GOING DARKER


WALKING ON A DREAM

Är hemma hos min syster och tar det lugnt. Hade bara en lektion idag och efter det gjorde jag några ärenden på stan och tränade en snabbis. Ikväll blir det matlagning och mys tillsammans med Tove. Puss!

PINK CLUTCH

I torsdags gick vi förbi invigningen av Style by Tyra i Stockholm men det var så sjukt mycket folk där så vi fick bara en snabb skymt av butiken och Tyra innan vi vände hemåt igen. Men i lördags var jag och Sofia där igen och kikade, butiken var jättefin och jag älskar verkligen vissa av Tyras egendesignade kläder! Men jag valde att vara snäll mot plånboken och gick bara därifrån med denna söta väska och en annan grej jag tänkte visa i ett annat inlägg. Nu måste jag rusa till bussen, ha en bra dag!

HEMMA

Nu är jag tillbaka i Linköping igen efter fyra härliga dagar i Stockholm. God matlagning, filmtittande, utgång och shopping kan beskriva de här dagarna ganska bra. Det var skönt att komma bort i några dagar och nu är jag redo för en ny vecka. Just nu ligger jag nerkrupen i soffan och tittar på Wallander med mamma och pappa, efter det väntar sängen. Godnatt med er!

BRIDAL ROSE



Ikväll åker jag till Stockholm och hälsar på grabbarna i några dagar. Jag behöver komma bort från Linköping och tänka lite på annat känner jag, så ett par dagar i huvudstaden med lite shopping och trevligt sällskap blir perfekt. Kameran är med som vanligt så jag ska försöka uppdatera men jag kan inte lova nått. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen!

DONUT

Min syster var i London förra veckan och kom hem med massa fina grejer. Blandannat denna hår-donut till mig som snabbt blev en favorit. Supersmidigt, och snyggt blir det också!

GOLD

Jag har fått väldigt många komplimanger om mina naglar de senaste dagarna så jag tänkte tipsa om hur jag gör dem. Jag börjar med att måla ett lager med guldigt nagellack och häller sedan på lösglitter över nageln, jag avslutar med att måla ett lager med topplack så det håller bättre. Resultatet blir jättesnyggt! Lösglittret hittar du i alla pysselbutiker och det går även beställa hem från nätet. Nackdelen är väl att man fastnar lite här och var, jag har redan dragit upp hål i två par strumpbyxor i helgen.

NY VECKA

Så var det måndag igen. Jag börjar alltid vid ett på måndagar vilket är underbart då jag kan sova ut ordentligt efter helgen. Men imorse var jag uppe redan vid nio för att hinna träna innan skolan. Jag han även med att baka scones så nu har jag god frukost resten utav veckan. Nu måste jag fortsätta skriva på mitt svenska-tal här!

LAST NIGHT



CHEERS

Ikväll firar vi Anna som fyller 18 imorn!!

21:09

Blev glatt överraskad när jag gick in på tattoologist hemsida idag och såg att min tatuering låg överst på sidan. Det är andra gången nu. Idag lunchade jag hos min syster innan jag mötte upp Linnea så gick vi och träna i simhallen. Det blev både simning och styrkeövningar så jag känner mig helt slut i kroppen nu. Snart blir det käk här hemma och sen får jag finbesök!

TALK THAT TALK

Redan fredag imorgon. Herregud, veckorna bara springer iväg. Jag har räknat ut att idag är det 135 dagar kvar till balen och 141 dagar kvar till studenten. Samtidigt som det känns som en evighet bort så har jag en känsla av att våren kommer gå väldigt fort. Nu blir det fruktsallad och tvkväll med mamsen!

WORKOUT

Hämtade ut mitt paket från h&m igår och alla kläder satt perfekt och bikinin jag skickade efter var till och med finare i verkligheten än i katalogen. Jag visar resten av grejerna en annan dag. Nu ska jag hoppa in och ta en varm dusch efter två timmars träning. Pjuu! Träningsvärken kommer sitta fint imorn känner jag, det värker redan i magen och armarna!

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW


FALLEN FROM THE SKY

Ligger i sängen o tittar på Mammor & Minimodeller. Tycker det är helt sjukt hur vissa vuxna pushar sina barn så hårt för att uppfylla sina egna drömmar, inte barnets. Det är så fel det bara kan bli. Och vem fan vaxar benen på en sjuåring? Jag blir så arg på sånt där. Aja, snart kommer Sofie hit så ska vi mysa ner oss framför serier hela kvällen! Puss!

6 VECKOR TRÄNING

Idag börjar jag med ett litet projekt där jag i 6 veckor framöver ska träna rumpa, ben och mage stenhårt och se om det ger något synbart resultat på så kort tid. Jag har nämligen slagit vad med en killkompis att man kan få ”magrutor” och en mer tränad kropp på bara 6 veckor, och därför ska jag nu försöka bevisa det. Så fram till lovet vecka 8 ska jag försöka träna så mycket jag orkar och även äta bättre & nyttigare. Tanken är att bara göra det här som en kul grej nu i några veckor, så får vi se om jag orkar fortsätta träna och bli fit till sommaren. Just nu är jag nog så otränad som man kan bli och jag har aldrig satt min fot på ett gym så det ska bli intressant att se resultatet sen. Självklart ska ni få en före och efter bild, bilden ovan är alltså min startpunkt och om några veckor får ni en ny bild. Önska mig lycka till ;)


CUPCAKE RECEPT

Fick en förfrågan om jag kunde lägga ut recept på mina cupcakes så jag tänkte lägga ut det recept jag oftast använder mig av. Det varierar lite från gång till gång och hur många jag ska göra.
.
Till muffinsen behöver du:
3 st ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
200 gram smällt margarin

Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Blanda först ihop ägg och socker och häll sedan i resten av ingridienserna. Det är viktigt att du blandar noga så jag föredrar att använda en elvisp för att slippa klumpar i smeten. Klicka sedan ut smeten i muffinsformarna och tänk på att inte ta för mycket i varje form eftersom de sväller lite i ugnen. Jag brukar ha dem inne i ca 15 minuter för att få dem lite extra kladdiga i mitten.
.
Till frostingen behöver du:
60 gram mjukt smör
300 gram florsocker
1 msk vaniljsocker
100 gram philadelphiaost
Pressad saft från en halv citron
Valfri karamellfärg / annat färgämne
.
Blanda ihop alla ingridienserna och vispa ordentligt så färgen blir jämn och fin. Det är viktigt att muffinsen har svalnat helt innan du börjar spritsa på cupcakesen så frostingen inte smällter. Dekorera sedan med strössel eller silverkulor.
.
Klart!


LOSING YOU IS NOT EASY

Jag vaknade med ett ryck imorse när Martin drog igen dörren när han skulle iväg och träna. Tove fick panik för hon hade försovit sig till jobbet så jag tog mig upp ur soffan och bäddade ner mig i deras sköna dubbelsäng och sov i några timmar till. När jag vaknade igen runt tolv kände jag att jag hade både nackspärr och träningsvärk i magen. Resultatet från en bra kväll må tro? Carro och jag mötte upp Jenny, Louise och Klara på stan och tog några drinkar tillsammans innan vi gick vidare och avslutade kvällen inne på Sliver. Idag är jag lite småseg så det blir perfekt med en lugn kväll tillsammans med Linnea!

FRIDAY

Carro är här just nu och vi har precis ätit taco med familjen. Snart ska vi åka in till stan och möta upp de andra tjejerna för några glas vin! Ha en fin kväll!

SPRING SEASON

Jag ligger och bläddrar lite i h&ms nya vårkatalog och det finns en del godbitar jag vill ha. Imorse gjorde jag ekonomiprovet men efter det åkte jag hem för jag kände mig inte alls bra. Nu är det min tur att bli dunderförkyld, näsan rinner och jag har sån himla huvudvärk. Har precis sovit i ett par timmar och nu är febern tillbaka igen tyvärr. En lugn kväll och en massa te så håller jag tummarna för att jag mår bättre imorn!

NY DESIGN

Jag har precis gjort iordning en hallonsmoothie och nu tänkte jag krypa ner och se det nya avsnittet av Pretty Little Liars. Gjorde om designen lite förut också som ni kanske ser. Det var dags för lite förändring igen och jag gillar när det är enkelt och stilrent. Godnatt ♥

REVLON PROFESSIONAL

Jag har ett tips till alla er som har färgat hår precis som jag. Jag fick denna färgbomb från Revlon i julklapp och den hjälper till att bevara färgen i håret. Det är en inpackning med färgpigment i som gör att du behåller din hårfärg längre. Perfekt om man vill slippa hålla på att färga och tona håret hela tiden. Jag använder mig av nr 621 som är för mellanbrunt hår. Finns att köpa på blandannat Brännpunkt eller på internet för ca 200 kronor!

DON'T YOU REMEMBER

Jag blev glatt överraskad när jag loggade in idag och såg att ni var nästan 600 som hade klickat er in här igår. Det var länge sen det var så många så det gjorde mig självklart väldigt glad. Idag var det dags för skola igen och trots att jag började vid ett så hade jag svårt att komma upp ur sängen. Jag har vänt på dygnet totalt så ikväll ska jag försöka komma i säng skapligt tidigt. Men nu väntar ekonomiplugg och en kopp te!


NEW IN

Jag hittade inget snyggt på mellandagsrean i Stockholm, jag var nog för sent ute. Men jag kom hem med ett par nya jeans och en snygg partyväska iallafall!

DRÖMMER MIG BORT FÖR EN STUND

Jag & syster på Rarotonga förra hösten


I STOCKHOLM



Igårkväll var vi ute och åt på restaurang Agaton i gamla stan här i stockholm. Jag har varit där två gånger innan när jag var mindre och maten var minst lika god som sist. Idag blev det en shoppingrunda på stan men jag han inte med alla affärer eftersom allt stängde tidigare idag. Jag får gå en sväng till imorn innan tåget hem. Ikväll ska vi ut och ta en öl med Mattias, Emil, Christoffer och Sofia och vid elva blir det bio. Ha en bra fredagkväll!

MY FAVOURITE

Min absoluta favorit parfym är Flowerbomb by Viktor & Rolf. Den har jag haft på mig nästan varje dag i två års tid och jag fick panik när jag såg att den började ta slut lite innan jul men jag fick en ny mini parfym av mamma som är perfekt att ha med sig i väskan.
Klockan sex idag går mitt tåg till Stockholm och jag har lite att göra innan dess och jag har inte börjat packa än. Det ska bli skönt att lämna Linköping i några dagar och njuta av jullovets sista dagar. Jag kommer troligtvis hem någon gång i helgen men vi hörs nog mer innan dess, jag har kameran med som vanligt. Puss!

BLUEBERRY CUPCAKES

Sofie och jag låg uppe till fyra inatt och babbla om allt och ingenting. Imorse gjorde vi iordning en riktig brakfrukost med ägg och bacon medmera. Om nån timme kommer Carro och hämtar upp mig så åker vi till Jenny där en helkväll med tjejerna väntar. Jag har inte träffat alla sen innan jul så det blir himla mysigt!

NYÅR I ADELÖV

Vi firade in det nya året på Albins land i Adelöv. Det blev en riktigt trevlig kväll och jag kom i säng vid kvart i sju imorse. Idag känner jag mig som ett vrak men det är okej efter nyårsfirande. Snart ska vi iväg och äta på restaurang med alla gamla grannar, det ska bli himla kul att träffa alla igen!

RSS 2.0