GOTT NYTT ÅR!!

Ikväll firar vi ordentligt och ser till att det blir en bra början på det nya året! Gott nytt år allesammans ♥

 


LET ME BE THE ONE

Ikväll har Emil paxat köket och ska laga middag till hela familjen. Jag hoppas det blir något gott för jag känner hur hungern börjar krypa i mig. Själv ska jag väl lägga mig i soffan och slappa lite så länge. Lagom skönt sådär. Ikväll är vi nog bara hemma och tar det lugnt, vi har laddat ner några bra filmer som vi tänkte se. PUSS!



Fixade naglarna förut så de är fräscha o fina till nyår. Dock är systemkameran och jag är inte bästa vänner just nu. Autofokus har slutat fungera så alla bilder blir halvt suddiga. Måste försöka fixa de så snart som möjligt.


TIDSFÖRDRIV

mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Absolut!

Höll du några av dina nyårslöften?
minns inte vad de var 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ja :D

Dog någon som stod dig nära?
nej som tur är!

Vilka länder besökte du?
USA, England, Rarotonga, Danmark


Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

ja

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
många men framförallt 4 november

Vad var din största framgång 2010?
skolan

Största misstaget?
hmm ingen aning faktiskt

Har du varit sjuk eller skadat dig?
är typ alltid sjuk till och från 

Bästa köpet?
min samsung ♥

Vad spenderade du mest pengar på?
shopping i L.A skulle jag tro

Gjorde någonting dig riktigt glad?
det är mycket som har gjort mig glad i år, dels alla härliga människor jag träffat och även allt roligt jag hunnit med!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
ojoj svår fråga, men hoffmaestro kommer nog påminna mig väldigt mycket om 2010

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
jag är alltid glad!

Vad önskar du att du gjort mer?
tränat!!!

Vad önskar du att du gjort mindre?
vet inte  

Var tillbringade du julen?
hemma i sängen

Blev du kär i år?

JA!


Hur många one night stands?

one

Favoritprogram på TV?
finns många

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
hata och hata vet jag inte riktigt men tycker mindre om vissa personer

Bästa boken du läste i år?
Stieg Larsson böckerna

Största musikaliska upptäckten?

Olle Hedberg

Något du önskade dig och fick?
en resa till paradiset

Något du önskade dig men inte fick?
en ny systemis


Årets bästa film?
Inception kanske


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
var ute och åt med familjen och blev sedan överraskad av mina tjejer!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
finns det säkert men kan inte komma på något, det här året har varit toppen!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
väldigt blandad

Vad fick dig att må bra?
massor

Vilken kändis var du mest sugen på?
måste nog säga Olle Hedberg igen

De bästa nya människorna du träffade?
har lärt känna massor nya människor i år men min favorit är helt klart Emil ♥



Snodde listan av Kågemyr :)


IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIE

Despicable Me kan vara en av de bästa nya barnfilmerna jag sett. Jag och Linnea kollade på denna igår och fasen vad vi garva åt den här lilla tjejen. Haha! Gillar ni barnfilmer så ska ni helt klart se denna!


jag ÄLSKAR det!

I'M GOING BACK TO THE STARS

Kom precis hem från Linnea där jag även spenderade natten. Idag har vi bara varit hemma och inte gjort ett skit. Vi gjorde ägg och bacon till frukost och sedan låg vi framför tvn resten av dagen. Hur skönt som helst.

Nu ska jag bläddra igenom h&ms nya katalog och förhoppningsvis beställa hem lite snyggt. puss  


brist på nya bilder

STORT GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN DARLING!




TUESDAY BABY

Nu åker jag in till staden för att spendera lite pengar!

YOU NEVER KNOW WHAT'S COMING FOR YOU


Idag är jag hundvakt åt denna tösabit. Vi ska snart ut på en långpromenad i skogen och sen hem o mysa!


TIME TO TAKE CONTROL

Godmorgon! Idag är jag på bättre humör och känner mig mycket piggare. Snälla Oliver kom över med massa nya filmer förut så jag har att göra idag. Ikväll kommer Martin och Emil hit, vi ska laga taco och kolla på film. Skönt att få lite sällskap!

I NEED YOU NOW

Tack för alla fina krya på dig sms! Ni är för söta! :)

Älsklingen ringde nyss och gjorde mig på lite bättre humör igen. Du är underbar som står ut med mig när jag är sjuk och eländig. Nu ska jag och mamma bädda ner oss i soffan och kolla på The Holiday. PUSS!



SJUKSTUGA

Usch vilken hemskt julafton det var i år. Det var sjukstuga hela dagen hemma hos oss. Jag vaknade mitt i natten och kände i hela kroppen att något var fel och självklart var både jag och mamma magsjuka så vi spenderade mestadels av dagen inne på toan eller i sängen. Jag orkade varken äta den goda julmaten eller kolla på Kalle Anka. Pappa och Tove har precis börjat bli friska efter att ha varit magsjuka nu i veckan. Piggast av oss alla var min farmor som är över 90 år. Vilken underbar julafton vi hade va?

Som tur är mår jag lite bättre idag, men febern är fortfarande kvar och jag har sån jäkla kramp i magen. Men idag orkar jag iallafall stå på benen och jag har fått i mig lite fil och te. Plus att jag har mina julklappar att se fram emot idag. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag blir frisk snart. Jag hoppas verkligen att eran jul var lite bättre än min! ♥



DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

Sitter här proppmätt efter att ha tryckt i mig en massa thaimat. Vi har precis klätt klart granen och nästan alla julklappar är på plats.
Nu är vi redo för en riktigt bra jul!  


Nu ska jag göra en kopp te o klämma lite till på alla paketen ;)


23 DECEMBER

Igår var det tv-spels kväll och glöggmys hemma hos Jocke. Väldans trevligt! Nu börjar det verkligen kännas i kroppen att det är jul. Jag kom på att jag inte har slagit in alla julklappar än så det får jag pyssla med ikväll samtidigt som vi klär granen. Det är helt sjukt att det är julafton redan imorn!


Jag kunde inte låta bli att köpa dessa finingar igår. Eftersom alla mina skor bara går sönder så kände jag att jag kunde behöva ett par nya, lite som en för tidig julklapp till mig själv. Och så fick det bli.


I WANT IT TO LAST FOREVER









Fan vad kul jag hade igårkväll! Vi höll igång på dansgolvet hela kvällen. Idag värker det i kroppen och mitt huvud hänger inte riktigt med heller känner jag. Men det är de värt efter en så lyckad kväll med världens bästa människor. 

Nu är det bara att ladda om batterierna för ikväll ska jag och Emil iväg på partaj igen, fast denna gången i simhallen. Kan blir riktigt kul tror jag!


MIN BALKLÄNNING



Jag är kär! Visst är den underbar?


I THINK ABOUT YOU ALL THE TIME

Godmorgon! Skönt med en rejäl sovmorgon idag, jag har inte ens gått upp ur sängen än. Igårkväll var grabbarna grus här, vi åt pizza och kollade på film halva natten. En riktigt slapparkväll me andra ord. Precis vad jag behövde! Snart kommer älsklingen hit så nu får jag inte ligga o dra mig längre. Vi hörs nog senare ikväll igen!


YOU'RE GOING TOO FAR




Kvällen ska jag spendera tillsammans med mina psykologiböcker. Någon som har lust att klä ut sig till mig imorn och skriva MVG på mitt prov? Snäääälllaaaa!


HANG WITH ME

Håller med Lou, det här är bättre än orginalet. Otroligt bra!



I KNOW I HURT YOU, BUT DON’T BLAME ME TO MUCH

Det blev en "avskedsfika" med mina töser idag efter skolan. Sofie den jäveln drar iväg till Thailand imornbitti och Lovisa åker också iväg till värmen om några dagar. Usch vad avundsjuk jag blir på dem!! Även om jag var i paradiset i tre veckor så får jag aldrig nog av sol och värme. Men nu ser jag faktiskt fram emot en gammal hederlig julafton med Kalle Anka på tv och klappar under granen och förhoppningsvis massor med snö!


Jag får en klump i magen av att titta på alla underbara bilder från Raro, jag vill tillbaka nuuu!!


JULKLAPPTIPS TILL DIG SJÄLV

Jag måste ge er ett jättebra tips på vad ni kan önska er i julklapp. Ni har säkert sett reklamen för Reebok Easytone på tvn, skorna som ska träna benen och rumpan upp till 30% mer än vanligtvis. Jag gick runt i mina en heldag i USA och hade träningsvärk i både rumpa och lår dagen efter så jag tror definitivt att de funkar. Så varför inte önska sig en snyggare rumpa i julklapp? haha ;)  



TWO HEARTS BEATS AS ONE

Jag har haft en toppenhelg i Uppsala! I fredags var vi på julfest med Emils klass och det var en riktigt rolig och galen kväll kan jag lova! I lördags var vi båda ganska sega så vi var bara hemma och tog det lugnt hela dagen och på kvällen gick vi på bio och såg Due Date och den kan jag verkligen rekommendera att ni ska se. Igår tog vi en rejäl sovmorgon och låg o myste hela dagen innan jag fick stressa iväg för att inte missa tåget hem på kvällen.

Nu är det bara att ladda inför den sista veckan innan jullovet, två prov kvar sen ska jag njuta för fullt av ledigheten i tre veckor!




STILL GOING STRONG

Sitter just nu på tåget påväg till Uppsala. Är där hela helgen så vi hörs nog mer på måndag igen. Ha en bra helg! PUSS


I LOVE WHEN YOU WRAP YOUR ARMS AROUND ME & KISS MY NECK



VARFÖR HÄNDER DET ALLTID MIG?


Jag har fortfarande ingen aning om vem som ligger bakom detta men du ska få för det här kan jag lova. Det är ju inte första gången något liknande händer mig om man säger så. Dags att jag börjar logga ut från facebook hädanefter kanske...


IT'S ALWAYS HARD WHEN YOU REALIZE THE TRUTH

Lägger allt plugg åt sidan ikväll och åker till Sofie för en riktig myskväll istället! Det är nog precis vad jag behöver just nu för att hålla humöret uppe. Sover även hos fialutta inatt så vi hörs mer imorn igen. PUSS!



I LOVE YOUR LIPS ON MINE


Just nu är jag bara så äckligt trött på allt som har med skolan att göra. Jag har ingen motivation alls till att plugga så företagsekonomiprovet kommer gå åt helvete på torsdag. Jag vill ha jullov nu!!

Imorn får jag förhoppningsvis tillbaka systemkameran så då blir det bättre uppdatering hädanefter.  


ANDRA ADVENT

Jag blev väldigt glad imorse när pappa kom in o väckte mig vid ett. Vanligtvis hade jag blivit skitsur för att jag inte får sova längre men nu blev jag överlycklig av att se pappa i dörröppningen. Han har nämligen varit i australien i två veckor och jag visste inte riktigt när han skulle komma hem. Så det var en perfekt överraskning att vakna till. 

Pappa köper alltid med sig någonting hem till mig och min syster när han har varit ute och rest och idag fick jag den underbara Viktor & Rolf parfymen Flowerbomb. Love it! ♥

 


GIVE ME ONE GOOD REASON TO FIGHT

Fan vad jag är sugen på att åka tillbaka till New York! En tripp dit i vår skulle inte sitta helt fel. Det är verkligen en helt underbar stad som har så mycket att erbjuda, både grym shopping och sevärdigheter. Ni som aldrig varit där, ÅK DIT!




New York - 10


WHO AM I TO SAY YOU NEED ME

Det har varit en väldigt händelserik dag idag. Oturen har hängt med mig hela dagen. Det började med att jag halka imorse och sträckte högra skinkan, haha och det gör ont som fan! På idrotten snubbla Philip in i väggen och bröt nyckelbenet stackarn. Påväg hem från skolan höll bussen på att krocka med en annan buss men vi sladda upp på trottoaren som tur var. Så för att inte orsaka mer otur idag är det nog bäst att jag stannar hemma ikväll. Mamma o jag är lite sugna på thaimat så vi funderar på att beställa hem mat o ligga i tvsoffan hela kvällen. Sounds good to me!


Forgiveness and friendship is two of the most important things in the whole world. ♥

TOMTENATTA

Nu ska jag krypa ner o sova efter en lång dag. Slutade skolan vid fem o skyndade mig hem för att sedan stressa iväg med Linnea till stan igen till tomtenattan. Precis som alla andra år var det folk överallt och kaos så vi köpte det vi skulle och lyssnade en stund på när EMD upträdde i väntan på Luciatåget. Men jag kom faktiskt hem med den perfekta julklappen till älsklingen vilket känns riktigt bra!

Systemkameran är på lagning nu i veckan därför är det dåligt med bloggandet :)


RSS 2.0