HERE WE COME

Nu är allt packat & klart inför Emmaboda. Nu drar vi!! :D




LOVE THE WAY YOU LIE

Har suttit på Steves näst intill hela kvällen med gympatjejerna. Det är troligtvis sista gången alla vi fem hinner ses innan Emelie flyttar till USA. Lite tråkit men jag och Tove ska kanske åka och hälsa på henne i höst så det ser jag jättemycket fram emot. Efter både mat och kaffe åkte jag hem till Anton och tog de lugnt ett tag. Nu är jag hemma igen och min nattgäst kom nyss. Pöss!





TURN THE LIGHTS OFF

Dagen har bestått av bakischill med grabbarna och Tove, vi alla mår som vi förtjänar idag. Gårkvällen blev iallafall GRYM! Kunde nog inte blivit bättre faktiskt. Nu ska jag ta mitt pick o pack och flytta in hos Karro ett tag för hon är ensam hemma. Ikväll blire taco och bubbelbad med trevligt sällskap!









(snodde bilderna av Martin) 

PARTY UNDER MOONLIGHT, DANCE 'TIL SUNRISE

Sitter hos Martin i Åtvidaberg och väntar på att gästerna ska börja rulla in. Snart ska vi tända grillen och sen kör vi! Tror det kommer bli en riktigt galen kväll. Vi hörs mer imorn!


THERE'S NOTHING LEFT TO SAY

Vi har haft några riktigt härliga dagar. Fan vad jag älskar Skåne!  
 


IF WE EVER MEET AGAIN



Nu åker jag till Skåne och blir borta i några dagar. Ha det bäst!


SOMMARTIDER HEJHEJ!

Igårkväll somna jag redan vid halvåtta och sov i över 14 timmar efter att ha kommit hem från två galna dagar på Claras land i Motala. Fredagskvällen var sjukt jävla rolig! Blev ingen sömn den natten men det var de värt.

Stort tack till alla er som gjorde denna kväll och ännu ett tack till dig Josef som hjälpte oss hem igår när allt körde ihop sig.















LOFTAHAMMAR

Vilken underbar dag vi har haft! Massa sol och bad, god mat och trevliga människor. Strålande sol hela dagen tills vi kom tillbaka till Linköping igen.. då kom spöregnet, inte kul när man åker cab kan jag lova. Nu ska jag bädda ner mig framför teven, ikväll är det Scrubs-maraton som gäller. puss



SOMEONE NEW

Nu drar jag och mammi iväg till Loftahammar över dagen för att hälsa på några kompisar i deras sommarstuga.
Vädret är ju perfekt för en liten tripp idag! pöss

I KNOW I'M PLAYING WITH FIRE BUT I DON'T MIND

Gårdagen tillbringade jag på stan med Linnea. Nu är min plånbok så gott som tom efter all shopping, men jag gjorde några riktigt bra fynd så det är var de värt. Idag har vi njutit av det underbara vädret och varit och solat och badat med John, Jocke och Tobias. Riktigt skön dag! Ikväll ska jag och mamma äta middag och sen ska jag till Anton. Ha det fint, puss!







ONCE A FAILURE, ALWAYS A RETARD

Mitt liv går i 110 just nu och det händer så jäkla mycket roligt. De senaste dagarna har varit galet härliga! Jag njuter av sommarlovet till max och mitt humör är verkligen på topp. Resten av sommaren ser ut att bli minst lika bra.

Slänger in lite blandade bilder från helgen.  










YOU MAKE ME NEVER WANNA GIVE UP



Livet leker.


SOME PEOPLE HIDE FROM LOVE, YOU ARE ONE OF THEM

Nu blir det grill med familjen innan jag drar in till stan för att lyssna på Lars Winnerbäck och sen vidare till Rikard. puss!  




I'LL NEVER APOLOGIZE FOR SAYING WHAT I FEEL

Min dag har varit så jäkla bra. Var och badade i Berg hela dagen och kvällen spenderade jag vid Scandic. Och en sak har jag kommit fram till, jag har världens underbaraste vänner, helt klart!






EVEN THOUGH I LET YOU DOWN



Igårkväll var jag ute och åt med tjejgänget och efter det gick vi på bio och såg Eclipse. Den var minst lika bra som de första filmerna och jag längtar redan nu tills fyran kommer. Riktigt spännande.

Nu ska jag iväg till Berg och sola och bada hela dagen! puss

YOU MIGHT NEVER GET THIS MOMENT AGAIN

Hemma igen efter en grymt bra vecka nere i Blekinge. Det var så jäkla skönt att lämna Linköping för ett tag och bara åka bort med världens bästa människor. Och så roligt vi har haft det! Trots en bruten fot så blev det en riktigt lyckad vecka. Tack hörni!














RSS 2.0