NEW


INSTA

 
Packningen är i full gång och alla papper, visum och försäkringar är klara. Två tredjedelar av min packningslista är avklarad och redan nu undrar jag hur allt ska få plats i min resväska. Jag har köpt en hel tågbana till Taine som ligger i en stor kartong som jag ska lyckas få med mig på något sätt. Det pirrar lite i kroppen när jag tänker på att om mindre än en vecka har jag lämnat Linköping och har en 31 timmar lång resa framför mig. Men jag är så taggad och så redo som man bara kan bli! 

PAIN


BELIEVE

Om exakt två veckor sitter jag på ett plan mot Nya Zeeland som kommer att vara mitt hem de närmaste månaderna. Jag är både spänd och förväntansfull. Jag ser fram emot att komma iväg oerhört mycket samtidigt som jag är sjukt nervös. Bara tanken på att mitt hem, min familj och alla mina vänner befinner sig på andra sidan jordklotet skrämmer mig. Men jag behöver komma iväg och få klara mig på egen hand och få mitt egna äventyr. Och tacka den som uppfann Skype! 

KROATIEN

Befinner mig just nu i underbara Malinska med familjen. Vi kom hit i fredags och vädret har väl inte riktigt varit på vår sida hitills om man säger så men vi hoppas på att det blir strålande sol de dagar som är kvar nu! Fler bilder får ni när jag är hemma igen. Puss! 

RSS 2.0