that's the damn truth my friend






Lite av shoppingen från New York.

Är det någon mer än jag som har söndagsångest? Det är skola redan imorn. Bläää. Men det ska bli kul att träffa alla igen. Man hinner sakna klassen galet mycket på bara en vecka. Men jag hoppas att dagarna går fort så det är påsklov snart. Man kan ju inte få nog av ledighet. Nu ska jag göra en kopp varmchoklad och titta på film, det är precis vad jag behöver. puss

Black Eyed Peas

Konserten var grym!! En utav de bästa jag varit på. Tack mamma och pappa ♥





Godmorgon! Inatt blev det inte heller många timmars sömn för min del. Jag hatar jetlag, min kropp tycker egentligen att det är natt nu. Jag vet någon som kommer somna på lektionerna imorn iallafall. Nu ska jag äta frukost och packa upp och fixa lite.

hemma i Sverige

Jag sov inte en blund på planet hem så jag var riktigt jäkla trött när vi kom till Linköping tidigare idag. Jag kröp ner i min säng det första jag gjorde och somnade på direkten och sov i några timmar. Så nu lär jag vara pigg hela natten, mindre kul.

Eftersom att resan var en överraskning från mina föräldrar så hade jag ingen aning om vart vi skulle åka. Toves och min sista gissning var att vi skulle hälsa på släkten i Norge men istället åkte vi till New York och gick på Black Eyed Peas konstert. Det är ganska stor skillnad om man säger så haha. Mamma och pappa berättade inte förens på morgonen innan flyget att vi skulle till New York men jag trodde inte på dem och började skratta men sen insåg jag att det faktiskt var sant. Ni förstår inte hur lycklig jag var just då!

Vi har verkligen haft en underbar resa men det var ändå skönt att komma hem igen. Även om det fortfarande är istid här hemma i Sverige så är det här jag trivs som bäst. Här är några bilder från resan. puss!


















hejda NY

Ikvall borjar vi varan resa hem igen. Vi kommer hem runt lunch imorn svensk tid. Skriver mer da om resan om jag orkar.
Ha det bra! :)

godnatt!

Idag har vi varit i Soho och shoppat massor. Jag har kopt en ny favorit klanning blandannat och tva par skor till. I Soho finns grymma butiker, sa ak dit om ni kommer till New York. Ikvall var vi och at pa Hard Rock Cafe. Maten var supergod och jag ar hur matt som helst nu. Personalen var jattetrevliga och bjod till och med pa dricka gratis. Nu ska vi snart krypa i sangs for imorn ska vi upp tidigt, det ar namligen varan sista dag har imorn sa da vill vi passa pa att hinna me de sista.

Jag tror att jag har gatt och blivit lite smatt foralskad i den stora Victoria's Secret butiken vid Times Square. Jag kan spendera flera timmar dar inne. De har underbara underklader och bikinis, parfymer, smink mm. Om jag nan gang i livet flyttar hit till New York ar de forsta jag ska gora att soka jobb dar.




tonight is gonna be a good night

Mina foraldrar slutar aldrig att overaska! Vi skulle inte alls ata middag med nagra vanner ikvall utan nagot tusen ganger battre. Namligen Black Eyed Peas konsert har i New York! Artister som Ludacris, LMFAO, David Guetta var ocksa dar. Det kandes inte alls som en konsert utan mer som en stor fest for alla stod upp och dansa och det var varldens drag. Aaaah jag ar sa himla glad just nu! Det var sa grymt javla bra alltihopa. Bilder och filmer kommer troligtvis nar jag ar tillbaka hemma i Sverige igen. Nu ska jag sova sa jag ar pigg till imorn nar vi ska till upp i Empire State Building och sen shoppa loss! 

Hoppas ni sover sa gott Sverige!  kisses


wednesday

Frihetsgudinnan var mindre i verkligheten an vad jag forvantat mig. Men det ar kul att ha varit dar nu och sett henne. Vi har aven varit vid World Trade Center idag, de haller pa att bygga nagot dar nu som ett minne av de som hande for nagra ar sedan. Vi fick aven en hel del shoppat idag, fyra par nya converse och ett par glasogon. Imorn ska vi ner till Soho igen for mer shopping.

Nu ikvall ska vi ut och traffa nagra bekanta, men mamma och pappa ska vara hemlighetsfulla som vanligt sa de vagrar saga vilka de ar och Tove och jag har ingen aning. Men det ska bli kul med en overaskning. puss!

23 februari



Jag alskar livet har i New York! Trevliga manniskor, gula taxibilar, hotellfrukost, Starbucks, bra shopping, hissmusik, behover jag ens fortsatta? Jag har bestamt mig att jag ska flytta hit nagon gang i mitt liv.

Vi kom hit igar under eftermiddagen, akte da taxi till hotellet med varldens roligaste taxichauffor. Vi bor pa hotell Radisson en bit ifran Times Square sa vi har nara till allt. Idag har vi haft en lugn shoppingdag, det finns sa himla manga bra affarer har. Har aven traffat pa nagra bekanta under dagen, blandannat Ludvig fran min klass som tydligen ocksa ar har under lovet. Nu ska jag snart ta ett varmt bad och sen krypa ner i sangen och glo pa tv tills jag somnar. Ar sa grymt trott efter den langa flygningen. Imorn ska vi aka och titta pa frihetsgudinnan och sen vidare till Soho, det ar ett maste under denna resa. Kanske blir mer uppdatering och bilder imorn. Godnatt! ♥

I love New York!

Tankte bara skriva att jag lever. Jag skriver nog ett langre inlagg ikvall om jag har tid. Vi har precis atit lunch pa en jatte trevlig resturang och nu ska vi ut och shoppa igen!  puuss

Nu lämnar vi kalla Sverige



Jag och min syster fick en "hemlig resa" av mamma och pappa i julklapp. Vi har fått en ny ledtråd till vart vi ska varje vecka och vi tror att vi har listat ut det nu. Men det ska bli spännande att se om vi har rätt eller inte. Vi får inte veta var vi ska förens vi är på flygplatsen. Vi åker idag och kommer hem på lördag igen.

Jag vet inte om jag får tag i något internet denna vecka men får jag det så lovar jag att jag ska uppdatera i bloggen.
Ha ett underbart lov allihopa! ♥

turn it on



gillar att jag ser ut som en struts på näst sista bilden

Nu ska jag snart knalla bort till Karolina. Får se om jag stannar där över natten också, de är sånt som märks.
Ha en superhärlig kväll allihopa! ♥


packningen är i full gång



Mamma kom in i mitt rum nyss och tittade på min klädhög på golvet och frågade "Oj hur länge har du tänkt att vara borta?". Hellre att man har med sig för mycket en för lite, right? Fast jag brukar vara expert på att ta med mig alldeles för mycket kläder som jag aldrig använder sen. Jag hoppas att vi åker nånstans där det är bra shopping så jag kan köpa med mig lite snygga vårkläder hem, de skulle inte vara helt fel. Nu ska jag försöka trycka ner allt i min resväska. Önska mig lycka till! haha


tell me where the road will end

Ligger i sängen och myser. Orkar inte ta mig upp och göra nånting. Tove tjatar om att vi ska fixa varma mackor och chailatte, men inte ens de orkar jag. Får försöka tvinga henne att göra det åt mig istället. Jag råkade titta ut genom fönstret förut men de ångrar jag, så jävla mycket snö! Kan det inte bara ta slut nån gång? Det ska bli skönt att lämna Sverige imorn. Hörs lite senare igen. puss


Kom nyss hem från en mysig kväll hemma hos Linnea med tjejerna. Nu ska jag sova gott i min stora säng och inte vakna förens jag är riktigt utvilad imorn. Godnatt!

utan dina andetag


hallonröda naglar från Depend

Idag har jag inte så mycket att skriva, bara en sak och det är att det ska bli otroligt jävla skönt med lov nu! Ser verkligen fram emot den kommande veckan. Ska bli så skönt att bara komma bort ett tag. Nattinatti ♥

there's no me without you by my side

Jag är helt slut i kroppen just nu, har nämligen varit i simhallen med Linnea. Vi träningssimmade första timmen sen stannade vi kvar och bara tog det lugnt. Satt i bubbelpoolen och halvsov i bastun. En urhärlig kväll med andra ord! Känner att träningsvärken kommer vara extrem imorn så otränad som jag är. Men då har jag iallafall gjort någonting rätt.
Skriver igen lite senare. puss

Linnea och jag i somras ♥



Te, glass och fruktsallad är perfekt för en pluggkväll! mums

Standing in the rain, dealing with the pain

Sitter här nyduschad och fräsch. Jag ska snart laga mat och sen fortsätta läsa samhällskunskapen. Jag tror det mesta börjar fastna i huvudet på mig nu så jag hoppas det går bra på provet imorn.

Efter ungefär tre månader har Expert kommit på att min förra mobil som råkade gå i två delar inte gick att laga så idag fick jag en helt ny istället. Som jag har saknat min lilla älskling. Det finns ingen mobil som passar mig bättre än denna. Så nu är jag glad igen! haha :)


we are the world




Onsdag idag då. Först skolan sen ska jag kanske gå och träna för nu var det ett tag sen jag rörde på fläsket. Jag ska bannemig ha vältränade ben och en vältränad rumpa till sommarn haha. Ha en bra dag allihopa!

every beat of my heart plays a symphony

Hemma igen efter en väldigt slapp dag i skolan. Slutade vid lunch och satt i bibblan i några timmar innan mitt utvecklingssamtal som gick jättebra. I vissa ämnen hade jag högre betyg än vad jag förväntat mig och jag fick inget negativt av någon lärare. De kändes riktigt skönt. Nu ska jag sova en stund så jag orkar med att plugga senare.

Karro har klippt ihop lite blandade videoklipp från helgen. Jag kan inte låta bli att skratta! Vi är sjuka allihopa. That's why I love you guys ♥  (ta oss inte för seriöst bara)


you got me now



dagens shopping: skjorta, ring, örhängen + två bastoppar

Det känns som om jag håller på att åka på en rejäl förkylning. Huvudet dunkar, näsan rinner och kroppen är seg. Men jag hoppas att det bara är biverkningar från helgen haha. Som tur är har jag sovmorgon till halv elva imorn och sen slutar jag efter en lektion. Måste dock stanna kvar i skolan i några timmar för att senare ha utvecklingssamtal. Ush jag hatar verkligen de, är jättenervös innan varje gång men sen är det snabbt avklarat. Ska bli skönt att veta hur jag ligger till med betygen, det har jag ingen aning om. Aja nu kommer snart min syster hem och då blir det myskväll och tjejsnack. ♥

måndag

Jag har haft en jättemysig eftermiddag på stan med Rebecca och Carro. Vi slutade redan runt tolv idag så vi han med många timmar på stan och det blev en hel del shopping för alla tre. Visar senare vad jag köpte. Nu är jag iallafall hemma och ska strax äta och sen plugga lite inför prov i veckan. puss





love is all we need



Glad alla hjärtans dag allihopa ♥
 
Själv tycker jag att hela denna dagen är rätt överskattad egentligen, men ändå kan man ju inte låta bli att vara lite extra gullig mot alla. Tove och jag köpte en buket röda tulpaner till mamma och pappa tidigare idag. Kvällen spenderar jag nog ensam, det blir en förhoppningsvis tidig kväll för jag är så sjukt trött och seg efter helgen. En dusch, en kopp te, ett samtal till min bästa vän och sen väntar sängen. puss!


onsdag

Nu är jag hemma efter en riktigt skön dag. Vi hade bara två lektioner imorse och sen åkte halva klassen till simhallen på idrotten. Efter en halvtimmes simmande var vi klara och eftersom lektionerna efter lunch var inställda så kunde vi stanna kvar hur länge vi ville. Blev en hel del åkande och tävlande i rutschkanorna och sen avkoppling i bastun. En perfekt eftermiddag för att orka med att plugga. Men först ska jag och Tove titta på film, Law abiding citizen heter den. Har hört att den ska vara bra så jag hoppas på de. Hörs mer ikväll! ♥


bild från några veckor sen


my new dress



Hela eftermiddan har jag spenderat hos min älskade vän Linnea. Vi har hunnit med att uppdatera varandra efter denna helg, bakat chokladbollar som blev ganska så misslyckade och sytt om min nya klänning som var tvåärmad från början. Jag blev jättenöjd med resultatet, Linnea är grymt duktig på att sy och fixa! När jag kom hem hade mamma lagat jättegod mat som snabbt försvann ner i magen även om jag inte var så hungrig. Nu ska jag ta det lugnt och bara njuta av denna söndagskväll med en kopp te och en bra film.  nattinatti ♥


always on my mind



Vaknade för en stund sen, har fått i mig lite frukost och ligger nu i sängen med datorn i knät. Vi hade en sjukt kul kväll ute i Ljungsbro igår och jag kom inte hem förens halvfyra. Idag har jag ont i magen så mycket som jag skrattade igår. Aja nu ska jag försöka göra någonting vettigt av dagen, måste ta tag i min geografiuppsats som ska in i veckan och så ska jag träffa gullefia.  puss sålänge

saturday night

Nu ska jag in till stan och möta Azce och Philip för att hyra film och köpa godis. Vi ska till Carro och se på film och bara ta de lugnt ikväll. Vi hörs mer imorn! puss

miss the sound of your voice








bilder från igårkväll

Vi satt på Steves i nästan tre timmar igår och det var riktigt trevligt! Jag är fortfarande mätt för jag åt så mycket. Lite senare på kvällen ville tjejerna dra vidare på fest men trött som jag var orkade jag inte följa med så jag tog bussen hem till Niklas istället. Efter att ha blivit förföljd av en man och gått vilse i 40 minuter kom jag iallafall hem till Niklas där även Max och Albin var. Vi lyssnade på musik och bara pratade tills klockan blev mycket så pappa fick komma och hämta mig. När jag kom hem somnade jag på en halv sekund tror jag och idag tog jag en rejäl sovmorgon.  Skööönt!

snooow





Några är iallafall glada över att det snöar. haha!

Jag kom hem för inte så länge sen, har ätit lite och ska nu ta och sätta igång med min geografi uppsats. Denna ska jag bannemig bli nöjd över!  puss


svara gärna


du vet att du vill kolla



Nyduschad och fräsch ska jag nu lägga mig framför teven och titta på Paradise Hotel som jag antar att halva Sveriges befolkning också ska göra. Nu är de spännande som satan! Finalen är ju imorn. Jag har fått lite inside information om vad som kommer hända, hehe.  puss på er!

RSS 2.0