TUESDAY BABY



Skönt att slippa filosofin och ha sovmorgon istället. Yeeah! 


I BELONG TO YOU

Nu är det ordning och reda i mitt rum ska ni veta. Jag har städat och fixat hela eftermiddan så nu är det rent o fräscht! Inga klädhögar på golvet o inga slängda grejer överallt i rummet. Bra jobbat!

Vad har jag gjort annars idag då, jag började med att ha två timmar frisör imorse som IV-val. Det var sjukt roligt och jag tror de här veckorna kommer bli riktigt skoj. Idag fick Emma vara min modell så jag tvätta och styla hennes hår hur jag ville vilket var väldigt kul! På lunchen drog jag och nåra tjejer i klassen ner till stan och åt oss proppmätta på Ghingis. Jag lär nog inte behöva mat igen på några dagar så mycket som jag åt. Ne nu blir det te och lite plugg. puss!





YOUR ARMS FEELS LIKE HOME




Igårkväll var vi ute och åt för att fira Martin som nyligen fyllt 21. Vi åt på Tapas och maten var hur god som helst! Idag blir det nog en lugn dag här hemma med filmmys och lite plugg. Ska även försöka orka mig ut på en långpromenad runt ån. Är det bara jag som älskar söndagar? pöööss!



WHEN LOVE TAKES OVER

Slutade vid tolv idag och mötte då upp mamma och syster för lunch och shopping. Lämnade även in min dator på lagning (min andra laptop jag nu lyckats ta sönder) och det kommer tydligen kosta några tusen att laga den, kuuul. Jag och teknik alltså, vi fungerar inte så bra ihop. Jag får väl vara glad att det är helg nu iallafall :)

Ikväll ska jag träffa hela tjejligan. Det var ett tag sen nu så det ska bli kul! Vi ska äta och sen får vi se vad vi hittar på senare. Ha det fint!



Nu är de mina. Tack mami!


LIFE'S TOO SHORT TO MAKE TROUBLES OUT OF SMALL THINGS

Kom nyss hem från en runda på stan. Köpte en parfym och lite andra nödvändiga saker, jag hittade även ett par skor till hösten som jag bara måste måste måste ha!!

Nu kurrar det i magen så jag tänkte laga lite mat, önska mig lycka till ;)


today

LIKE I NEVER FELT THIS WAY BEFORE

Har spenderat hela eftermiddan och kvällen med min favorit. Vi har kollat på film och bara tagit det lugnt, jag har varit så jäkla trött hela dagen så jag ska försöka komma i säng skapligt tidigt ikväll. Godnatt! :)

Case 39, grymt bra film och sjukt läskig!


SOMETIMES GOODBYE IS A SECOND CHANCE



Godmorgon hörni! Trots att hösten är påväg och man tvingas upp vid halvsju varje morgon så är humöret på topp. Snart ska jag knalla iväg till bussen, slutar skapligt tidigt idag också vilket ska bli riktigt skönt. Ikväll ska jag och Magda hem till Carro o laga mat o bara mysa! Får se hur mycket sömn de blir för oss inatt men om känner jag oss rätt så kommer vi sitta uppe o prata halva natten, haha. Puss!

THIS IS WHAT DREAMS ARE MADE OF

Bästa helgen på länge!






FÅR INTE NOG AV DEN, SÅ JÄVLA BRA


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...



Stort grattis på födelsedagen älskling!


TREAT ME WITH THE SAME RESPECT I GIVE YOU



Mina babes är här, vi ligger i soffan o kollar på film o trycker i oss muffins. Slaaaaappt!


WITH EVERY SINGLE HEARTBEAT




Skönt att sluta vid tolv idag, satt o snacka skit med Carro och Sofie på Espresso House i flera timmar. Blev även en sväng på IKEA med min syster och handlade lite nytt till mitt rum. Det känns som om jag redan kommit in i de gamla rutinerna igen, upp vid sju, stressa iväg till bussen, halvsova på lektionerna och den dagliga rundan på stan efter skolan och nu är jag helt död. Vill ha helg nuu!!



KISS ME THRU THE PHONE

Sådärja! Då var första skoldagen avklarad. Ny mentor, tre nya i klassen, helt okej schema och nyrenoverade klassrum, det verkar bli ett bra år trots allt. Tvåan sägs vara det jobbigaste året men jag har mycket att se fram emot så jag tror de kommer gå ganska så fort. Man kan ju alltid hoppas.

Nu blir det några avsnitt Scrubs sen ska jag sooova. Godnatt!


NEW




Lite av shoppingen från Stockholm.

Myskväll framför tvn står på schemat ikväll. Imorn drar skolan igång igen, var fan tog sommarlovet vägen? Det känns som om de senaste två månaderna har spolats förbi. Det har gått så himla fort och imorn börjar allvaret igen. Självklart ska det bli jättekul att träffa alla igen men jag skulle inte tacka nej till några till lediga veckor och lite sol. Men det är bara att bita ihop och gilla läget helt enkelt. Puss!

WE WENT CRAZY ON THE DANCEFLOOR




KÄRLEK TILL ER TJEJER ♥


I WOULDN'T STOP THIS FEELING

Jag har haft två skitmysiga dagar i huvudstaden och i Uppsala. Det blev en hel del shopping med Carro och Matilda på torsdagen och vi åt jättegod mat och vi hade en riktigt mysig dag. På kvällen fick vi säga hejdå till Matilda som skulle vidare till New York den jäveln och jag tog tåget till Uppsala för att hälsa på Emil. 

Ikväll äre middag och förfest med brudarna som gäller innan vi drar till Keep It Loud. Tror de kommer bli en riktigt lyckad kväll! 





KEEP IT GOIN' LOUDER

Nu bär det av mot Stockholm och Uppsala!

I'VE BEEN THINKING ABOUT YOU

Precis varit ute på promenad med Karro, har inte träffat bruden på flera veckor så vi hade massor att prata om. Jag ska snart sätta igång me att laga mat för jag är vrålhungrig. Senare ikväll kommer grabbarna hit på filmkväll. Jag har laddat upp me chips, godis o läsk så de räcker hela natten. Vi kommer nog rulla fram imorn. hehe.


fräschade till mina naglar förut, det behövdes efter att ha målat garaget i flera dagar nu

I'LL NEVER BE THE SAME



Såhär ser jag ut ikväll. Nu ska jag in till stan o möta upp Carro så ska vi äta på Thai Coconut och sen gå o se Inception på bio. puss!

THE KARATE KID



Nu blir de filmmys!


I'M STANDING WHERE YOU LEFT ME



Kom hem vid halvfem inatt efter en riktigt rolig kväll hemma hos Viktor. Blev en kebab inne i stan me bruttorna innan vi åkte hem. Idag är jag bara otroligt seg och orkar inte göra nånting. Får se om jag ens orkar ta mig upp ur sängen idag. pöss!

CLUB CAN'T HANDLE ME



Gårkvällen var awesome! Ikväll kör vi igen.


SOMEBODY WHO FITS YOU LIKE A GLOVE

Hej babes! Det blev ändrade planer igårkväll så jag och Sofie åkte ut till Gistad istället och tog det bara lugnt med nåra bra filmer och popcorn. Riktigt mysigt! Idag har vi legat vid poolen hela dagen och njutit av att solen äntligen är framme igen. Nu får vi bara hålla tummarna för att den tänkt stanna i ett par dagar.

Snart får jag besök så nu jag ska hoppa in i duschen nu o fräscha till mig. Puss.




HE ATE MY HEART




Ska snart möta upp Sofie på stan för en shoppingrunda och fika. Blir nog en myskväll i hennes lägenhet så jag kommer hem nångång under morgondagen. Ha det fint!

HIGH ON LIFE

Ännu en mysdag hemma med filmtittande och en massa te. Sitter och drömmer mig bort från kalla och tråkiga Sverige. Jag kan inte fatta att det snart bara är två månader kvar tills vi åker till USA och Rarotonga hela familjen. Jag längtar som jag vet inte vad! Jag har tröttnat på Sverige nu, jag vill ha sol och värme. Det ska bli riktigt kul att hälsa på Emelie i LA också. Hoppas bara tiden går fort!!

Ae nu blire pizza och I skuggan av värmen, grymt bra film! Jag kan fan inte få nog av Joel Kinnaman, Puss på er! 
 


Rarotonga/ Cook Islands


WHAT'S THE POINT OF DOING ANYTHING

Min hals gör ont, mitt huvud dunkar, jag har blåmärken och sår lite här och var på kroppen och jag har näst intill tappat rösten helt... men vet ni vad? Det är det värt, det är smällar man får ta efter en festival. Så idag ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på film hela dagen. Det är precis en sån här dag jag behöver.

Dagens drog, Johnossi. De var sjukt grymma live!





CAMP KLAAR

Sitter här nyduschad med en kopp te och njuter av att äntligen få känna mig ren och fräsch igen. Tänker tillbaka på de senaste dagarna och kan inte låta bli att le, eller skratta rättare sagt. Fyfan vilka roliga och galna dagar vi har haft på Emmaboda! Jag skulle lätt kunnat stanna kvar i ett par dagar till. Jag saknar redan känslan av att stå och skrika med till Hoffmaestro innan man riktigt vaknat på morgonen, att äta thaimat ungefär tre gånger per dag, kissa i skogen, dansa loss till Johnossi, träffa massa störda människor och lyssna på jävla techno fram till klockan fem på morgonen. Tur som jag har så bodde jag med världens härligaste människor, helt klart! Camp Klaar for life! 














RSS 2.0