RUN THE WORLD


SUNNY FRIDAY

Gud vilken härlig fredag, nästan sommarvärme idag ju! Slutade skapligt tidigt så då mötte jag upp mamma och syster för en lunch på stan och lite shopping. Nu är jag hemma igen och tänkte hoppa in i duschen och senare kommer Klara och Sofie hit så ska vi göra iordning oss inför kvällen. puss

FROSTY PINK

Claudia, Frosty Pink
.
Var nyss ute på en lång powerwalk i det underbara vädret och nu ska jag fixa lite käk och kolla på några avsnitt av Pretty Little Liars. Ikväll ska jag njuta av min första pluggfria kväll på länge!

SCONES & TÉ

Jag har haft en mysig eftermiddag & kväll tillsammans med Lovisa, Tove och Sofie. Vi bakade scones och gjorde te och satt och pratade i flera timmar. Det var skönt att kunna koppla av och tänka på något annat än plugg hela tiden. Men nu är jag hemma igen och håller på att förbereda det sista inför min svenska redovisning imorn. Jag som hatar att stå inför folk och prata. Jag vill bli av med min scenskräck och bara få det gjort nu. Vi hörs mer imorn. puss

BEHÖVER DU NY MOBIL?

Nu säljer jag min Samsung Galaxy S som är ett år gammal då jag är sugen på en nyare modell. Den är välskött och har endast några få repor på baksidan. Orginalkartong, laddare + sladdar och två skal medföljer.

Mobilen är uppdaterad och fabriksåterställd 23 september 2011 och har den senaste layouten.

Jag säljer den för 2400 kr.

.

Hör gärna av dig om du är intresserad. Kommentera det här inlägget med din mailadress och nummer (det visas ej). Jag kommer även lägga upp en annons på blocket ikväll så det är först till kvarn som gäller.


WHO YOU ARE

Foto: Sofie Lyck
.
Hur kan man lyckas försova sig när man börjar klockan ett? Jag vaknade en kvart innan bussen gick imorse, slängde upp håret i en boll på huvudet och tog med mig frukosten till skolan. Slutade tidigare än vad jag trodde så jag gick ner på stan och mötte Rebecca och Clara på Espresso House. Sedan gick jag och Clara en sväng och kollade i butiker innan vi åkte hem. Ikväll är det matlagning och plugg som gäller!

FADE INTO DARKNESS

Fina Beccan och jag igår
.
Vi hade en sjukt lyckad kväll igår som började hemma hos mig med några härliga tjejer och drinkar! Senare mötte vi upp några fler för att sedan röja på Platå till det stängde. Jag har haft en riktigt bra helg med både partaj och mys med mina tjejer. Nu ska jag och Sofie göra iordning lite te och mysa ner oss framför tvn. Puss

SOLDIER

.
Nytt från Gavin DeGraw. Underbart!

FREDAG

Kvällen bjöd på en riktig myskväll hemma hos Hedda med några tjejer från klassen. Vi lagade en kycklingrätt med pasta till som blev så himla god! Annars har vi bara legat i soffan och kollat på film, lekt med vovven och snackat skit. En sån här kväll var precis vad jag behövde. Nu ska jag krypa ner och sova!

HALSRING

Beställde nyss hem denna snygga halsring till mig och min syster, både i guld och silver.
(bild tagen av kenza)

KRÄFTSKIVA I KATRINEHOLM



I'VE BEEN SHOT BY YOU

Jag har haft uppehåll här i bloggen i ett par dagar som ni kanske märkt. Jag behövde komma bort från allt ett tag kände jag. Helgen tillbringade jag i underbara Stockholm och kom hem därifrån igårkväll. Är långledig denna vecka så jag hade tänkt ta tag i saker och ting. Men snart blir jag upphämtad av Eric och Oskar så ska vi åka till Jonathans land för kräftskiva ikväll. Lite kul borde man ändå få ha på sin lediga tid. Jag kommer hem imorn igen så då bjuder jag på bilder!

WE AIN'T GOT NOTHING WITHOUT LOVE


JUST BE TRUE TO WHO YOU ARE

Idag har jag nog slagit rekord i att nysa flest gånger på en dag. Förkylningen vill inte ge sig än. Jag har precis gjort iordning te och tagit fram några muffins så nu är jag redo för att skriva det sista i min rapport. Ska bli jäkla skönt att bocka av den från listan sen när jag är klar. Back to work.

JUST BECAUSE I'M LOSING, DOESN'T MEAN I'M LOST

Tog en liten paus i pluggandet och passade på att fixa naglarna, gjorde först vanlig manikyr men det såg så tråkigt ut så jag limmade fast några stenar som säkert bara kommer hålla i en dag menmen. Ikväll har jag inga andra planer än att fortsätta skriva på min jäkla rapport, men vid 20:00 ska jag iallafall se Idol eftersom de är i Linköping idag. Ska bli spännande o se om någon som man känner är med i tv. Jag vet iallafall någon som sitter hemma och är nervös inför kvällens avsnitt. haha!


TRE FAVORITER PÅ FÖTTERNA I HÖST

.
Ligger hemma i sängen och tycker synd om mig själv just nu. Håller på att bli genomförkyld känner jag och jag har troligtvis fått en inflamation i min höft som gör att jag har svårt att gå. Livet är toppen. Jag vill att det ska bli helg NU. Men innan det har jag en rapport att skriva klart och ett naturkunskapsprov att kryssa av från listan.

I'LL BE WAITING

Sov till elva idag vilket var otroligt skönt, börjar inte förns vid ett på måndagar så då jag kan sova ut ordentligt efter helgen. Nu ska jag äta upp frukosten och sen gå mot bussen. Hörs senare!

ANDREAS WIJK & GAVIN DEGRAW - CHARIOT

 


11 SEPTEMBER

Idag går alla mina tankar till de drabbade i terrorattacken i New York för tio år sen. Fortfarande är bilderna från denna fruktansvärda händelse svåra att ta in, bilder på när flygplanen flyger in i tornen och på folk som hoppar från byggnaderna. Det är för hemskt för att förstå att det faktiskt är sant.

Vi var i New York med familjen förra året och var då vid Ground Zero där de höll på att bygga upp det som en gång var World Trade Center. Där stod även alla tusentals namn på de som föll offer i attacken 2001. Det är till dem och deras anhöriga mina tankar går till idag. ♥


RIVER RUNNING FREE

Ska snart iväg ut till Gistad där jag spenderar både kvällen och natten. Hörs imorn igen!

VICTORIA'S SECRET

Igår kom Martin och Tove hem från New York så de kom hit på kvällen och åt middag och berättade om resan. Jag blev jättesugen på att åka dit igen! Men i vinter blir det troligtvis en annan utlandsresa. De hade iallafall köpt med sig fina presenter till oss med. Jag fick denna underbara hoodie från Victoria’s Secret och en hel påse med m&ms. Min syster känner mig för bra ibland tror jag.

RED HOT CHILI PEPPERS

Bokade precis biljetter till deras konsert i oktober. Gissa om jag längtar?!

MOA LIGNELL - WHEN I HELD YOU

Jag ryser i hela kroppen.

EDGE OF GLORY

Några bilder från helgen som förövrigt har varit toppenbra! Pappsen och jag har precis käkat mat och nu intar jag tv soffan för resten av kvällen. puss

MOT STOCKHOLM


Spenderar helgen i Stockholm och Uppsala. Kan inte lova nån uppdatering men jag ska försöka, annars är jag tillbaka på måndag igen. Puss!


RSS 2.0