FLOWERS



Dessa somriga shorts fick följa med mig hem från Stockholm. Jag fastna för dem direkt och var tvungen att bryta mitt shoppingförbud ännu en gång. Inte bra, men jag kunde inte låta bli. Dom kommer bli perfekta till en snygg bränna sen. Efter balträningen idag gjorde jag iordning lite lunch och satte mig ute i solen på baksidan. Blev kvar där i några timmar och när jag kom in såg jag att jag fått en hel del fräknar. Ikväll kommer Tove, Emil och Martin hit på grill. Sommarkänslor som bara den!

STOCKHOLM







Vilken härlig dag vi hade igår - först Naturhistoriska Riksmuseet, lunch på Friday's, shopping och sedan njöt vi av solen i Kungsträdgården. Kvällen bjöd på thaimat, film och mys med grabbarna. Nu är jag hemma i Linköping igen och just nu försöker Carro och jag styra upp kvällens planer. Utgång eller inte? Dagens i-landsproblem.

FALLING SLOWLY


Jag lever på ipren och halstabletter just nu. Förkylningen ger sig inte och min röst är inte vacker kan jag lova. Imorn ska jag upp tidigt för att åka till Stockholm med klassen. Enligt smhi ska det bli 16 grader och strålande sol i huvudstaden, det tackar vi vädergudarna för! Det kan behövas lite sol och värme nu. Jag stannar en natt i Stockholm och kommer hem på lördag igen. Puss

WHEN YOUR MIND'S MADE UP

Rättegång, bakning och plugg sammanfattar min dag ganska bra. Nu ska jag och pappa ut och övningsköra en sväng och sedan åka och handla. Jag behöver bunkra upp med godsaker inför svenska nationella imorn. Vi ska sitta och skriva i fem timmar så energi lär behövas. Puss


VS

Titta vad som kom på posten idag! Jag blev överlycklig. Tove fick ett mail förra veckan om att våran beställning från VS inte skulle komma förens i mitten av maj men idag ringde dem och sa att paketet hade kommit. Wie!

GREYHOUND







Gårkvällen bjöd på middag och festligheter hemma hos Magda. Det blev en rätt tidig kväll för min del då jag inte kände mig helt okej, och jag hade rätt, imorse vaknade jag med huvudvärk och ont i halsen. Så Niklas och jag satt på läktaren hela balträningen och snacka skit istället för att dansa. Gick en sväng i skogen med hundarna när jag kom hem och sen sov jag i någon timme. Usch, jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Det är ingen som har mirakel husmorstips hur man slipper en förkylning?

FREDAG



Äntligen helg. Kvällen och natten spenderas hos Sofie ute i Gistad. Mys!

VS

Mitt shoppingförbud går väl inte sådär jättebra. I veckan gjorde Ella, Tove och jag en dunderbeställning på Victoria's Secret och det blev ganska mycket pengar med tanke på frakt och tullkostnader. Men det är det förhoppningsvis värt. Nu håller jag tummarna för att jag hinner få min bikini innan jag och Carro åker till Cypern. Inte långt kvar nu!


LIGHT PINK


Sitter och äter lunch och läser rättskunskap. Lär nog sitta här i ett par timmar till. Sen blir det övningskörning med pappi!

TANKAR


Igår fick jag ett litet sammanbrott tror jag. Precis allt kändes fel. Självförtroendet var nere i botten, bloggandet kändes meningslöst, jag fick panik över att jag inte har något jobb, ångest över att jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv. Men efter ett långt samtal inatt kändes det bättre, det var skönt att få lätta på hjärtat lite. Jag behöver en nystart. Jag har skrivit ner en lång lista på allt jag har kvar att göra i skolan innan studenten och det ser mycket ut nu men för varje vecka som går kommer det bara bli mindre och mindre kvar att göra. Jag kan nästan tänka mig känslan när jag skrivit mitt allra sista prov eller lämnar in min sista uppsats någonsin under min gymnasietid. Känslan av frihet. Samtidigt som det ska bli så otroligt skönt att ta studenten så skrämmer det mig minst lika mycket. Att ta studenten är en milstolpe i livet. Det är då livet börjar på riktigt. Ta eget ansvar och stå på egna ben, bli vuxen. Herregud.


999

Jag har blivit beroende av Kents nya låt 999. Helt klart en ny favorit!

 


DATOR PROBLEM

Jag är utan dator fram till helgen så det blir tyvärr ingen uppdatering här på ett par dagar tyvärr. Vi hörs mer i helgen ♥


STOCKHOLM

Jag har haft några riktigt mysiga dagar i huvudstaden. Kom hem för en stund sen och det ser ut att bli en lugn kväll här hemma med god mat och någon bra film. Jag ska försöka att komma i säng skapligt tidigt ikväll för det blev några sena nätter i Stockholm och jag ska upp tidigt imorn. Mamma, Tove och jag ska nämligen åka och hälsa på Sara som har flyttat neråt i landet mot Jönköping och öppnat en egen salong. Trogna kunder som vi är åker vi självklart dit när vi vill bli fina i håret. Jag ska även köra dit imornbitti så jag vill vara pigg och fräsch. Motorväg för första gången, jag måste faktiskt erkänna att det är lite pirrigt i magen men det ska nog gå bra.

INSTAGRAM

Ni som tycker att jag uppdaterar för sällan här i bloggen, följ mig på Instagram också. Där lägger jag upp bilder dagligen. Jag har haft det i snart en vecka och är redan beroende. Feliciastolt heter jag där!

LÅNGFREDAG

Gårkvällen började hemma hos Anna med ett gäng tjejer och hockeygrabbarna innan vi drog vidare in till stan och hamnade på Platens. Tack för en sjukt rolig kväll allihopa! Har inte kommit upp idag än utan ligger fortfarande i sängen och myser. Klockan är över tre så jag kanske borde ta tag i den här dagen och göra något vettigt. Behöver nog städa så det blir lite fint här tills ikväll då det kommer lite folk hit på middag och trevligheter!

BIRDS

När jag kom hem idag låg ett paket i brevlådan med denna fina virkade topp inuti. Gillar den jättemycket! Gav mig sedan ut på en löprunda/powerwalk runt ån och nu är jag hemma igen och sitter och lyssnar på klassens förslag på låtar som vi ska ha på studentflaket. Inte långt kvar nu!

AMISU

Jag har glömt visa er min nya söta byxdress från Amisu. Kommer bli perfekt till en brunbränd kropp i sommar och den ska självklart hänga med till Cypern om några veckor.

MONDAY

Börjar denna vecka med en extra ledig dag. Fick ett sms av Klara precis när jag var påväg till bussen att dagens lektioner var inställda så det var bara att traska hemåt igen. Istället har jag ägnat mig åt plugg och serietittande idag. Nu ska jag till min syster en snabbis och sen ut och övningsköra med pappa en sväng. Puss

GIRLS NIGHT OUT

Det blev en hel del drinkar och shots ute igår så idag har jag varit ganska seg. Huvudet har inte riktigt hängt med och koncentrationen på balträningen var inte heller den bästa. Men vi hade en riktigt rolig kväll ute igår! Resten av denna kväll spenderar jag under täcket med en stor godispåse och en bra film. Vi hörs mer imorn! ♥

RSS 2.0