keep talking that mess



h&m har många nya lack i härliga vår färger. just nu har jag Blue My Mind på mina naglar

Nyduschad och fräsch sitter jag nu här igen med historiaboken i högsta hugg, bara 50 sidor kvar nu... blää vad jag är trött på att plugga. Ett prov kvar innan lovet, ska bli så jäkla skönt att få de gjort. Imorn slutar jag vid lunch och då ska jag och tjejerna åka till Norrköping och börja köa till Hoffmaestro på kvällen. Aaaah jag kan knappt bärga mig! Vill dit nu nu NU!

Håller tummarna för att LHC vinner ikväll!!  

put my glasses on I'm out the door I'm gonna hit this city

Min dag har varit jättehärlig! På matten fick vi tillbaka våra prov och jag fick VG, är fan fortfarande i chocktillstånd. Jag suger i matte och hade inte pluggat någonting alls till provet, då förstår ni varför jag blev så glad. Men dagens händelse var när Stas kommer in i klassrummet och skriker "JAG HAR FÅTT EN LILLEBROR!!" och hela klassen applåderade. Så himla kul för honom! Nu ska jag ut och njuta i solen innan jag fortsätter det eviga pluggandet. puss



tisdag it is

Usssch inatt drömde jag flera mardrömmar om spindlar och småkryp som var överallt. Jag vaknade upp helt kallsvettig och panikslagen flera gånger. Ni som känner mig vet vilken extrem fobi jag har för just spindlar. Ser jag en spindel slår mitt hjärta räser fort och jag kan till och med få svårt att andas. Finns det något äckligare än en stor spindel som springer jättefort eller de där små spindlarna som är överallt? uuuh jag får rysningar bara jag tänker på det. Aja nu vet ni det iallafall, ska slänga i mig lite frukost nu innan jag knallar iväg till bussen. Ha en bra dag allihopa! puss  


You make the darkness disappear

Lyssnar på Hoffmaestro på högsta volym och trycker i mig m&m's. Ni anar inte hur taggad jag är till på onsdag! Det kommer bli en helt galen kväll och jag ser fram emot det jättemycket! Perfekt start på lovet.  

Imorn är det lååång sovmorgon och kort dag som gäller. Ska ju inte klaga direkt. Puss och godnatt!


förlåt om jag tjatar, MEN GE MIG SOMMAR NUU!

the way you are


leopardsjalen och det ursnygga skärpet fick följa med mig hem från stan

Varför kan jag aldrig hålla mig borta från alla affärer? Jag som hade bestämt mig för att spara mina pengar till roliga grejer men istället går jag och shoppar upp dem. Vet jag ens vad ordet spara betyder? Men ibland kan man ju faktiskt inte låta bli, ser man någonting fint och känner "den där ska bli min" då är det bara att slå till tycker jag.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Det blir supergod lasagne ikväll. Mums!

ny vecka

Sitter med mina mongon i bibblan och försöker plugga, men utan resultat. Det är så mycket roligare att sitta och håna killen brevid som nyser varannan minut, haha stackarn. Vi lär nog sitta här i några timmar för det är mycket som ska pluggas. Vi hörs senare!

jag älskar er

Erik Hassle

örongodis!






we're at the top of the world



 
Sitter fortfarande med näsan nere i skolböckerna. Efter alla dessa timmar me hårdplugg ska jag belöna mig själv med en stor fruktsallad och tv-tittande. Ni får ju inte missa Johan Falk filmen på tv klockan nio. Det kommer nog bli en skapligt tidig kväll för min del, även om jag sov länge idag är jag galet trött redan nu. puss!


lazy sunday

Idag tog jag en rejäl sovmorgon, har inte gjort någonting annat än att ligga i sängen och kolla på film. Men nu börjar jag bli ganska hungrig så jag ska väl upp snart och fixa nått att äta innan jag sätter igång med att plugga. Det är råplugg som gäller idag om jag ska klara av alla prov och seminarium vi har nu sista veckan innan lovet. Bara en vecka kvar nu.. sköööönt!  


bilder från i fredags

lördagkväll hemma

Ikväll är det bara jag och pappa hemma, mamma är utomlands och min syster är och gör stan osäker. Pappa lagade en jättegod middag förut och nu väntas det en fet filmkväll. Det är precis det vi är bäst på, ligga i soffan och trycka i oss onyttigheter och kolla på film. Jag vet några som kommer rulla fram imorn. puss!


min underbara pappa

party party

Det blev en väldigt händelserik kväll igår. Galet med andra ord! Dock slutade kvällen inte lika bra för alla men det kan inte alltid gå som man tänkt sig. Jag hade iallafall en otroligt rolig kväll. Ni tjejer är underbara hela högen!










go crazy on the dancefloor



Nu är mina tjejer påväg hit så ska vi laga mat och förfesta innan vi drar in till stan senare ikväll. Tror det kommer bli en galet kul kväll! Partyhumöret är verkligen på topp!

why don't ya come over here




Nu är jag proppmätt efter att ha tryckt i mig alla vofflor. Men satan i gatan vad gott det är!! Funderar på att vara lite social med mina föräldrar och kolla på teve med dem, hur socialt de nu än är. Vi hörs mer imorn. Puss och godnatt underbaringar ♥

All the good things come to an end





blandade bilder från idag

Efter skolan fikade jag med Markus och Carro för att fira Markus som fyller 18 idag. Imorn ska vi fira honom ännu mer för då blir det party för hela slanten! Nu ska jag äta vofflor, ni har väl inte missat att det är voffeldagen idag? MUMS!!

take me to a secret place

Har precis sett klart på The Ugly Truth och jag måste hålla med om att den var riktigt bra. En typisk tjejfilm men jag tror även att ni killar skulle gilla den (jag vet att ni tittar på tjejfilmer i smyg haha). Så har ni inte sett denna film så tycker jag ni borde göra det. Nu ska jag sova. Godnatt ♥


I can't find another you

Jag blev överlycklig idag när min historialärare sa att provet imorn är inställd för hon skulle iväg på kurs. Det gjorde verkligen hela min dag eftersom jag gått och oroat mig över det där jäkla provet länge nu. En annan bra grej idag är att italienskaprovet imorse kändes som det gick riktigt bra. Nu håller jag bara tummarna för att min känsla stämmer. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Carro tipsade mig om filmen "The Ugly Truth" så den funderar jag på att se.  puss

jag saknar new york galet mycket!!  

someone pulled the trigger

Efter allt pluggande idag belönade jag mig själv med en fet jävla pizza. Den smakade gudomligt och försvann i ett naffs. Nu är jag mätt och har nya krafter till att försätta plugga. Jag längtar bara till påsklovet nu, de här två veckorna som är kvar i skolan kommer seriöst ta död på mig. Mycket tjat om allt plugg men det är precis vad mitt liv består av i veckan. Kill me. 


jag idag. leopard och hallonröda naglar

stuck in the past



Sitter i bibblan och pluggar arslet av mig. Jag är en expert på att skjuta upp allt till sista dagen så nu gäller det att råplugga allt vad jag har. Tobias kanske även kommer hit snart, han behövde med plugga plus att han kan hjälpa mig med italienskan eftersom jag har prov imorn och jag kan ingenting. Jag lär sitta här i några timmar till så vi hörs mer när jag är hemma. Pöss!

I don’t wanna lose what be built this far



Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng med en skål popcorn och titta på film, tänke njuta av att jag har sovmorgon imorn. Det är jag värd nu eftersom jag har pluggat stenhårt idag. Godnatt!

Malta 08

Vet ni hur glad jag blev igårkväll när jag loggade in här och såg att det var rekordmånga besökare. Det glädjer mig verkligen!♥

Just nu sitter jag och tittar igenom bilder från när min familj och Odensåkers var på Malta för snart två år sen. Fasen vad jag saknart! Det var två helt underbara veckor och vi bodde i världens finaste hus som ägdes av några andra svenskar. Det var helt klart en av de bästa resorna någonsin. 













I remember when I used to make you laught

Ikväll klockan nio är min man på tv, Joel Kinnaman, ni kanske känner igen honom?  Det får ni inte missa. Nu ska jag göra lite fruktsallad och slänga mig i sängen och läsa historia. Nu börjar mördarveckan... fyfan säger jag bara. Hela veckan kommer bestå av plugg, plugg och gissa vad? PLUGG!!

Jag ska försöka gå och lägga mig skapligt tidigt ikväll för det blev inte många timmars sömn inatt. Vi hörs mer imorn, godnatt med er sålänge. ♥


Joel Kinnaman

intresseklubben antecknar



Har suttit och pratat i telefon med Carro den senaste timmen. Det fanns en hel del att prata om efter gårkvällen haha. Snart ska jag och min kära syster laga taco till hela familjen. Det ska bli riktigt gott för min mage kurrar som bara den. puss


.

let's party all night and sleep all day

Det blev en jättelyckad kväll igår! Idag tror jag att de flesta mår som de förtjänar. Men det var de värt. Stort tack till dig Carro!









we gonna run this town tonight



Nu drar jag iväg på Carros fest. Hoppas på en otroligt kul och galen kväll! Jag skriver mer imorn om jag nu lever det vill säga... puss ♥

gotta go my own way

Tjejerna och jag hamnade tillslut hemma hos Andreas igår och tittade på film med lite mer folk. På vägen hem mötte vi upp Bergman som var lite lost så gick vi hem allihopa till Linnea och sov där. Idag har vi inte gjort ett skit, ätit frukost och legat i soffan alla fyra och kollat på teve. Riktigt skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig inför kvällen, har en hel del att fixa idag. Hörs senare!


freeedag

Eftermiddagen har jag spenderat i olika möbelaffärer och i Sofies lägenhet. Det blev storshopping och även jag hittade nya grejer till mitt rum. Jag är så himla sugen på att flytta hemifrån nu, men än är jag nog för liten. Jag längtar till jag får inreda min alldeles egna lägenhet, kommer bli så sjukt kul. Mamma har sina väninnor här ikväll så jag ska snart äta middag med dem. Senare jag jag troligtvis iväg och träffa tjejorna. Får se vad vi hittar på. puss!







bilder från idag

godmorgon

Äntligen fredag. Idag har vi eget-arbete i skolan näst intill hela dagen. Kanske borde jobba då också för en gångs skull? hehe. Efter skolan ska jag och Magda gå en sväng på stan och senare ska jag träffa Sofie och kanske åka till hennes nya lägenhet. Jag är så grymt avis på den ungen just nu. En lägenhet mitt i stan skulle inte sitta helt fel. Men jag kommer ändå bo där så det spelar nog ingen större roll. Ha en toppendag allihopa! ♥

somebody that fits you like a glove

Jag har haft en toppenkväll med Anna! Vi var först och tittade på Kåpan som sagt och det var några elever som var grymt duktiga! Jag måste ge ett extra plus i kanten till Dan, en av förra årets vinnare, jag får verkligen rysningar i hela kroppen när han sjunger. När det var slut åkte vi hem till mig och satt och prata gamla minnen. Tack för kvällen.

Just nu lockar sängen väldigt mycket, jag är galet trött efter den långa dagen. Vi hörs mer imorn, då blir det fredagsmyyys!


Brucci, New York


all the above



Svenska skrivningen imorse gick hyfsat bra. Satt i hela tre timmar och skrev så pennan glödde. Herregud vilken skrivkramp man fick efter ett tag, ajaj! Nu är jag hemma och måste jag slänga i mig lite mat och fixa mig för jag blir snart upphämtad av Anna. Vi ska till Munken och titta på Kåpan, en musiktävling som är en gång varje år. Det ska bli kul att besöka min gamla skola, har nog inte varit där sen jag slutade. Vi hörs senare igen!


you know my weakness



En kopp te och en glutt i den nya h&m katalogen spring/summer innan jag går och lägger mig. Perfekt avslut på min kväll! Sov så gott allihopa ♥

pimp my jacket





Igårkväll fick jag för mig att göra min nya skinnjacka lite roligare så jag tog sönder ett gammalt nitarmband och satte fast dem på kragen och längst ner på ärmarna. Ingen större förändring, but I like it! Lite kul att ingen annan har precis likadant. Funderar på att även köpa mindre nitar och sätta fast på jackan. puss 

everybody's changing



Jag är helt slut i kroppen efter dagens träning med Sofie. Jag hoppas att jag har förjävlig träningsvärk imorn för då känner jag att jag har jobbat riktigt hårt. Nu ska jag läsa på lite inför den tre timmars långa skrivningen imorn, pjuuu. Kill me!!

I refuse to lose



Det härliga vädret ska tydligen hålla i sig ett bra tag till. De skulle inte sitta fel med lite nytt i garderoben nu till våren. Finns det någon snäll jävel som kan tänka sig att sponsra mig med lite pengar? Min plånbok är ganska tunn för tillfället tyvärr.

Min kväll består av film och mys! Kan ju inte klaga direkt.

in the sunlight





Idag hade vi bara två lektioner i skolan. Jag var sällskapsjuk så jag tog bussen hem till Linnea och var där en stund. Nu är jag hemma och gör inte alls mycket, det är så skönt att inte ha en mördarvecka i skolan för en gångs skull. Tänkte ta en långpromenad runt ån senare, jag har inte orkat röra på mig på ett bra tag så nu är det dags. puss!

tisdag

Sovmorgon är underbart! Nu ska jag snart pallra mig iväg till skolan. puss


15 mars

Stort grattis på födelsedagen skruttan! Jag älskar dig ♥


gammal bild 


back to the start



Idag åkte mina nya rosa godingar på. Tänkte först inte på att de faktiskt matchar Love pink linnet. Blev störtkär i linnet när jag såg det inne på Victoria Secret i New York. Så jag tvingade min syster att köpa de och självklart snor jag de när hon ligger och sover på morgonen.

Nu är jag iallafall hemma efter en jättehärlig dag. Efter skolan gick jag, Alex, Karro och Carro och köpte glass och stod ute i solen och njöt! Snäll som jag är bjöd jag Carro på glass eftersom hon fyller år idag. Nu ska jag laga mat och sen hoppa in i duchen så jag blir av med trasslet. Puss sålänge!

Telephone

Nu är videon här. Väldigt annorlunda men jag tycker den är riktigt grym. Big love to Beyonce and Lady Gaga!



Min dator har krånglat hela dagen. Tror inte den mår så bra faktiskt. Den stänger av sig själv lite då o då och det tar en halvtimma att få upp en internetsida typ. Humöret är inte heller det bästa just nu och jag har ingen aning om varför jag går runt och är småtjurig men jag hoppas det vänder till morgondagen iallafall. Snart ska jag skrapa några trisslotter som pappa köpt. Vinner jag en miljon blir jag nog glad igen. puss!
 

push the feeling on

Gårkvällen började hemma hos bröderna Pettersson med en massa trevligt folk. Linnea och jag drog igång ett eget dansgolv i köket och vi var helt galna haha. Runt elva åkte alla vidare på 18års festen och vägen dit var bland det roligaste jag varit med om. Det är inte lätt att gå med ostadiga ben när det är is ute kan jag lova. Det finns en hel del sjuka filmer och några av dem kanske kommer upp antingen här eller på facebook en vacker dag.

Nu blir det middag med familjen. Mys!




my heart is taking over



Nu ska jag och Linnea iväg på 18års fest och senare ikväll kanske vi drar vidare. Ha en toppenkväll!♥

mmmmm

Kom nyss ut ur duschen och märkte att min syster kommit hem från jobbet. Med sig hade hon en låda full med smarriga munkar. Nu kommer jag inte orka någon middag ikväll inte. Mamma ska laga en indisk maträtt, tror det är rätt gott så lite slinker nog ner ändå. Nu ska jag börja fixa mig för kvällen. puss!


Im yours to keep

Jag har suttit ute i solen sen jag kom hem från Karro imorse. Det är hur underbart som helst ute! Hoppas att solen är kvar länge nu så all denna snö kan smälta bort nån gång. Nu blev jag sugen på en riktig långpromenad och så får de bli.
Hörs senare!


vackra taylor momsen

Hoffmaestro 31 mars



Fyyyy fan vad jag längtar!

don't stop believing



Blir en myskväll med Karro och hennes kusin och Linnea ikväll. Jag myser runt i min nya mjukisdress som Alex tipsade mig om idag och självklart kunde jag inte låta bli att köpa den. Nu ska jag promenera bort till Karro. Vi hörs mer imorn! ♥

rock that beat


detta är vad jag har struttat omkring i idag, kärlek till Toves sidenskjorta!

Mamma är iväg och köper hem mat från Sol&Ris, det ska bli så himla gott. Har inte fått mat i magen på några timmar nu. Provet idag gick förresten mycket bättre än förväntat, men jag kanske ändå inte ska hoppas på för mycket men jag håller tummarna iallafall. Är så jävla glad att veckan är över och att det är fredag. Puss på't!

one love




Efter skolan idag mötte jag upp Lovisa på stan så satte vi oss på Espresso House och fikade i över tre timmar. Det var jättekul att träffa dig igen och det var skönt att få prata av sig lite. När jag kom hem hade pappa lagat middag så nu är jag proppmätt. Jag tänkte koppla av i några minuter nu innan jag sätter igång med hårdplugg resten av kvällen. Naturkunskapsprov imorn och jag som är så himla bra på de...hmm. Men jag överlever nog ska ni se. Jag kan ju iallafall trösta mig med att det är fredag imorn och lite helg skadar ju aldrig. 

Jag ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen denna vecka, men jag har varit ganska upptagen så jag har inte hunnit helt enkelt. Ska se till att det blir en förbättring nu i helgen. puss!

It don't make any difference

Myskväll med världens bästa Sofie står på schemat ikväll. Det blev ingen träning för min del idag eftersom jag var utelåst när jag kom hem så jag kunde inte hämta mina grejer. Men så mycket som jag och Karro har dansat idag så gills de också som träning. Sofie sover här inatt så imorn ska jag tvinga upp henne tidigt på hennes lediga dag, mohaha!  nattinatti


italien i somras ♥

onsdag

Har precis vaknat, Karro springer runt och dammsuger medans jag ligger kvar i sängen dunkar musik. Jag älskar lediga dagar! Det var ganska skönt att sova vidare imorse när både Linnea och Karro sprang upp för att hinna iväg till skolan. Jag bara vände mig om och vakna inte förens nu när Karro kom hem igen. Snart blire frukost och sen kanske vi ska ut i det underbara vädret. I eftermiddag ska jag som sagt träna med Sofie så mer uppdatering blir framåt kvällen igen. Ha en toppendag! puss

enough for now

Myskväll med världens bästa. Sover här inatt och imorn ska jag in och träna me Sofie. Hörs mer då! ♥


I won't waste my tears



Idag fick den nya skinnjackan åka på i det härliga vårvädret. Jag blir verkligen på jättebra humör när solen är framme. Jag och Magda hade cykelrace med Alex och Karro in till stan efter skolan. Herregud vad vi skrattade! Vårkänslorna bara väller in. I just loove it!

måndag

Nu ska jag krypa ner under täcket med en kopp te och titta på film. Det bästa är att jag kan göra det utan att behöva stressa över att plugga för filmen har faktiskt med svenska arbetet i skolan att göra. Imorn är det tisdag vilket innebär att jag har min älskade långa sovmorgon. Ha en bra kväll allihopa!




Without you my life just ain't the same

Nu har gullungen åkt igen. Vi har haft en riktigt rolig eftermiddag. Det märks verkligen på oss när vi inte setts på ett tag, våra munnar går i ett och vi skrattar tills vi har ont i magen. Hon fick äntligen sina nya converse som jag köpte till henne i New York. Tyckte det var på tiden att hon bytte, haha. Nu ska jag ta tag i dagens sysslor, plugg, matlagning och ännu mer plugg.

Jag säger det allt för sällan, men jag älskar dig gumman!



ingen större skillnad direkt va ?

If you want it, come get it

Inväntar min kära vän Sofie just nu. Uppdatering senare idag. pöss


do you really feel the way I feel



Har precis ätit middag med familjen och nu är Karolina påväg hit så ska vi ta en promenad bort till Linnea där det blir myskväll med gottigheter. Puuuuss!

söndag igen

Jag kom hem från Becca runt tre inatt, de flesta började gå hem vid tolv men vi var några tjejer som satt uppe och pratade och tryckte i oss ännu mer onyttigheter. Vi hade en riktigt trevlig kväll! Alla var på bra humör och maten vi fick var supergod. Ett stort tack och ännu ett grattis till dig Becca ♥


fina Becca och Ina igår

saturday night



Nu ska jag snart möta upp Elin så ska vi gå till Becca som vi ska fira ikväll. Det blir middag med finfina tjejer. Tror det kommer bli en grymt kul kväll! Hörs mer imorn ♥

beautiful day

Kom precis hem från över en timmes promenad, bara jag och min iPod. Det var otroligt skönt! Jag satte mig på en bänk vid stenbadet och bara njöööt av det underbara vädret. Så nu har jag fått fräknar i hela ansiktet. Det kom fram en jättetrevlig gubbe och frågade om han skulle ta kort på mig där jag satt i solen haha. Tyckte det var lite gulligt gjort av honom. Nu ska jag duscha och sen börja fixa mig inför kvällen. puss




I'm not the girl I used to be

Jag somnade med ett leende på läpparna igår tillslut. Jag behövde en kväll ensam hemma för att rensa tankarna och bara ta det lugnt helt enkelt. Idag känns det mycket bättre och nu är jag ordentligt utvilad efter att ha sovit i över tolv timmar inatt. Eftersom den underbara solen är framme idag igen så ska jag snart äta frukost och sen ge mig ut på en lång promenad i det härliga vädret. puss sålänge!


mitt nya favoritlack från hennes&mau


..

Jag skulle egentligen iväg ikväll och såg jätte mycket fram emot det men mitt humör är verkligen nere i botten just nu. Orkar inte göra nånting. Jag hoppas att det vänder till imorn. godnatt

solsken i blicken

Denna fredag har varit riktigt slapp. Vi har haft eget arbete med vårat nya projekt i stort sett hela dagen och det blev inte mycket gjort, vi satt mest och garva och tittade på youtubeklipp. Anna gjorde iallafall min morgon i cafeterian. hahaha klockren! Vi fick även skippa naturkunskapen och gå på VinceOpera på Sagateatern. Det var bra, men det mesta hade jag sett tidigare så det var inget som imponerade. Men jag måste säga att dansarna och showen i sig var väldigt bra. puss!



tjejerna var glada i det härliga vårvädret

Inside my head



Familjen är borta ikväll så det innebär att jag har hela huset för mig själv. Det är otroligt skönt. Musiken är på maxvolym, pommesen i ugnen och humöret på topp! Imorn är de freeeedag. puss

I don't blame you anymore

Jag råkade somna på samhällskunskapen idag men vi kollade ändå bara på film så det var skönt med en liten powernap för efter det var jag jättepigg. Italienskan var inställd så vi fick sluta två timmar tidigare, då gick jag till Anette och fixade mina naglar. Efter det gick jag en sväng på stan och uträttade några ärenden. Kom hem med en kavaj, ett linne, lite småsaker och så bytte jag även min skinnjacka till en modell jag tycker mer om.

Dagens citat går till Joel som mitt under engelska lektionen utbrister:
"Jag skulle seriöst kunna sälja min kropp för ett tuggummi just nu". haha!






It's almost like you had it planned

Tänker tillbaka för exakt en vecka sen när jag satt i Madison Square Garden på Black Eyed Peas konsert. Minne för livet säger jag bara! Det har redan gått en vecka, helt sjukt vad fort tiden går. Ser fram emot fredag när vi ska på VinceOpera, Man in the mirror. Kommer nog bli riktigt kul. Nu ska jag gör lite fruktsallad och kolla på film. Jag älskar pluggfria veckor ♥

lite sommar nu tack




bilderna är från huset på Malta och Italien i somras

tick tock on the clock

Idag fick jag äntligen träffa mina saknade Sofie igen. Vi var och åt på stan innan vi gick och tränade (innebär att vi tog bussen en station till simhallen). Vi hade så sjukt mycket att prata om så vips hade vi simmat i nästan en timme. Kroppen var helt slut efteråt men det var ändå skönt. Vi satt en lång stund i bastun och bara kopplade av och fortsatte prata om livet innan vi åkte hem. En toppen eftermiddag helt enkelt! Vi han tyvärr aldrig åka och titta på hennes lägenhet som hon flyttar till om en månad, så det spar vi till en annan dag. Jag kommer bo hos henne förjämnan då. haha

jag älskar dig stumpan.



sleeping time

Ligger i sängen och har precis kollat på film. Känner att jag håller på att somna redan nu så jag tror jag avslutar kvällen här. Puss och godnatt med er!

tisdag

Det har varit en galet rolig dag i skolan idag. Har skrattat så mycket att jag har ont i magen nu. Våran samhällslärare kunde knappt prata för att han skratta så mycket under lektionen. Sista timmen experimentera vi på naturkunskapen och det gick ju väldigt bra... hmm. Jag kan bara säga att jag älskar min klass ibland, eller aa rätt ofta faktiskt. 

Nu ska jag laga något att äta för jag är vrååålhungrig. Man blir visst inte så mätt på en chailatte. Hej sålänge!







If my heart was a compass you'd be north



Imorse vaknade jag av att solen lyste in i mitt rum, hur härligt är inte det? Nu tycker jag att det är dags för snön att smälta bort så att våren kan komma. Det vore inte helt fel. Nu ska jag bege mig mot skolan. puuusss 

you spin my head right round

Hela eftermiddagen spenderade jag med Linnea. Vi vände ut och in på min garderob och provade massa kläder och skor, vi lagade även mat och satt och prata i flera timmar. En urmysig eftermiddag med andra ord! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Inget plugg denna vecka och det känns så jävla skönt. Plus att jag har sovmorgon imorn, kan de bli mycket bättre? Don't think so.

Ny hatt och skinnjacka


RSS 2.0