ÅRSRESUMÈ 2011 DEL 2

Spontantripp till Viktors land i somras. Några av de bästa dagarna på hela sommaren!







Jag tog tag i mitt tecknande igen!


Spanien, Lloret de Mar med tjejligan! Absolut sommarens höjdpunkt!









Jag han vara hemma i tre dagar innan jag åkte till Frankrike med mor & far i två veckor, en lugn och behövlig semester efter Spanienresan!








I augusti var det Karros tur att fylla 18 och då blev det både middag & avskedsfest eftersom hon åkte till USA efter det!



Några kvällar senare tog jag och några tjejer bilen till Vadstena för ytterligare en avskedsmiddag för Alice som också hon drog iväg till USA i ett år!






Vi var ett gäng som packade bilarna och åkte ut till Jonathans land och hade kräftskiva i slutet av augusti!




Sista året på gymnasiet började och nollningen drog igång!







Jag satt och pyssla med mitt fotoalbum från sommaren i flera veckor, men det blev bra tillslut och kul att ha och titta tillbaka i om några år!




Photosession i naturen med min duktiga Sofie!


Allas våran Viktor fyllde 19 år i oktober och det firade vi ordentligt hemma hos honom!




Jag & Carro åkte till Stockholm med Alex & Linus för att se på Red Hot Chili Peppers, behöver jag ens säga att det var en grym konsert!?



Mitt beroende av att baka cupcakes började och sen dess har det bara blivit fler och fler och nu får jag till och med beställningar vilket jag tycker är superkul! Mer baka!


Det blev dags för Halloween som vi firade med middag hos Carro och sedan maskerad på Sliver!





Jag gjorde min andra tatuering som jag är otroligt nöjd över. Den får mig att tänka positivt och påminner mig själv om att aldrig sluta tro på mig själv och mina mål. I vår blir det troligtvis en tredje gadd!

Tröttnade på det ljusa och blev mörkhårig för några veckor sen och efter det har det nog inte hänt så mycket mer intressant förutom att jag har haft en underbar jul med vänner och familj, men nog om det. Nu vill jag att det ska bli vår!


Det var alltså mitt 2011 i stora drag. Det har varit ett grymt bra år, men jag känner på mig att 2012 kommer bli ännu bättre med en bal igen, min student, resor och allt vad det innebär!

ÅRSRESUMÈ 2011 DEL 1

Mamma, Tove och jag började året med en heldag på Nettans spa med behandlingar och massage, underbart!
Jag var hundvakt åt Tilda i en vecka!


Bokade resa till Frankrike med mor & far och även resan till Spanien med tjejerna!


Carro & Agnes fyllde 18 och hade middag på Fräcka Fröken!



Tove flyttade ihop med Martin så jag och pappa gjorde om hennes gamla rum sen flyttade jag in där!



Jag köpte min älskade Nikon!

När första vårsolen kom satt Emil & jag ute en hel eftermiddag och lyckades bränna oss!


Jag åkte och hälsade på bästa vän i Jönköping!



Vi överraskade Becca & Gabbi som fyllt år!

Lata dagar i solen!





Världens bästa mamma fyllde 50 år vilket firades med dunderfest!





I maj var det äntligen dags för balen!





Sen var det min tur att äntligen fylla 18! Det firades med middag och utgång med tjejerna!





Summerburst!





Dags för sommarlov och student för våra kära 92or! Det firades långt in på natten!






Stockholm & Gröna Lund med Sofie!




Midsommar hos Grindestammarna!





.
Jag har hur mycket bilder som helst jag vill visa er men det skulle ta hela dagen. Del 2 kommer imorn!

NEW UNDER

Söta underkläder jag fick i julklapp. Nu ska jag och mamma ner till stan och kolla mellandagsrean, om det ens finns nått vettigt kvar vill säga. Puss!

FALLING SLOWLY

Sitter och planerar nyår med Albin och jag tror det blir riktigt bra i år! Jag har beställt två olika klänningar utifall den ena inte skulle passa men ingen av dem har kommit än. Håller tummarna för att dem kommer imorn!

NYÅRS NAGLAR

Det blev varsin plankstek på Hamlet igår för mig och Anton. Det var så himla gott, de måste ha sveriges godaste plankstek utan tvekan! Idag är det storstädning av mitt rum som gäller. Just nu ser det ut som ett bombnedslag och jag har nog inte bäddat sängen ordentligt på en vecka. Men idag blir det ändring på det. Puss

HANNA WIDERSTEDT

Haha! Ska man skratta eller gråta?

NAGELKIT

Jag fick ett nagelkit av min syster i julklapp vilket var helt perfekt. Jag älskar att pilla och fixa med mina naglar och har precis gjort klart dem inför nyår, jag hoppas det håller tills dess bara. Jag fick även som en sorts stämpel som trycker olika mönster på naglarna, men den har jag inte hunnit testa än. Ni får se mina naglar imorn för nu måste jag göra mig iordning inför kvällen, jag och Anton ska ut och äta!

JULDAGEN

Några fler bilder från juldagen. Tack allihopa för en grym kväll!

SYSTRA MI

Tove och jag i söndags hemma hos Klints. Fler bilder från juldagen får ni imorgon, nu ska jag krypa ner och titta på några avsnitt av Prison Break och sen sova!

SNAPSHOTS

Jag har precis bläddrat igenom Bingo Rimérs bok Snapshots för tredje gången och den blir bara bättre och bättre för varje gång. Han är verkligen en grym fotograf och jag gillar hur han blandar väldigt mycket naket med underbara portträttbilder. Mina favoriter är dem på Silvstedt och Gynning!

LOVE YOU, SIS


CHRISTMAS EVE

Min jul har varit helt perfekt! Julafton bjöd på god julmat och trevligt sällskap, Kalle Anka och massa fina julklappar. Det blev en himla mysig avslutning på dagen hemma hos Uffe och Nina med sällskapsspel och julgodis. Imorgon ska jag försöka få tag i bilderna från Juldagen som var riktigt rolig och anledingen till att jag knappt orkat upp ur sängen idag.

GOD JUL

Jag vill bara passa på att önska God Jul till mina fina läsare!

JINGLE BELLS

Jag måste dela med mig av denna ursöta video! Haha, jag kan se den om och om igen!

JULSTÖK

Hela dagen har bestått av julstök här hemma. Granen är nu klädd, alla julklappar är inslagna och maten är färdiglagad. Nu är familjen Stolt redo för en mysig jul! Carro var förbi här en stund förut och åt mat så passade vi även på att dela julklappar med varandra. Jag tror vi känner varandra lite för väl när båda tänkt likadant och gav varandra nästan samma sak. Nu ska jag kila över till grannarna en stund och önska god jul och ge Bosse och Nisse en fin julklapp som jag tror de kommer bli väldigt glada av. Puss!

LEDIGHET

Nu är det efterlängtade jullovet äntligen här! Det ska bli otroligt skönt med lite ledighet och förhoppningvis kommer jag kunna koppla av ordentligt under julen och bli av med all den stress och ångest jag haft inom mig i flera veckor. Just nu sitter jag på golvet och slår in julklappar samtidigt som jag trycker i mig mammas goda knäck. Jag börjar längta lite till lördag nu känner jag. Hela julhelgen ser ut att bli toppenbra!

20 DECEMBER


NEW IN - BLUE


JULIGA NAGLAR


LAST NIGHT

Kom innanför dörren vid fyra inatt efter en riktigt bra kväll som avslutades med mat hos min syster med Granström och Martin. Idag har jag känt mig ganska seg i huvudet men har ändå lyckats plugga lite engelska. Ikväll blir det thaimat och filmmys med la familia!

17 DECEMBER


FRIDAY

Idag mötte jag upp mamma på stan för en god lunch på Ming. Mätta och glada sprang vi runt och julshoppa i några timmar efteråt. Hittade några julklappar men köpte även lite smått och gott till mig själv. Fick även dessa skinnhandskar av mamma eftersom jag har tappat bort mina gamla. Ikväll blir det väldigt lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorn, Anton kommer hit lite senare och gör mig sällskap. Vi hörs mer imorn!

TITANIUM


OVER MY SHOULDER

Olof och Kajsa är här på middag ikväll. Självklart följde även Bosse och Nisse med och just nu ligger både jag och hundarna utslagna i min säng. Jag är proppmätt och trött så jag ska nog krypa ner och sova ganska snart, men innan blir det ett avsnitt Prison Break. Puss!

WEDNESDAY

När jag kom hem tidigare idag var jag hungrig, trött och tjurig men när jag kom innanför dörren luktade det ljuvligt. Då hade karln lagat mat till oss båda, det var lövbiff med vitlökssås och pommes. Kan ni tänka er hur glad jag blev? Ikväll har jag hunnit med att både baka en ny omgång cupcakes (ja, jag är beroende!), pluggat och tittat på några avsnitt av Prison Break. Imorn har jag sista redovisningen innan jullovet vilket ska bli underbart att kunna kryssa av från listan!

LUCIA

Idag har jag varit och tittat på Lucia firande och efter det var det Klasskampen i skolan. Helt sjukt att det bara är 11 dagar kvar till Julafton nu! Bilden ovan är från när jag var Lucia för min gamla skola för ett par år sedan. Jag minns verkligen hur kul hela den veckan var och jag skulle så gärna göra om det igen. Jag tror vi gick över tjugo Luciatåg men man tröttnade ändå aldrig. Enda nackdelen var att sitta och plocka sterain som runnit ner i mitt hår efter varje uppträdande, haha.

SATURDAY

Mötte upp Carro och Magda igår på 55an där vi satt i någon timme innan vi gick till Platå och träffa mer folk. Det blev en riktigt bra kväll och vi dansade så fötterna värkte trots att musiken sög och dansgolvet var proppfullt. Idag ska jag försöka ta tag i veckans plugg och ikväll blir det middag och mys hemma hos min syster & Martin!

BROWNIE

Spenderade min lediga dag igår hos frisören och nu är jag brunett igen. Trivs riktigt bra än så länge, men lite ovant är det att titta sig själv i spegeln! Visar bättre bilder på håret en annan dag. Idag har jag hunnit med att vara både hundvakt och sedan barnvakt åt lilla Ebba. Ikväll blir det några glas vin på stan med mina tjejer!

MIRROR MIRROR

Titta vad mysig min sminkhörna har blivit! Allt som behövdes var nya gardiner, storrens bland sminket och några lampor runt spegeln. Snart kommer frugan hit, vi ska laga mat och bara mysa hela kvällen!

HAR BESÖK

Den här tuffsen kom och hälsade på mig nyss och jag kan inte låta bli att pussa på honom. Jag behövde ett avbrott i pluggandet så det var skönt att busa av sig lite. Nu ska jag återgå till detta eviga pluggande. Åh, kill me!

MIN ÖNSKELISTA

Här har ni min önskelista för i år. Jag är medveten om att jag inte kommer få allt men önska kan man ju ändå göra. Högst upp på listan kommer flygbiljett till Thailand och ny dator innan denna kraschar totalt. Jag är väldigt sugen på Bingo Rimérs nya fotobok också!

CHAI TEA

Kom hem för ett tag sen och nu ska jag fixa något varmt att dricka och sen är det plugga ekonomi & engelska som gäller resten av kvällen!

GLEN HANSARD

.
Sen David visade mig Glen Hansard förra veckan har dessa två låtar gått på repeat här hemma. ♥

FALLING SLOWLY


Bjuder på några bilder från julbaket igår. Vi han med att baka både lussebullar, pepparkakor och knäck och allt blev riktigt gott! Sen satt vi och prata minnen och skrattade sent in på natten, min granne kom även förbi och skrämde livet ur oss allihopa, haha! Hedda åkte härifrån runt tre och Carro somnade i min säng. Vi blev väckta av mamma och pappa som kom hem från Thailand imorse och störtade in genom dörren. Det var skönt att se dem igen, det blev ganska tomt att vara ensam hemma så länge. Pappa har jag inte sett på över tre veckor så det var underbart att krama om honom igen!

JULBAK

Snart kommer tjejerna hit så ska vi julbaka! Jag tjuvstartade redan igår gjorde cupcakes som jag kan bjuda på, denna gången gjorde jag både i vanilj och choklad. Jag har själv inte hunnit smaka dem än men jag tror de blev lika goda som sist. Vi hörs mer imorn, förhoppningsvis med massa mysiga bilder från kvällen!

RSS 2.0