31 MAJ

Jag har haft en riktigt toppen födelsedag, vilket väder det har varit! Helt underbart! Dagen har jag spenderat på Gabbis altan med tjejerna och en massa jordgubbar. Och ikväll var vi ute och åt med familjen på en jättemysig resturang som heter Ros. Maten var så sjukt god! 
Stort tack för alla fina gratulationer och presenter! ♥


'

IDAG ÄR DET MIN DAG!

Igår var mina favorittjejer här och firade mig, för idag fyller jag nämligen 18!! Kvällen började med middag och bubbel här hemma innan vi åkte in till stan och avslutade kvällen på NH dansandes till Rebecca & Fiona. Vilken kväll!! Tack för allt tjejer o för alla fina presenter! ♥









I CORREN


För att titta på correns bilder från balen i lördags, klicka HÄR !


KATEDRALS ABITURIENTBAL 2011

Det går inte att beskriva gårdagen med ord. Hela dagen var underbar och jag kände mig verkligen som en prinsessa! Jag kommer minnas den här dagen i hela mitt liv. Här får ni några bilder sålänge!  











FIREFLIES

Kom nyss hem från det sista fem timmar långa genrepet inför balen. Imorgon är den stora dagen som jag längtat till så otroligt länge! Jag ska vara hos Angelica redan vid sex imornbitti för att fixa håret så jag tänkte snart krypa ner och njuta av de få sovtimmarna inatt. Godnatt med er!


NEW SHOES


Dagen har bestått av fix inför balen, solning med tjejerna, meditation och shopping. Helt okej dag med andra ord! Imorse skrev jag förhoppningsvis mitt sista företagsekonomiprov med, det känns som det gick helt okej så jag håller tummarna för det. Just nu är jag hos Tove och Martin och vi ska snart fixa något att äta!


SO MUCH STRONGER THAN I WAS BEFORE

Godmorgon! Skönt att vara ledig idag. Det behövs efter gårdagens fem timmar långa balträning, jag var helt slut igårkväll när jag kom hem! Men nu börjar danserna och placeringarna sitta. Nu är det bara att be till vädergudarna att det inte regnar på lördag!


Här spenderar jag resten av dagen!

FAVORITER FRÅN VICTORIA'S SECRET



HIT THE LIGHTS

Igårkväll hade vi myskväll med taco, film och blåbärspaj hemma hos Tove. Jag har bott där hela helgen eftersom Martin är bortrest. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom företagsekonomin, sista provet nånsin nu i veckan. Jag hatar slutspurten innan sommarlovet, lärarna bara öser mer grejer över en. Men jag är glad över att jag fick mitt mvg i teckenspråk idag iallafall, det är jag värd! 

 



BEYONCÉ - RUN THE WORLD

Hon gör det igen. Så jävla grym!




21 MAJ

Igår fyllde min kära mamma 50år och det firades stort här hemma! Gästerna kom och gick hela dagen och det var fullt hus nästan hela tiden. Vid två drog jag och Tove in till stan då vi inte stod ut med dem längre. Vi hade iallafall en jättehärlig dag tillsammans!  
Stort grattis!









ÖVERRASKNINGSFEST






Igår var vi hemma hos Carro och överraskade Rebecca och Gabbi som fyllde år för ett tag sen. Det blev en hellyckad kväll!

NYTT I GARDEROBEN



Två nya byxdresser + bandeau bh. Visar hur dem ser ut på en annan dag!

Kom hem från balträningen för en stund sedan och nu väntar mat. Jag och David var lata idag och satt mestadels på läktaren och tittade på men vi tummade på att vara seriösa och köra ordentligt på söndag istället. Tänk att det snart bara är en vecka kvar till balen, det är helt sjukt vad fort det har gått. Men jag längtar så otroligt mycket!

ON STRANGER TIDES

Idag bjöd min kära syster mig på premiären av nya Pirates Of The Caribbean. Den var riktigt bra måste jag säga! Johnny Depp gör verkligen sin roll perfekt som kapten Jack Sparrow! Ni måste helt klart gå o se denna om ni sett de tidigare filmerna!



IT MAKES NO DIFFERENCE

Klickade hem lite nya smycken från style by tyra förra veckan och två dagar senare låg de i min brevlåda. Snabb leverans och supersnygga smycken, jag är helnöjd! 

Jag vill även passa på att hälsa alla nya läsare välkomna! Bara de senaste dagarna har ni blivit nästan hundra fler. Ni har slagit rekord igen. Det gör mig väldigt glad ska ni veta! ♥



Style by Tyra

BOKAT & KLART!!



TRAPPED IN YOUR LOVE

Många tankar far omkring i mitt huvud just nu, tankar som inte får något svar. Det är mycket som händer på samma gång och det har varit en otrolig bergochdalbana i mina känslor den senaste veckan. Ena sekunden vill jag gömma huvudet i kudden och skrika och i den andra känns allt som en lättnad. Jag hatar att såra någon annan, det är det värsta som finns. Men jag ska ta en dag i taget och kämpa vidare.  




KAN VARA DET SÖTASTE JAG SETT

Jag älskar lillkillens min vid 0.52. Hur nöjd?


LET'S MOVE ON

Det som skulle bli en eftermiddag med enbart plugg blev istället några timmar med pennan i handen. Nu är skuggningen klar på bilden av Cimon och jag har även påbörjat mitt nästa bildprojekt. Jag har önskat mig nya skissblock och pennor när jag fyller år så jag har något att göra i sommar. Jag funderar även på att ta med grejerna när vi åker till frankrike för lite inspiration.



Cimon Lundberg


YOU WILL ALWAYS BE MY HERO




OM SANNINGEN SKA FRAM

Blev en mysig lunch ute i solen med Hedda, Gabbi och Ina idag. Efter det köpte vi jordgubbar och gick o satte oss i Domkyrkoparken i väntan på nästa lektion. Man ska ju inte klaga direkt! Jag börjar vänja mig vid 20+ varje dag nu.





I WANNA FEEL THE SAME AGAIN



Jag kan inte låta bli att älska livet de dagar då vädret är så här underbart! Trots ett helvete i skolan o massa andra saker att ta tag i. Ikväll ska jag in till stan och möta upp några tjejer från klassen för att gå och kolla på Ina och Anna som uppträder på sagateatern!

LET'S HAVE A TOAST FOR THE DOUCHEBAGS


Blogg.se verkar ha strulat både igår och idag då inga av mina inlägg publicerades men jag har varit i kontakt med dem och nu verkar allt vara i sin ordning igen. Idag har jag hunnit med mycket, blev några timmars plugg imorse innan jag tränade och efter det låg jag ute i solen nån timme. Riktigt skön dag!

STUCK IN THE MIDDLE OF THE SEA

Gårkvällen bjöd på vin och trevligt sällskap hemma hos Anna! Blev dock en rätt tidig hemgång för min del då jag skulle upp tidigt på balträning imorse. Resten av dan har jag bara legat ute i solen med mamma och latat mig. Underbart! 








FIND OUT WHAT WE'RE MADE OF

Jag har varken haft tid eller ork att skriva här de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp med annat plus att min dator har fått virus. Så jag behövde en liten paus här ifrån men nu är jag tillbaka igen. Ikväll inviger jag helgen med god mat och trevligt sällskap!


Min nya fina väska som jag fick av mamma!

NEW IN



Nya shorts från bikbok. Perfekta till bruna ben i sommar!

LOVE




1 MAJ

Det blev en otroligt lyckad kväll igår! Maten var god, det hölls många fina tal och dansgolvet var igång sent in på natten. Det var fullt ös hela kvällen med andra ord. Ju fullare alla blev desto mer dricks fick vi i baren, haha!
Bjuder på några bilder från kvällen.













RSS 2.0