HIPP HIPP HURRA

Jag har haft en underbar födelsedag tillsammans med mina nära & kära! Tusen tack för alla fina presenter! ♥


ONSDAG

Det är kul att se att ni är så många som kikar in här varje dag trots den urdåliga uppdateringen. Jag lovar att jag ska bli bättre på det men just nu har jag mycket att göra. Idag har jag både jobbat och sedan haft det andra långa genrepet inför balen på lördag och imorn fyller jag år. Tiden går fort, redan ett år sedan jag blev myndig. Jag tar fasen studenten nästa vecka!!
.

Bjuder på några bilder från de senaste dagarna


ELEVKÅRENS STUDENTSKIVA

Några bilder från Elevkårens studentskiva igår. Kvällen började hemma hos Niclas och sedan fortsatte vi bort till Strandgatan där vi hade en riktigt bra kväll! Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Borde gå upp och laga lunch snart så jag orkar med fem timmar balträning senare.

MORSDAG



Gårkvällen bjöd på grill, kubb, dans och eurovision hemma hos Jocke. Herregud vilket liv det blev när Loreen vann!! Idag har jag verkligen mått som jag förtjänat efter alldeles för få timmar sömn och några drinkar för mycket igår så det blev läktaren för min del hela balträningen idag. Ikväll firar vi morsdag här hemma med god mat och vin ute i solen. Tove och Martin är här på besök också!

FREDAG











Efter att ha fixat med lakanen till vårt studentflak i tre timmar var vi ett par stycken som gick och satte oss på Storans uteservering och njöt av välförtjänad dricka i solen. Fira att vår gymnasietid är över och att vi nu bara har roligheter att se fram emot. Ikväll blir det grill och jacuzzi hos Niclas!

STUDENTSKIVA

Gårkvällen spenderades på Gula Paviljongen där Onsdagsklubbens studentskiva ägde rum. Kvällen bjöd på god mat, trevligt sällskap, liveband och massa dans. Idag var jag ledig som tur var. Sofie och jag har varit hos Angelica och testat våra balfrisyrer och sen kom Anton hit nu på kvällen. Imorn är det fix inför studenten som gäller, lakan ska målas och hängas upp. Det börjar närma sig nu!!


CYPERN















En vecka med sol och bad, avkoppling och goda drinkar var precis vad vi behövde. Vädret har varit kanonbra och vi har lyckats bränna oss på alla möjliga konstiga ställen på kroppen. Vi har gjort allt från att rida kamel, gå på marknad till att dansa under bar himmel sent in på natten! En oförglömlig vecka helt enkelt.

LOVELY


Nu har jag fått bilderna från Cypern. Har inte hunnit titta igenom alla än för mamma fyller år idag och vi har gäster här hemma så bilderna bjuder jag på imorn. Ha en bra kväll!

HOME SWEET HOME

Landade på Arlanda tidigt imorse och efter bara en knapp timmes sömn på planet däckade jag direkt när jag kom hem och sov i ett par timmar. Vi har haft en underbar vecka på Cypern! Det var så otroligt skönt att komma iväg och vi har njutit av varenda sekund. Bilder från resan får ni se så fort jag fått dem av Carro. Ikväll har mamma och jag bara varit hemma och tagit det lugnt, vi lagade jättegod mat och har suttit och pratat i flera timmar. Helmysigt!

-


-

Packningen är i full gång!

EN MÅNAD KVAR


"Vad har du för planer efter studenten? Plugga/jobba/flytta? Har du några tips så dela gärna med dig av dom :)"


Denna kommentar fick jag för några veckor sedan och det var ingen lätt fråga, jag vet knappt svaret själv. Jag vill göra allt på samma gång. Jobba och tjäna ihop massa pengar, ut och resa, plugga utomlands, jobba som au-pair. Men en sak är jag säker på och det är att jag vill komma från Linköping ett tag. Jag vill ut och uppleva saker.

I våras var Linnea och jag inne på att åka till USA och jobba i slutet av sommaren och bo hos hennes släktingar men det blev tyvärr inte av, då det inte löste sig med jobben. Sen fick Carro och jag något ryck härom veckan och blev sugna på att dra iväg till Miami i tre månader och plugga engelska nästa höst/vinter. Så nu håller vi på att kolla upp priser, datum mm.

Samtidigt skulle jag tycka det vore jättekul på att åka iväg som au-pair, antingen till USA eller Australien. Då kommer man iväg själv och får klara sig mer på egen hand än om man åker med en kompis. Men som sagt, jag har inga bestämda planer utan jag tar det lite som det kommer. Just nu är prio ett att jobba så mycket som möjligt i sommar och tjäna ihop pengar som jag kan spara till framtida resor mm. Sedan får vi se vart jag hamnar i höst.

Att plugga vidare är ingenting som lockar just nu eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill bli eller jobba med i framtiden. Huvudsaken är att jag följer mina drömmar och gör det jag själv vill. Jag vill inte sitta och tänka tillbaka på mitt liv när jag är 80 år gammal och känna att jag ångrar att jag inte gjorde allt det där jag ville göra. Jag vill verkligen leva livet fullt ut, och det är precis vad jag tänker göra.

BELIEVE



Denna helg gick lika fort som vanligt. I lördags hade vi gäster här hemma och mamma hade lagat jättegod italiensk mat, senare på kvällen kom Anton hit och gjorde mig sällskap. Igår gick jag upp skapligt tidigt och gjorde iordning frukost och satte mig ute i solen på baksidan i några timmar innan balträningen. Sen skrev jag äntligen klart min PA-rapport och började även packa inför Cypern. Jag kommer ha fullt upp med annat denna veckan så jag kände att det var bra att vara ute i god tid. Nu vill jag bara snabbspola denna vecka så det blir fredag!!

WHERE HAVE YOU BEEN


MORNING

Finns det något bättre än att vakna upp av att solen lyser in i rummet?


CASUAL FRIDAY



Sitter och skriver på min PA-rapport. Jag blir ju aldrig klar. Tänkte ta en paus och gå ett varv runt ån om en stund, rensa tankarna lite. Kvällen bjuder på tacomys med frugan!

SUMMERDAYS


Såhär har jag spenderat de senaste dagarna. Idag blev det en mysig lunch på stan med Joel, Niclas och Carro och sedan gick Niclas och jag till Domkyrkoparken och satt där i någon timme och njöt av vädret och snackade skit. Idag var även första gången på jobbet, det gick bra och tiden bara sprang iväg. Nu är jag hemma och jag är hur trött som helst. Tänkte bädda ner mig och titta på nya avsnittet av Revenge och sen sova. Skönt att vara ledig imorn, jag älskar fredagar!

WEDNESDAY

Humöret har varit på topp hela dagen. Tror det har mycket med vädret att göra, jag mår så himla bra när solen skiner! När jag kom hem satte jag mig ute på altanen med en Ben&Jerrys i näven och njöt av livet. Jag räknade ut att jag har 9 skoldagar kvar innan studenten. Hur sjukt är inte det?! 9 dagar är ju ingenting.. Snart är jag fri!

VALBORG









Jag har haft en jättebra Valborg på Erics land tillsammans med massa härliga människor. Gårkvällen bjöd på grill, många goa skratt, sång, dans och nattbad. Somnade framför brasan sent inatt med Carro efter en riktigt bra kväll. Hoppas er Valborg var lika bra!

RSS 2.0