HURTS LIKE BULLETS BETWEENS THESE WALLS




Blev en sväng på stan med ms Odensåker efter skolan. Hittade denna ursnygga kavaj på hm så den fick följa med mig hem!

Nu väntar en god fruktsallad och några avsnitt av mina favoritserier! ♥  

I'M SO GLAD YOU'RE MINE



Ett halvår sedan vår första kyss. Ett halvår sedan jag blev otroligt kär i en främmande kille. Ett halvår sedan du och jag blev vi.
Ett underbart halvår med dig! ♥


WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED




Gick från åtta till fem i skolan idag och efter det var det balträning direkt. Förstår ni om jag är trött just nu? Jag bara längtar efter att få krypa ner i min varma gosiga säng och sova. Men först ska jag ta en lååång dusch!


IT'S NOT THE STORM BEFORE THE CALM

Slutade redan vid elva idag så då passade jag på att gå och träna en timme när det inte är så mycket folk där. Efter det mötte jag upp min kära syster på stan som bjöd mig på lunch innan vi gick en runda på stan. Tog sedan sällis hem med Clara som fick mig på ännu bättre humör när vi babbla konstant hela vägen hem om alla sjuka saker vi ska göra i sommar. En härlig dag med andra ord! 


I WANNA LET IT GO SO I LET THE MUSIC TAKE CONTROL

Sitter och knepar ihop det sista på min uppsats. Har bara lite kvar nu sen är jag klar. Känns jävligt skönt med tanke på att den inte ska vara inlämnad förens fredag. För en gång skull är jag ute i god tid, jag kan inte komma på senaste gången det hände. 

Ett minus idag är att min mobil har gått sönder. Jag kan inte ta emot sms längre men jag kan skicka iväg och ringa osv. Det är fjärde gången det händer så nu ska den in på service. Lånar nog Toves gamla iphone under tiden så imorn kan ni nå mig igen.



Till dig som ville att jag skulle visa flera av mina smycken. Här är en liten del av min samling, jag har ungefär tre gånger så mycket mer i en låda i garderoben. Men det här är det jag använder mest just nu!

CAUSE NOTHING ELSE HAS EVER FELT SO TRUE

Jag har känt mig trött och hängig hela dagen. Var tvungen att gå hem från skolan vid lunch och när jag kom hem somna jag på direkten och sov i tre timmar. Jag antar att det är resultatet av en grymt rolig helg med alldeles för lite sömn. Men imorn har vi sovmorgon så jag får sova ut lite. Tisdagar har nog blivit lite av min favoritdag i skolan nu.

Förresten såg jag nyss att det var besöksrekord här i bloggen igår. Det glädjer mig jättemycket ska ni veta! Ni blir bara fler och fler för varje dag så jag hälsar mina nya läsare välkomna hit! :)







Snodde några bilder av Victoria från i lördags. Haha jag älskar sista bilden! ;)


I MAY BE BAD BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Gårkvällen bjöd på många roligheter och det blev en väldigt lyckad kväll! Klev väl innanför dörren runt tre fyra inatt och imorse var det bara att tvinga sig upp ur sängen för att gå på första balträningen. Men det var det värt för det var riktigt kul!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis innan maten och senare ikväll får jag även besök av Anton. Ni missar väl inte andra delen av Solsidan ikväll va? puss

A BEAUTIFUL DAY






Så här underbar har min dag varit! Gud så skönt vi har haft det. Verkligen avkopplande. Vi fick massage, ansiktsbehandlingar, hårinpackning, make up och allt man kan tänka sig! Jag känner mig nästan som en ny människa, haha. Nu ska jag stoppa något i magen innan jag börjar fixa mig inför kvällen. Ikväll ska vi nämligen fira Anna som fyller år idag!

YOU'LL ALWAYS BE MY HERO




Kvällen har jag spenderat med tjejerna hemma hos Karro. Vi gjorde taco och bokade boende till vår resa i sommar. Egen lägenhet precis vid stranden i Lloret de Mar. Kan det bli mycket bättre? Jag tror inte det. Men nu ska jag krypa ner och sova, ska nämligen upp tidigt imorn för att gå på spa med mamma och Tove hela dagen. Välbehövligt!


WILL YOU TELL ME ONCE AGAIN


Avslutar kvällen med smoothies och handboll med Martin. Godnatt!

I NEVER STOPPED BELIEVING

Jag har träningsvärk i både benen och armarna efter gårdagens träning med Sofie och Linnea. Jag lovade mig själv att komma igång med träningen och än så länge håller jag mitt löfte. Känns riktigt bra faktiskt. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och se fram emot den fullspäckade helgen!


Måste visa mina nya hörlurar jag köpte igår. Visst är dem snygga? (tack för tipset Anna)


NOW I'M BACK ON THE SAME ROAD AGAIN


SUMMERPLANS

Äntligen är resan bokad! I sommar bär det av till Spanien och Lloret de Mar med hela tjejligan. Det kan inte bli annat än underbart!



I WAS AIMING FOR THE SKY, ENDED UP FLAT ON THE GROUND



Två nya godingar från h&m  

Matteprovet idag gick rent åt helvete. Annars har dagen varit väldigt bra. Men jag ska ändå krypa ner i sängen o tröstäta lite glass och tycka synd om mig själv för att jag inte föddes som mattesnille. Jag får väl glädjas åt att jag har sovmorgon imorn iallafall. PUSS


IT FELT SO GOOD

Är i Uppsala hela helgen hos min fina. Just nu sitter jag och kollar på när Emil lagar mat, det luktar underbart i hela lägenheten! Senare ikväll ska vi på bio och se The Tourist, har hört att den ska vara riktigt grym! Med både Angelina Jolie och Johnny Depp i huvudrollen kan det nog inte bli annat än bra. Vi hörs mer på måndag igen! :)



bjuder på två bilder från skridskoåkningen med klassen igår

NOBODY COULD EVER REPLACE YOU

Idag har jag och Linnea varit duktiga och tränat. Jag är totalt slut i hela kroppen. Det var första gången jag rörde på mig ordentligt på snart tre månader... om man inte räknar med idrotten i skolan. Jag är sämst, jag vet. Men både jag och Linnea har bestämt oss för att komma igång ordentligt nu. Fasen vad jag ska ut och gå långa promenader i mina easytone så fort snön försvinner!


Nytt örhänge, love it!


WHEN LOVE AND HATE COLLIDE


Favorit just nu! Chaite från Espresso House ♥

COME UP TO MEET YOU, TELL YOU I'M SORRY

Det första jag såg när jag gick utanför dörren imorse var två beväpnade poliser med hundpatrull. Senare när jag satt på bussen blev vi stannade av ytterligare två poliser som genomsökte bussen innan vi fick åka vidare. Tydligen blev en man skjuten under rånförsök imorse i närheten där jag bor. Jag trodde att jag bodde i den lugnaste delen av stan men tydligen inte. Lite läskit är det att den misstänkte forfarande är på fri fot så jag har låst dörren för säkerhets skull.  

Nu ska jag ut i köket och hjälpa pappa med maten, det kurrar i min mage. Puss!  



TAKE ME BACK





Jag skulle göra vad som helst för en dag i paradiset just nu...


TWO DIFFERENT SOULS, ONE LOVE

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna därför har bloggen kommit lite åt sidan. Och idag ska jag passa på att mysa med min man hela dagen för ikväll åker han tillbaka till Uppsala. Det här lovet har gått alldeles för fort, jag vill inte gå upp tidigt imorn för att åka iväg till skolan. Någon som håller med mig?

THERE'S NOT A THING THAT I WOULD CHANGE ABOUT YOU

Godmorgon! Jag har sovit som en gud inatt, jag sov i över tolv timmar så nu är jag utvilad och pigg. Jag har precis ätit frukost och tänkte hoppa in i duschen en snabbis innan Emil kommer hit. Är lite sugen på att gå på bio ikväll så jag får försöka tvinga med mannen ;)


Någon undrade vad jag använder för smink och produkter så jag tänkte visa lite snabbt vad jag använder dagligen.


♦ puder & borste - Sephora
♦ rouge - Laura Key
♦ concealer - Make Up Store
♦ ögonbrynskugga - FACE
♦ maskara - Max Factor
♦ läppglans - Victoria's secret
♦ parfym - Victor & Rolf
♦ mjukkräm - Forever 

YOU CAN'T FIND WHAT'S NOT THERE

Kvällen har jag spenderat med tjejligan hemma hos Clara. Vi försöker komma överens om vart vi ska åka i sommar men det är rätt svårt när vi är så många. Men nu tror jag vi har hittat vårt ställe och det kommer bli grymt bra!

Nu ska jag laga mig någonting att äta, är jättehungrig trots att jag tryckte i mig massa thaimat tidigare ikväll. Sen ska jag krypa ner o mysa i min nybäddade säng! Godnatt.

BABY YOU'RE A FIREWORK


Myser runt i min nya tröja från bikbok idag!  

Just nu är jag på jättebra humör. Solen skiner, jag har precis ätit en god lunch och snart är Sofie påväg hit! Hon är nämligen hemma igen efter att ha varit i thailand de senaste två veckorna så jag ser verkligen fram emot att träffa mongot igen.


YOU DON'T KNOW HOW GREAT YOU ARE

Idag har jag åkt pulka, blivit överkörd av en snowracer, druckit varmchoklad, fått snö innanför kläderna, grillat korv och haft jävligt kul! Årets första pulkarace är nu avklarat. Man blir ju som barn på nytt, fan vad kul det är!



MITT NYÅR









Gårkvällen blev jättelyckad! Vi började ett gäng hemma hos Anton, vi lagade mat och körde olika spel innan vi drog igång kvällen ordentligt. Runt tio tog vi en promenad hem till Fia där kvällen fortsatte. Tolvslaget firade jag tillsammans med min älskling! Det blev ett perfekt avslut på 2010 med andra ord. Nu ser jag fram emot ännu ett bra år!


RSS 2.0