag och försöker skriva klart min uppsats till imorn men det går segt framåt. Sen är det balträning senare i eftermiddag också men jag får nog sitta och kolla på idag istället. love


JAG SAKNAR MITT PARADIS!






Aitutaki - 10

SHUT UP AND DO YOUR THING


Hade bara en lektion idag så vi slutade redan vid elva. Då åkte jag och Niclas hem hit och lagade lunch och tänkte plugga företagsekonomi till provet imorn. Men Niclas somna och jag började baka istället. Med andra ord blev det inte mycket gjort. Så ikväll sitter jag återigen med mina böcker i knät och stresspluggar inför imorn. Tänkte ta ett litet avbrott sen bara för att kolla på Sofies Änglar och äta muffins!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG


Stort grattis på din 18års dag hjärtat!

I'M BOUND TO YOU AND ALL THAT IT MEANS


Sprang på denna skönhet på stan idag och kunde inte hålla fingarna borta så den fick hänga med mig hem. För trehundrakronor blev den min. Perfekt nu till våren och sommarn!

Annars då, vi har så sjukt mycket i skolan just nu att jag har lust att gräva ner mig och komma tillbaka i maj eller nått. Så nu vet ni 99% av veckans planer, plugg plugg och plugg. Tänkte laga något och äta nu och sen börja med företagsekonomin!

BURLESQUE


Bäddar ner mig och kollar på Burlesque. Perfekt avslut på en kanonhelg!

THE LITTLE THINGS THAT MAKE ME SMILE



Godmorgon! Vaknade för en stund sen och ligger fortfarande o drar mig i sängen. Jag orkar inte gå upp, jag vill ligga kvar här hela dan. Men idag måste jag ta tag i saker, jag ska plugga, söka jobb, handla lite grejer till rummet och sen är det balträning senare idag också. Vi hörs nog mer ikväll igen!


LET THE MUSIC TAKE CONTROL


ÄNTLIGEN FREDAG!


Var inne på face idag och köpte lite nytt till sminkväskan. Jag älskar deras produkter. Det blir alltid ett bra resultat och de håller hela dagen. Deras mineralpuder är suveräna och dem kan jag verkligen rekommendera!

Ikväll har jag hela huset för mig själv så jag bjöd hit Sofie och Lovisa. Vi tänkte laga mat och snacka skit o bara mysa hela kvällen.
Just what I need!

PEOPLE LIKE YOU ARE THE REASON WHY WE HAVE MIDDLE FINGERS


Jag är trött, har ont i huvet och bara längtar efter min säng. Det blir en tidig kväll för mig idag känner jag. I'm back tomorrow.

IF YOU JUST KNOW HOW MUCH YOU MEAN TO ME

Kom hem för ett tag sen och har precis fått lite mat i magen. Håret blev jättebra och det känns skönt att vara nyklippt och fräsch nu till våren. Resultatet får ni nog se imorn för nu måste jag gräva ner mig i allt plugg resten av kvällen. puss!  


Isadora. Sugar Rose


IT FEELS LIKE I'M ALL THE WAY BACK WHERE I BELONG


Godmorgon! Skönt att vara ledig idag. Snart ska jag in till stan för att klippa o färga håret och efter det åker jag till Anton.
Vi hörs nog mer ikväll igen!

THERE'S SOMETHIN' IN YOUR VOICE, MAKES MY HEART BEAT FAST



Ni anar inte hur glad jag blev idag när jag fick reda på att jag får godkänt i matte b. Provet som vi hade för några veckor sen som inte alls kändes bra gick tydligen mycket bättre än vad jag trott och det räddade mitt betyg. Jag har haft svårt för matten hela tvåan men nu är det äntligen över och jag behöver aldrig mer läsa matte i hela mitt liv! Det är så jävla skönt ska ni veta!

Nu ska jag fira med en semla och det kan jag göra med gott samvete då jag tränade i två timmar efter skolan. Duktig chey!

HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

Hej på er! Imorse vaknade vi vid tio av att solen lyste in genom mitt fönster, det var en sån härlig vårkänsla! Efter att ha fått i mig lite frukost mötte jag upp David för två timmars balträning. Det börjar faktiskt bli ganska svårt nu och det är mycket att tänka på men kul är det! Nu väntar jag på att Emil ska komma hem från sin träning så ska jag tvinga med honom ut på en promenad till ekholmen så vi kan köpa godis till kvällen. Vi får ju inte missa solsidan och wallander ikväll!

För er som är nyfikna på hur min rum blev så kommer lite sneakpeaks här. Men eftersom allt inte är helt klart får ni inte se allt än.




YOU SAY YOU WANNA START SOMETHING NEW



Ikväll kommer både Emil och Martins familj hit på middag. Ska bli himla kul! Nu måste jag ut och hjälpa mamma med det sista i köket. Ha en fin kväll!


YOU'RE SO PERFECTLY DAMN GOOD


Snart kommer min efterlängtade och väldigt saknade man hit. Vi ska laga mat och bara mysa hela kvällen. Inatt blir det första natten vi sover i mitt nya rum också. Nu är det mesta klart förutom lite småfix här och där. Det blir himla fint!


I'M SO GLAD YOU'RE MINE

Slutade tidigt idag så då passade jag och syrran på att gå och träna. Det är alltid mycket skönare när det inte är så mycket folk där. Jag känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha i benen imorn. Vi körde så jäkla hårt. Efter träningen gick vi hem till Tove och åt en väldigt god lunch och glodde på tv i några timmar innan jag fick skjuts hem. Skön dag!

I LOVE YOU


Äntligen är den min!! Nikon D3000.

NEW IN



Herregud är det redan mars? Vad fort tiden går nu för tin! Men ju snabbare våren är här desto bättre. Igår satt jag och kolla igenom min kalender och såg att det bara är tre månader till balen, min 18års dag och mammas 50års fest och inte långt efter det drar jag och tjejerna iväg till Spanien. Nu har jag mycket att se fram emot!


RSS 2.0