RIHANNA

Det här är alltså vad jag sysslade med under gårdagen. Bilden är från hennes album Loud.
.
Just nu håller jag på att packar för fullt. Idag blir jag nämligen sambo med Sofie. Nevars men vi har fått låna Tove och Martins lägenhet nu när dem är i New York (nejnej, är inte ett dugg avundsjuk!!) så där har vi tänkt bo till nästa vecka. Dock är jag i Stockholm till måndag men några dagar får vi känna av sambo-livet iallafall. Nu ska jag packa klart och sen ska jag möta upp Sofie så ska vi handla mat. Vuxenpoäng bara där. puss!

CHOCOLATE MUFFINS

Sagt och gjort, nu sitter jag här och äter mina muffins. De blev faktiskt supergoda!
.

TISDAG

Jag måste säga att måndagsklubben igår var en riktig besvikelse. Det var hur mycket folk som helst där men knappt några alls på dansgolvet. Jag och Carro hamnade tillslut på Platå med grabbgänget och efter det på Hakepi för lite nattkäk. Så jag hade en riktigt kul kväll ändå! Just nu ligger jag i sängen och dricker te och tecknar för fullt. Så har i princip hela min eftermiddag sett ut. Men jag är extremt sötsugen idag så jag funderar på att baka muffins, det vore himla gott!

 

två bilder från förfesten igår

A SKY FULL OF LIGHTERS

Börjar kvällen hemma hos Christoffer med lite folk och senare drar vi till Nationernas och sista måndagsklubben. Pöss!

FOTOALBUM

Ett litet smakprov ur mitt fotoalbum som jag pysslat med i några timmar idag. Jag har några sidor kvar att fylla men nu börjar det bli klart. Det ska bli himla kul att plocka fram när jag är äldre och titta tillbaka och minnas denna underbara sommar.
.
Om en stund ska jag iväg och säga hejdå till Karro som ska åka till USA ett år. Jag ska krama om henne lite extra och önska henne lycka till. Vi hörs mer imorn!

SUPERHJÄLTAR

.
Några bilder från gårdagens galna nollning. Det var den sista nollningen för våra kära små nollor och temat var "superhjältar" och alla gick in för det ordentligt. Vi hade en sjukt rolig kväll som sedan avslutades på ågatan för några utav oss. Nu förväntar vi oss en rejäl fadderfest tillbaka! haha!

THE SUMMER IS BACK

Jag har haft en jättehärlig dag ute i Berg! För en stund kändes det som att det var sommarlov igen och jag njöt av varenda sekund i solen. Förhoppningsvis är det inte den sista varma soldagen för den här sommaren men man vet aldrig. Ikväll blir det väldigt lugnt här hemma då det inte blev många timmars sömn inatt. Några bra filmer och god mat blir perfekt ikväll. Ni ska även få några bilder från nollningen. Det blev grymt lyckat igår!
.

MIN BALKLÄNNING

Jag vet att jag undrade lite över din balklänning i våras, men tror aldrig att jag kommenterade något om den. du var hur som helst jättevacker i den och jag undrade bara hur du tänkte när du skulle välja klänning? var du helt säker på vad du ville ha för en? var köpte du din och ungefär hur mycket kostade den? vore jättekul med ett kortare inlägg om balen - även om det nu är några månader sen den ägde rum^^ din blogg är jättefin!

 

Fick denna kommentar av en tjej häromdagen, så jag tänkte att jag skriver lite kort om både balen och min klänning. Baldagen var en av de roligaste och bästa dagarna i mitt liv. Jag minns spänningen och nervositeten hos alla när vi stod utanför ishallen redo för att gå in och visa vad vi tränat inför i ett halvår. Då var det helt plötsligt värt alla de där tidiga träningarna på söndagsmorgnarna när man egentligen inte ville något annat än att ligga kvar i sängen, då spelade det ingen roll hur många gånger du blivit trampad på tårna, varit nära på att ge upp eller hållit på att dö av värmeslag. Nu var det värt varenda svettig sekund där inne. Att sätta nästintill alla danser felfritt med den bästa balpartner du kan tänka dig, den känslan är underbar. Jag ler fortfarande när jag tänker tillbaka på den dagen.

 

Angående min klänning så hade jag ingen aning om vad jag ville ha från början, varken färg eller modell. Jag var och provade en hel del fina klänningar på Bröllopshuset och Partyworld men det var ingen som kändes helt rätt. Men så satt jag en kväll hemma och sökte runt lite på Internet och hittade en tjej som sålde sin balklänning som hon dansade i våren 2009, dessutom bodde hon i Linköping. Hon beskrev klänningen som ”en vacker prinsessliknande balklänning i bra skick”. Jag tog kontakt med den här tjejen och samma vecka åkte jag och mamma iväg och provade klänningen som satt helt perfekt. Pärldetaljerna runt midjan, sidenbandssnörningen i ryggen, tyllet, allt var perfekt. Den var som gjord för mig och en dag senare var den även min. Jag tror jag var lyckligast på jorden när jag hängde upp den i mitt rum den dagen.

 

Jag minns från när min syster dansade bal för två år sen så tog jag kort på en tjej som hade en underbar ljusrosa klänning och la upp den bilden här i bloggen och skrev något i stil med ”Jag har hittat min drömklänning.” Samma dag som jag köpte min klänning letade jag upp den här bilden igen för jag tyckte dem var rätt lika och då såg jag att det var just den klänningen jag precis köpt. Så jag ringde tillbaka till den här tjejen och frågade om hon dansade det datumet som min syster gjorde och då visade det sig att hon var tjejen på bilden. Så det var någon mening med att jag skulle ha just den klänningen.

 

Min klänning är från Mori-Lee och är från början köpt i USA. Därför har jag turen att vara ensam om den då just den modellen inte finns här i Sverige. Jag tror den kostade runt sextusen som ny och vi betalade lite mindre än fyratusen för den. Jag kan tänka mig att fyra-femtusen är normalpris för en klänning här i Sverige.

 

Jag hoppas du fick svar på dina frågor!

 



FAVORIT JUST NU


Denna underbara ring som jag köpte i våras har blivit en ny favorit bland mina smycken!

I DON'T WANNA CHANGE A THING ABOUT YOU

Skämmer bort mig själv med en kopp varmchoklad och en bra film! Imorn har jag sovmorgon, underbart!

NOBODY SAID IT WAS EASY

Slutade vid tolv idag och mötte då upp familjen på stan så gick vi till vårt favoritställe och åt lunch. Efter det gick jag och min syster på stan en stund innan jag åkte hem. Har hunnit med en kort promenad och nu sitter jag vid köksbordet med mitt fotoalbum igen och klipper och klistrar. Det är faktiskt riktigt kul när man väl kommer in i det! Men jag har ungefär åttio bilder kvar att få dit så det är bäst jag fortsätter nu.

MONDAY AGAIN

Jag skickade efter foton på framkallning förra veckan och idag när jag kom hem låg de i brevlådan. Jag håller nämligen på att göra ett fotoalbum från hela sommaren. Det var Carro som gav mig idén när hon själv gjorde ett eget. Jag ska visa er när jag är lite mer klar, nu ligger alla bilder huller om buller och jag har inte hunnit skriva något till alla bilder än. Men ge mig några dagar så ska jag nog bli klar! Nu ska jag och mamma laga middag. puss

TIRED

Ännu mer god mat och trevligt sällskap ikväll. Perfekt avslut på helgen! Imorn börjar jag inte förens klockan ett så jag tänkte krypa ner nu och sova tills jag vaknar utvilad imorn. Jag har en rolig men fullbokad vecka framför mig. Godnatt med er!

SOMETIMES IT LASTS IN LOVE

Igår hade jag en riktig myskväll tillsammans med Tove, Martin och Emil. Vi köpte hem mat, godis och chips och låg i tv-soffan hela kvällen. Imorse tog jag en rejäl sovmorgon och låg sedan ute i solen i ett par timmar innan jag var barnvakt åt lillgrannen Ebba en stund. Nu ska jag göra mig iordning och sen iväg och fira Karro med hennes släkt!


KARRO 18 ÅR

Vi hade en jättetrevlig kväll hemma hos Karro igår, vi firade hennes 18års dag och det var nog sista gången hela gänget var samlat innan hon åker iväg till USA ett år! Det bjöds iallafall på supergod mat och vin i mängder. Runt elva rullade de in lite mer folk och kvällen fortsatte lika bra! Stort grattis igen pinglan!

FRIDAY

Idag har införskaffat mig ett par kängor till hösten. Jag har nog aldrig ägt ett par innan då jag inte tyckt det varit riktigt min stil, men i år ger jag dem ett försök. Nu ska jag fixa till mig inför kvällen då det blir avskedsmiddag/firande av min fina vän Karolina som fyller idag!

TIME GOES BY

Idag drömmer jag mig tillbaka till Frankrike.

NOLLNING


NISSE

Det här charmtrollet är min nya granne som jag fick vakta en stund idag. Jag kunde inte låta bli att bli störtförälskad i honom!

GIVE ME EVERYTHING

Idag har jag mått som jag förtjänat efter utgång igår och tre timmars sömn inatt. När klockan ringde imorse ville jag dra täcket över huvudet och inte lämna sängen på hela dan. Resultatet av en riktigt rolig kväll helt enkelt! Men jag kom iväg till skolan tillslut. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och kolla på någon bra film med min bästa!

snodde bilderna av Lovisa

TONIGHT WE OWN THE DANCEFLOOR


FRANSK MANIKYR

Jag tänkte visa er hur jag gör en enkel och hållbar manikyr. Bäst är det om man har halvlånga naglar för att få ett snyggare resultat. Det behöver inte alls vara så svårt, bara man är noga och låter lacken torka emellan.
.
1. Börja med att rengöra naglarna och ta bort eventuellt gammalt nagellack. Det får inte finnas fett eller smuts på naglarna, då fäster inte lacket lika bra. Sen filar du naglarna i den form och längd du vill ha.
.
2. Ta sedan ett vitt lack och måla tipparna två lager för ett jämnare resultat
.
3. Måla ett lager av ett genomskinligt stärkande lack. Nail Hardener från h&m stärker dina naglar och gör att manikyren håller bättre
.
4. Avsluta med att måla ett lager av överlack. Själv använder jag mig av ett snabbtorkande lack från Brucci som jag köpte i New York, superbra!
.
5. Klart! Glöm inte att smörja in nagelbanden och händerna med en hand- och nagelkräm när du är klar
Mer avancerat än så behöver det inte vara. Lycka till!

CITY OF BLINDING LIGHTS

Gårkvällen började på Steves med mina tjejer. Framåt elva gick vi vidare till Kungträdgården och dansade till Movits och Adrian Lux. Jag och Carro som hade planerat att gå ut var för trötta efteråt så vi hamnade istället på BK med en full Linus och Alex. Jag somnade sedan som en stock hemma i min säng klockan fyra inatt. Riktigt trevlig kväll!

AIN'T NO REASON


Spenderar denna fina fredagskväll i Ljungsbro. Vi hörs mer imorn!

SOMMARLÄSNING

av Sofi Fahrman

FRÅGOR


vart har du köpt dina levi’s shorts?:)

Dom köpte jag i spanien!

 

Jättemysig blogg! Har bara en fråga, hur lång är du? :)

Tackar! Sist jag mätte mig var jag 1.76 :)

 

vad är det för kamera som används ? :) verkar grymt bra!

Jag har en nikon d3000 & jag älskar den!

 

gillar verkligen din blogg! jag har en fråga, vad har du för bredd på din blogg? kan du kopiera din stilmall med wrappern så jag kan försöka att fixa min blogg? :)

Tack så mycket! :)

Jag har 900 i bredd om det är det du menar, skriv gärna din blogg så kan jag kopiera min isåfall!

 

hur har du gjort för att få ett litet mellanrum mellan alla ord i din text? din text är liksom luftigare!

Jag har nog inte gjort något speciellt, jag har arial som teckensnitt och det är väl så antar jag.

 

ville bara säga att du tar otroligt fina bilder speciellt dom när du är utomlands! vad har du för kamera?

Nikon d3000!

 

Jag vet att jag brukar vara urkass på att svara på era kommentarer så jag tänkte att jag svarar på några här samtidigt. Egentligen borde jag prioritera er som faktiskt tar er tid att fråga saker och är nyfikna på mig. Och även tacka er som ger mig så fina ord. Jag ska bli bättre på det, det lovar jag. Är det något ni undrar är det bara att ni frågar.


BREAKFAST

Imorse mötte jag och Tove upp Ella på stan för en frukost ute i solen på EH. Efter det gick vi en sväng och kollade i butikerna och jag fick med mig en hel del hem. Jag bokade även tid hos frisören så om en timme ska jag gå in till stan igen för att färga utväxten och klippa av en bit nu efter sommaren.





LUMINARY ONES

Några av de smycken jag fyndade i både frankrike och spanien. Plånboken blev även min för en tjuga. Jag älskar att gå på marknader när jag är utomlands, det är alltid där man hittar guldkornen. Allt det här gick nog inte ens på över trehundra kronor. Värt!

IN MED DET NYA, UT MED DET GAMLA

Igår när mamma och jag var på stan och vi gick förbi Hemtex kom jag på idén att jag vill fräscha upp mitt badrum lite. Jag fastnade för färgen lila och bytte ut allt det gamla mot nytt. Handdukarna var precis nyinkomna i höstsortimentet på Hemtex, lyktan och ljuset är från Indiska och nu saknas det bara en tvål i matchande lila. Tänk att så lite kan göra så stor skillnad.
.

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL

Det blev en tidig hemgång för mig igår. Vi var ett gäng hos Jocke och körde lekar och spel men när de andra drog in till stan traskade jag hemåt istället. Tröttheten tog över tillslut. Jag somnade nästan på direkten när jag kom hem och sov i tio välbehövda timmar innan jag vaknade upp pigg imorse. Just nu håller jag på att fixa en massa här hemma, blandannat mitt badrum som ni får se senare. I eftermiddag ska jag även till min gullefarmor och fika. Bra dag!

THEY ALL PRETEND

Nu är jag tillbaka i Linköping igen. Jag har haft en sån grymt bra helg! Nu tänkte jag hoppa in i duschen o fräscha till mig lite efter att ha suttit på ett varmt tåg. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ut ikväll eller inte. Det skulle vara skönt med en lugn hemmakväll samtidigt som jag är väldigt danssugen. Åh, beslutsångest. Ibland önskar jag att det var någon annan som tog alla beslut åt mig.

Jag återkommer imorn med bilder. puss

LIKE A SHADOW FROM THE PAST

Sitter på tåget just nu och är snart i stockholm. Har lyssnat på musik hela vägen och kollat ut på det härliga vädret, hoppas det håller i sig några dagar till. Jag blir borta hela helgen och är nog tillbaka på måndag igen. Tills dess får ni ha det super!

pinglan och jag på NH i måndags

VADSTENA

En mysig kväll i Vadstena.

RUN THE WORLD

Det kan vara det häftigaste uppträdandet någonsin!

RSS 2.0