WEEKEND

Lite bilder från helgen på Viktors land. Igårkväll var hela gänget samlade igen för tacokväll och skräckfilmsmaraton hemma hos Annefried. Idag gick Sofie och jag upp rätt sent och gjorde iordning frukost och satt ute i solen på balkongen. Riktigt härlig start på dagen! 

GÖTEBORG

Göteborg bjöd på strålande sol och klarblå himmel. Efter både shopping och turistande i torsdags avslutade vi dagen på Liseberg innan vi tog färjan ut till Hönö där vi spenderade natten. I fredags han vi njuta av solen i några timmar innan tåget gick hemåt igen. När jag kom hem var det bara att packa om väskan sen kom Jocke och hämtade upp mig så åkte vi ut till Viktors land där de andra redan var. Jag ska be Markus skicka lite bilder från landet så kommer de upp här i veckan någon gång. 

VARAMON

Äntligen en riktig sommardag! Klarblå himmel och strålande sol bjöd Varamobadet på idag. Imorn drar jag och frugan till Göteborg i två dagar för att njuta av ledigheten. Hinner i princip bara hem och vända innan jag ska till Viktors land med en massa folk så det lär inte bli någon uppdatering här på ett par dagar. Vi hörs när jag är hemma igen, förhoppningsvis med en massa härliga bilder i kameran. 

BLUE

Ny favorit i garderoben

ONE MORE TIME

Lördagkvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Påväg in till stan cyklade Bea omkull och bröt armen så vi fick ringa efter ambulans. Ingen av oss var sugen på att gå ut efteråt så vi splittrades och jag mötte upp min syster och hennes tjejkompisar och avslutade kvällen på Charken. Igår hade Karro och jag en riktig slappardag hemma hos henne, vi lagade mat och låg i sängen och kollade på film hela dagen. Ikväll ska vi fira pappa som fyller år i veckan så det blir god mat och lite gäster här hemma! 

SATURDAY

Har haft en riktigt skön dag vid Stureforsbadet. Nu sitter jag och smörjer in kroppen och dricker vin i väntan på maten. Ikväll blir det utgång med mina partypinglor! 

LEDIG

 När jag kom hem från jobbet tidigare ikväll hade mamma lagat middag och hällt upp varsitt glas vin till oss. Fira att det är helg och att vi båda är lediga. Hon är för go ibland! Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på Walk The Line.

DON'T WAKE ME UP

Mötte upp Nadin för en kvällsfika här om dagen som är hemma i Linköping nu under sommaren. Vi kom fram till att vi inte setts på över ett år så vi hade mycket att ta igen. Ikväll blir det jobb och sen reunion med gympabrudarna som alla är hemma på svensk mark igen. Puss! 

SUNDAY

Martin och Tove är här på besök ikväll och vi har grillat jättegod mat och suttit ute i solen en bra stund. Helgen har varit toppen och nu väntar en ny vecka med jobb, körlektioner och förhoppningsvis en massa sol! 

HUNDVAKT

Dem här två charmtrollen har bott här i några dagar nu medan Kajsa och Olof är på BB. De fick en liten flicka igår, Lovis som hon ska heta. Förhoppningsvis får jag träffa henne imorn. Ikväll blir det en lugn kväll hemma med familjen. Vi håller på med maten nu och sen blir det tvsoffan resten av kvällen.
 
P.s Till er som kommenterar och frågar saker kan ni gå in på inlägget och kolla om jag har svarat. Blogg.se har gjort en ny svarsfunktion som är jättesmidig där jag kan svara direkt till era kommentarer. 

CUPCAKE

Efter fyra kanondagar i huvudstaden är jag tillbaka i Linköping igen. Igårkväll hamnade jag på förfest hemma hos Linus men när de andra drog ut åkte jag hem istället. Jag började nämligen jobba vid åtta imorse så jag kände inte för att gå ut igår, då hade jag aldrig orkat upp imorse. Annars idag har jag spenderat många timmar i köket. Cupcake-beställningarna blir bara fler och fler vilket jag tycker är jättekul! Vill du med göra en beställning är det bara att maila eller kontakta mig på annat sätt. 

VINTAGE LEVIS

Säljer ett par vintage Levis shorts med hög midja på Tradera. I väldigt bra skick och passar mellan 34-38 skulle jag tro. Om du är intresserad gå in på: 
http://www.tradera.com/levis-shorts-auktion_341737_159566693

LÖRDAG

Efter två sena kvällar här i Stockholm blir det middag på en Italiensk resturang här i närheten ikväll och sen filmmys. Idag har vi hunnit med en hel del shopping och sedan köpte vi jordgubbar och gick och satte oss i en park i solen. Det har varit kanonväder här hela dagen så lite färg har jag allt fått. Nu måste vi kila!

MOT STOCKHOLM

Sitter på tåget påväg upp till Stockholm nu. Jag har laddat upp med en stor godispåse och några avsnitt Desperate Housewives. Det ska bli så himla skönt att komma iväg ett par dagar, hoppas vädret håller i sig bara. Kameran är med som vanligt så förhoppningsvis uppdaterar jag under helgen också. Puss 

POUND THE ALARM

Denna helgen gick väldigt fort. Fredagen bjöd på 20års fest ute i Vadstena och i lördags hade Viktor inflyttningsfest i sin nya lägenhet och sedan blev det utgång. Båda kvällarna blev väldigt lyckade. Hela gårdagen låg jag i sängen men kom ut på en promenad med hundarna framåt kvällen med frugan. I veckan nu kommer jag spendera mestadels av tiden på körskolan och i slutet av veckan lutar det åt en visit till huvudstaden. Om tiden räcker till ska jag försöka hinna med att fixa håret, känner att det är dags för lite förändring. Nu är det snart dags för mat här och sedan ska jag till Karro en sväng. 

RSS 2.0