SAILING

 

LIFE

 
 

AVICII - TRUE TOUR

 

CHICABONITA

Sen vi kom hit i oktober har vi sagt att vi ska gå och äta på Chicabonita. Ett mysigt mexikansk ställe som tydligen skulle ha jättegod mat. Så ikväll slog vi till och bokade bord vi tjejer. Vi passade på att planera det sista inför vår Nya Zeeland resa och nu verkar allt vara under kontroll. Bara två veckor kvar!!
 

MANLY TO SPIT BRIDGE WALK

Bilder från när vi gick från Manly till Spit Bridge tillsammans med Madde, Tilda och Johnny häromdan. 

AVOCA


I måndags tog vi tåget två timmar norrut till Avoca där Hanna och Linnea bor. Tjejerna hade anordnat fest på kvällen med temat "Anything but clothes". Vi hade en jättetrevlig kväll och det var roligt att träffa en massa nya människor. I tisdags hade vi en riktigt skön bakisdag som började med frukost på en lokalt litet fik tillsammans med tjejernas room mates. Sedan fortsatte vi mot stranden innan vi tog tåget hem till Sydney igen. 

ANYTHING BUT CLOTHES PARTY

 

UNDERBAR KVÄLL PÅ SHELLY

 
 

MONDAY

Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här på siståne men vi har haft fullt upp med så mycket annat. Det är mycket som händer nu. Jag har sagt upp mig från mitt jobb, biljetterna till Nya Zeeland är bokade och vi har börjat planera vårt resande två månader framöver. Jag kan inte förstå att vår tid här i Manly snart är över, vart tog dom här tre månaderna vägen liksom? Det kommer bli så himla tråkigt att behöva säga hejdå till alla härliga människor som vi lärt känna här. Men som tur är får vi med oss både Carro och Lisa på vår resa till Nya Zeeland! 
 

EN MÅNAD KVAR

 
 

NEW YEARS EVE

 

RSS 2.0