50-ÅRS FEST!


Ikväll är det äntligen dags för mammas, Cattis och Inkas 50-års fest. Jag ska jobba i baren och agera fotograf under kvällen så imorn kommer det troligtvis upp massa bilder här. Ha en grymt bra Valborg hörni!


IT'S FRIDAY BABY


Snart ska vi möta upp Anton och grabbarna för att sedan ta oss ut till Sturefors. Ha en fin kväll!

YOU ROCK MY WORLD


Nu ska jag in till stan och möta upp Tove för att gå på modevisning/dansuppvisning. puss!

HIT ME WITH YOUR BEST SHOT



Jag är beroende av två saker när det gäller shopping, det ena är skor och det andra är bikinis. Jag gillar att ha flera olika bikini att variera mellan på sommaren. Bara den senaste månaden har jag köpt tre nya. Skulle jag sälja alla bikinis jag ägde skulle jag nog bli rik, haha.

YOUR LOVE IS MY DRUG

Solen skiner och det är klarblå himmel, kan man få en bättre sista dag på lovet? Jag och Emil tog en långpromenad förut och handlade ananas, jordgubbar och annat gott och satte oss ute på min favoritbänk och åt. Livet är underbart ibland.




DO IT ON MY OWN

Nu är jag hemma igen efter en riktig toppenhelg i jönköping! Jag sov nästan hela vägen hem eftersom det inte blivit så mycket sömn i helgen då vi var ute både i fredags och igår. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med min man. Vi hörs mer imorn!



LEVER LIVET I JÖNKÖPING

Firar påskhelgen här i soliga jönköping tillsammans med Fanny. Idag har vi ätit påskbord med Fannys familj och efter det åkte vi ner till stan för lite shopping och sen satte vi oss i solen och njöt en stund. Snart ska vi sätta igång grillen här och sen bär det av till Ninni där det blir fest. Glad påsk hörni!






BALEN



Nu är det inte långt kvar till den stora dagen är här. Igår inhandlade jag de sista detaljerna och nu är allt så gott som klart, klänningen sitter perfekt och frisyr och make-up är bestämt. Nu gäller det bara att lära in alla danser så är jag redo. Jag längtar så himla mycket!

SIMPLY THE BEST


Här har vi legat och haft det bra idag. Jag blev upphämtad av Carro och Matilda imorse så åkte vi ut till Hedda på landet och där har vi varit hela dagen. Vi har legat ute och njutit i solen, pratat och lagat en väldigt god lunch. Jag älskar sådana här härliga spontana dagar!

BRUNO MARS



Kan man inte tycka om denna man?

TAKE MY BREATH AWAY





Jag har haft en jättemysig eftermiddag på stan med några tjejer från klassen. Vi satte oss i solen på George's uteservering och snackade skit i några timmar. Nu ska jag fixa något att äta och sen iväg igen för att träffa Linnea och Clara. puss

I COULD LIVE LIKE THIS FOREVER






Igårkväll blev det premiärgrillning för i år hemma hos Emils föräldrar, himla mysigt! Nu känns det verkligen att sommarn är på väg. Imorse satt vi ute på terrassen och åt frukost i solen och jag har strosat omkring i bikini hela dagen och lyckats bränna mig. Underbart!

SUNNY SUNDAY



Sitter ute i solen med Sofie och njuter av livet!

PARTY ROCK ANTHEM


Ikväll firar vi Magda som fyller 18 år idag!!

YOU'RE MINE TONIGHT


Mitt humör pendlar upp och ner hela tiden. Ena stunden är jag jätteglad och livet är underbart, i nästa känner jag mig tom och har ångest. Idag är en sån dag då jag inte känner någonting, jag vet inte vad jag vill göra eller om jag är glad eller ledsen. Som tur är kommer Emil hit ikväll så då blir jag nog på bättre humör igen ♥

THE HANGOVER PART II




Längtar tills den kommer på bio!

YOU KEEP ME FROM FALLING APART

Härlig sommarkänsla idag! Invigde min nya bikini då jag och Niclas åkte hem hit efter skolan och satt ute i solen ett tag innan vi satte igång med pluggandet. Det har väl gått sådär, koncentrationen är inte på topp idag känner jag. Det är mycket som ska göras på kort tid. Men nu räknar jag ner dagarna till lovet!  


SUNDAY

Fick besök av Anton nyss och nu har jag precis gjort en kopp te och tänkte kolla på en film jag ladda ner tidigare idag, The Usual Suspects tror jag den hette. Den ska tydligen vara riktigt bra!


Ny favorit bland nagellacken. Check Me Out - från h&m

YOU'RE ALL I NEED WHEN I'M HOLDING YOU TIGHT


Ännu en jättebra helg har passerat! Jag skulle vilja ha helg resten av livet. Det vore nått de. Men nu är det bara en vecka kvar till ett mycket efterlängtat lov. En vecka fylld med en massa plugg som vanligt. Men jag har bestämt mig för att jag ska bita ihop och göra så gott jag kan.   

Vad tycker ni om min nya solhatt jag köpte i lördags förresten, fin va? Den ska jag använda flitigt i sommar!

FRIDAY I'M IN LOVE

Blev väldigt överraskad idag när jag gick in på tattoologist som är en stor tatueringblogg jag följt länge och fick syn på mina egna fötter. Det gjorde min dag!

http://rodeo.net/tattoologist/ 

 
Jag gjorde hjärtat på foten som ett minne av resan till Rarotonga i höstas. Jag älskar den.

PERFECT SUMMER OUTFIT


Kunde inte låta bli att gå förbi bikbok idag när de hade halva priset på allt i hela butiken. Vips så kom jag ut med en påse jag med. Ikväll är jag bara hemma och tar det lugnt och njuter av min första pluggfria kväll på väldigt länge. Tänkte bädda ner mig i tvsoffan resten av kvällen!

Måste även tillägga att jag är grymt avundsjuk på alla er som var på Platens igår när Rebecca & Fiona spela!! 

ORD SOM VÄRMER


”Du är ju sådär sjukt vacker att om man ser dig så tappar man hakan och ler resten av dan”  


NOTHING CAN TEAR US APART


Båda proven idag gick galant och jag satte mvg på mitt iv-val. Det känns riktigt skönt måste jag säga! Men nu är det bara att sätta igång och plugga till engelskaprovet imorn, har inte ens kollat igenom papprena än så det är väl dags. Ikväll får vi även besök av min syster som kommer hem på middag. Mysmys!  

DON'T BE AFRAID TO MAKE THE FIRST MOVE

Satte klockan på tio imorse och gick upp och gjorde en rejäl frukost. Dagens planer är att plugga, söka jobb och städa. Låter kul va? ;) Ae men sånt som måste göras ibland. Om solen tittar fram senare idag ska jag även försöka komma ut på en powerwalk, nu var det ett tag sen jag rörde på fläsket.

Kom på förut att jag glömt visa mina senaste tillskott i rummet. Klockan och spegeln inhandlades förra veckan. Here you have it!


SHE GOT THAT WHOLE PLACE GLOWING


Hej hörni! Jag har haft fullt upp de senaste dagarna så jag har inte hunnit skriva något här. Min helg har i alla fall varit jättemysig! I lördagskväll ville Emil bjuda på middag så han tog med mig till vårat favoritställe Hamlet. De har så himla go mat där!

Ikväll är det råplugg som gäller för min del. Ååh aldrig tar det slut! Men det är bara att bita ihop dehär sista veckorna innan lovet. Jag vet att jag klarar av det!


YOU CAN'T STEAL MY LOVE


Hängde med Lindale och Tove idag när de skulle tatuera sig. Resultatet blev skitbra på dem båda! Jag passade även på att pierca mig (aaaj!!). Men snart är det dags för min andra tatuering! Wiho!

Nu är min älskling påväg hit. Vi ska ha en riktig myskväll här hemma och laga god mat och kolla på film!

RSS 2.0