20:04

Jag är på strålande humör idag igen! Det kanske har med att göra att idag börjar min nedräkning fram till studenten.. bara 100 dagar kvar!! Idag han jag med att både gå på stan och gymma med Linnea på lunchen och sedan ha simning på idrottslektionen. Så just nu är jag helt slut i kroppen och längtar efter att få krypa ner i min renbäddade säng ikväll. Men först ska jag bocka av lite skolarbeten och laga mat!

MY ROOM

Här har ni några bilder på mitt rum efter att jag möblerade om förra veckan, nu ser ni också min nya sminkhörna som pappa så snällt fixade åt mig. Nu saknas bara min nya barstol i skinn som jag förhoppningsvis får hem nästa vecka. Tänk att man kan få ett helt nytt rum bara genom att byta plats på lite möbler. Jag undrar hur länge jag orkar hålla ording och reda i rummet. Känner jag mig själv rätt så kommer det att se ut som ett bombnedslag nästa vecka..

MORE THAN WORDS

Idag har jag sånt glädjerus i hela kroppen. Jag har ingen aning om varför men just nu känner jag mig bara så positiv till allting. Om några månader tar lilla jag studenten, då är jag fri och kan göra precis vad jag vill med mitt liv. Då tänker jag börja leva livet fullt ut. Men jag har så mycket jag vill hinna med i mitt liv att jag inte riktigt vet var jag ska börja någonstans. Men jag tänker ta en dag i taget och njuta av varenda minut, varenda sekund. Jag känner mig så förväntansfull inför vad som händer de närmsta månaderna nu.

EFTERLYSER

Jag efterlyser denna underbara Jones & Jones klänning som jag vet såldes på Nelly för något år sedan. Äger du denna eller någon liknande modell, eller kanske vet någon som har en, kontakta gärna mig! Antingen på min mail: [email protected] eller skriv en kommentar i inlägget. Jag är villig att betala ett högt pris för den!


GIRLS NIGHT OUT

Vid halvnio igårkväll ringde Anna och sa "Du ska med mig, Ina och Becca ut ikväll, du har inget val! Jag hämtar dig om en timme". Jag hade precis krupit ner i sängen och tänkte slå på en film men jag bytte från mjukiskläder till mina nya nitshorts och en skjorta, lockade håret lite snabbt, slängde på smink och satte på mig ett par klackar så var jag redo. Vi hade en riktigt bra kväll på Platå och jag träffade massor folk jag inte pratat med på evigheter. Klev innanför dörren vid halv fem imorse, med lite för många drinkar i kroppen och somnade på två sekunder. Idag har jag och mamma varit på stan, vi skulle köpa lite smått och gott till mitt rum men när vi kommer in till stan inser vi att klockan är för mycket och alla butiker var stängda. Så vi gick till Espresso House och köpte var sin latte och mötte Elin och Becca innan vi tog en långpromenad hem på en och en halvtimma. Nu blir det middag och sen Wallander med mamma och pappa, perfekt avslut på helgen!

NEW IN

Tack mamma ♥

SUNNY DAY

Nu blir det långpromenad med mina favoritkillar! 


BIKINIS


Det var någon som undrade vilka mina favorit bikinisar var och om jag kunde tipsa om några bra affärer för några veckor sedan. Tyckte det lät som en bra idé men glömde bort det totalt då, men nu har jag valt ut och fotat mina favoriter, bättre sent än aldrig. Mitt favoritmärke när det kommer till bikinisar är självklart Victoria's Secret, deras bikinisar är underbara! Men jag tycker även att Nelly, h&m och Cubus brukar ha väldigt fina bikinisar som dessutom är ganska billiga. Det är kul när ni kommer med förslag och önskemål om inlägg till bloggen. Ibland är min fantasi slut och då blir jag glad av era tips. Keep it up!

GREEN CUPCAKE

Dagen har bestått av bakning, mys med hundarna och lite renovering i rummet. Pappa har fixat ett nytt sminkbord till mig som blev så himla bra. Jag kan visa er bilder sen när rummet är helt klart. Nu blir det middag med hela familjen, min syster är nämligen på besök idag. Ha en bra kväll!

HUNDVAKT

Var nyss ute på en långpromenad med hundarna och nu ligger dem båda helt utslagna på mattan. Imorse väckte dem mig vid åtta och tyckte att det var dags att gå upp, men efter lite bus somnade vi alla tre i en hög i min säng igen. Olof och Kajsa är bortresta hela veckan så Nisse & Bosse bor här till söndag. Hur mysigt som helst! Senare idag kommer Sofie hit och gör oss sällskap, blir nog en väldigt lugn kväll med god mat och serier. Puss!

LLORET DE MAR

Såg att Karro har klippt ihop en video från när vi var i Spanien i somras. Åh, vad jag vill tillbaka när jag ser det här! I videon finns en hel del bilder och filmer från när vi körde Dare-night som vi inte visat förr. Haha, titta och njut!

LOVELY

Fick en försenad alla hjärtans dag-present igår. Tack fina du ♥

NITSHORTS

Woíla! 100 nitar och två timmar senare har jag nu de perfekta jeansshortsen till våren/sommaren. Funderar på att göra likadant med ett par svarta jeansshorts också, vill ha ett par riktigt slitna med några nitar på!

INSPIRATION

we ♥ it


14 FEBRUARI

Jag vill bara passa på att hälsa glad alla hjärtans dag till alla mina läsare! Själv ska jag snart iväg på middag hemma hos Olof och Kajsa, ska bli himla trevligt! Jag hoppas ni får en bra kväll och umgås med era nära och kära och trycker i er choklad ♥


JA TACK


ME LIKE

Lånade det här underbara lacket av Linnea i helgen. Hur fin färg är det inte? Blev lite sugen på att köpa mig ett eget faktiskt. Tror det kommer vara ännu finare till bruna händer i vår och sommar sen. Lacket är från Isadora, vet tyvärr inte vilket nummer.

MINTGRÖN

Hittade dem här byxorna inne på Cubus i fredags. Åh, vad jag vill ha de mintgröna i mitten. Perfekt färg! Tyvärr fanns de inte i min storlek vilket kanske var bra för min plånbok, haha. Idag har jag spenderat flera timmar ute i solen på baksidan, så himla underbart! Nu när jag kom in såg jag att jag hade fått endel fräknar också. Snart ska jag hoppa i träningskläderna så ska jag och mamma iväg till Friskis!

FREDAG

Ledig idag. Lunchen spenderades på gymmet tillsammans med Linnea. Jag hade mina easytone på mig och vi körde ganska mycket rumpa, ben och lår så det lär det nog kännas i kroppen imorn. Ikväll ska vi laga mat och mysa hemma hos Linnea, och självklart se det nya avsnittet av Vampire Diaries som kom ut idag!

LIKE A SHADOW

Har suttit med min rapport den senaste timmen och nu är jag snart klar med den, skönt! Om en stund ska jag och mamma titta på Halv åtta hos mig för denna vecka är Agnes är med och ikväll är dem hemma hos henne. Ska bli himla kul att se!

LONG DAY

Efter en lång dag med plugg, skola och träning kryper jag ner och tittar på de nya avsnitten av mina favoritsierier. Har sovmorgon imorn så det ska bli skönt att få sova ut lite. Puss!

GLITTRIGA TIPPAR

Körde 1,5 timme på gymmet efter skolan idag och gick sedan hem till min syster där jag har legat i soffan och pluggat marknadsföring de senaste timmarna. Nu ska jag laga middag till mig och pappa!

ALWAYS THE END

Hur lyckas man försova sig när man börjar vid klockan ett? Det var iallafall vad jag gjorde imorse. Vaknade med ett ryck en timme efter att väckarklockan hade ringt. Men jag tog en senare buss istället och kom inte många minuter försent som tur var. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, jag borde egentligen ta tag i att läsa marknadsföring eftersom jag har prov nu i veckan men jag hittar inte motivationen. Har mer lust att krypa ner under täcket och slå på en bra film.

SUNDAY

Min helg har varit väldigt trevlig! I fredags efter ett hårt gympass med Linnea skyndade jag hem och fixade iordning mig snabbt innan jag åkte till Jakob där det bjöds på middag och förfest. Jag kände bara Carro sen innan så det var kul att träffa massa nytt folk. I lördags tog jag en rejäl sovmorgon och gjorde inte mycket under dagen, lite senare kom Emil hit så lagade vi god mat, hyrde film och tryckte i oss onyttigheter hela kvällen. Jag har haft en väldigt bra helg med andra ord. Nu är det snart dags för balträning med Niklas, ska laga lite lunch innan tänkte jag. Puss!

STAY IN PLACE

Nu när jag har kommit igång med träningen igen har jag införskaffat ordentliga träningskläder och skor. Ibland är det tur att ha en syster som jobbar på Intersport och som kommer hem med både det ena och det andra. Mamma som alltid varit ett träningsfreak tycker det är jättekul att jag har börjat träna igen och tjatar om att vi borde träna tillsammans. Igår fick jag den här rosa träningstoppen av henne som både hon och Tove också har, vill hon kanske att vi ska matcha varandra på gymmet? Haha ;) Den är iallafall superskön och snygg dessutom!

THURSDAY

Somnade rätt sent igår så jag tog en rejäl sovmorgon idag. Jag låg länge och tänkte på filmen jag såg, Desert Flower, den var otroligt gripande men samtidigt så himla bra. Filmen är baserad på en sann historia så den får en verkligen att tänka efter. Om ni inte har sett den, gör det! Nu tänkte jag laga lite lunch och sen ge mig ut på en powerwalk i solen. puss


DESERT FLOWER

Gick från åtta till tjugo i fem idag. Pjuu. Visserligen är det skönt att avsluta dagen med två timmar idrott men när jag kom hem körde jag styrka i 45 minuter så nu är jag helt slut i kroppen. Mamma har gjort iordning en kopp te till mig och nu tänkte jag krypa ner och titta på Desert Flower som jag har hört ska vara jättebra!

RSS 2.0