OLLE HAMMAR

Det är något med killar som spelar gitarr.

WHEN YOUR MIND'S MADE UP


Ligger i sängen just nu med en godispåse och orkar inte riktigt ta tag i plugget. Fick ett samtal från mamma och pappa som är i Thailand och har det underbart nu, där de berättade att de hade legat på stranden och solat hela dagen och nu hade de hyrt varsin moped och skulle åka till andra sidan ön och titta på solnedgången. Jag är inte ett dugg avundsjuk, nejnej. Nu börjar det faktiskt bli tomt att vara själv hemma. Jag har inte sovit ensam en natt sen förra veckan men idag känner jag att det vore skönt att sova själv trots att jag brukar vara livrädd annars. Vi får väl se hur det här går. Nu ska jag laga mat och sen tvinga mig själv att läsa naturkunskapen!

SET FIRE TO THE RAIN

Spenderar kvällen och natten with my love! Behöver annat att tänka på en bara plugg. Vi hörs mer imorn!

MÅNDAG


Jag är hemma hos Tove och Martin just nu. Vi har gjort det mysigt med tända ljus, nybakta lussebullar och te. Perfekt start på veckan! Jag sover här inatt så mer uppdatering får ni imorn. Puss

SATURDAY NIGHT OUT


METALLIC

Var på bio med Sofie och Fia igårkväll och såg den nya Twilight filmen, Breaking Dawn. Första delen var ganska bra men sen spåra den ur totalt och vi satt mest och garva sista timmen åt hur patetiskt och överdrivet allting var. Jag hade hoppats på att den skulle vara mycket bättre. Idag hade vi adventsfirande med skolan i Domkyrkan. Det är sjukt att det är första advent redan nu på söndag och julafton om mindre än en månad. Jag förstår inte var tiden har tagit vägen på siståne. Jag gick iallafall en sväng på stan efteråt och fyndade bland annat tröjan på bilderna inne på Cubus. De hade 30% på alla kläder idag så jag kunde inte låta bli. Nu ska jag sätta in maten i ugnen och sen blir det fredagsmys!

CUPCAKES

Det här är vad jag har pysslat med sen jag kom hem idag. Det tog sin tid med fina blev dom och urgoda dessutom. Nu har jag något att bjuda på till tjejerna på lördag, perfekt!

QUESTIONS

Jag har fått en del frågor de senaste veckorna så jag tänkte svara på några av dem här i ett och samma inlägg.

 

Emy

Hej, vad använder du för locktång?:) Ditt hår är jättefint lockigt på de bilder du lagt ut:) Kan du inte berätta hur du gör och vilka produkter du använder?:)

Kram!

- Jag har en röd locktång från OBH Nordica, den är suverän och man kan göra flera olika sorters lockar med den! Själv brukar jag oftast ta en slinga och snurra den lite innan jag lockar för att få ett mer ”naturliga” lockar. Jag använder värmeskydd av Lee Stafford och hårspray från Proffs, det är allt. Mitt hår brukar hålla sig väldigt länge så jag behöver inga fler stylingprodukter.


Michelle

Vad har du för tatuering på foten? Kan du lägga ut en bild? :-)

- Jag har ett litet hjärta på sidan av foten till minne av resan till Rarotonga förra hösten. Mamma gjorde även hon en minnes tatuering av en blomma som bara finns på den ön och som jag målade av. Jag länkar till inlägget jag gjorde då - http://feliciastolt.blogg.se/2010/november/my-first-tattoo.html#comment

 

Anonym

Var har du köpt din vinterjacka?

- Den är från Zara.

 

Emelie

Var är din guldiga halsring ifrån? Tacksam för svar!

- Den köpte jag inne på Kappahl. Fanns både i silver och guld.


 

Emma

Kan du inte visa lite fler bilder på ditt "nya" rum?

Tack för en underbar blogg med underbara bilder!
- Det skulle jag gärna göra men nu är det så otroligt stökigt i mitt rum och det ligger grejer överallt. Nån dag ska jag orka ta tag i det och då kan jag passa på att ta några bilder. Är dock sugen på att möblera om igen.

 

Sofia

Varifrån är din vita spetströja?

- Den köpte jag inne på Zara i Frankrike i somras.

 

Anonym

Hur ont gör det att tatuera sig?

- Jag tycker mer att det är en obehaglig känsla. Man blir typ bortdomnad efter ett tag och då känner man knappt smärtan längre, men den där obehagliga känslan är fortfarande kvar. Är man rädd för nålar och sprutor är det nog ingen idé att tatuera sig, för i början känns det som tusen nålar som sticker. Men vill man bli fin får man lida pin.


DOMINO

Jag slutade skolan redan vid halv tio idag och resten av dagen har jag spenderat med min syster. Vi mötte upp Ella på stan för en god lunch och lite shopping. Jag hittade både ett par byxor och en riktigt snygg tröja men jag måste verkligen hålla i mina pengar nu. Senare mötte jag även upp Sofie så gick vi och hämtade våra biljetter till Breaking Dawn som vi ska se i veckan. Spännande.
.

MONDAY

Jag låg kvar i sängen lite för länge imorse vilket resulterade i att jag fick stressa iväg för att hinna med tåget hem från Stockholm. Jag fick sminka klart mig och locka håret på tåget dessutom. Killen brevid mig såg lite frågande ut, haha. Annars idag har jag hunnit med att göra mycket, jag var riktigt effektiv hela eftermiddan. Kvällen avslutas på bästa sätt i tvsoffan med mamma. Jag ska fixa lite te och mackor innan bara. Puss
.
En bild från Frankrike i somras. Lite sol & värme skulle inte vara helt fel just nu.

I STOCKHOLM


Imorse vaknade jag av att grabbarna stod i köket och lagade frukost till mig och Sofia som fortfarande låg och sov. De hade dukat upp med omeletter, bröd, juice och massa annat gott. Tänk om man fick ha sån lyx varje dag. Ikväll är det middag och skräckfilm som gäller. Jag blir kvar här i Stockholm en natt till eftersom jag börjar vid ett imorn så tar jag tåget hem imornbitti istället. Ha en bra kväll!

IDOL 2011

Jag ryser fortfarande när jag tänker tillbaka på när Molly gick upp på scenen tidigare ikväll och sjöng Listen och alla blev tysta. Gud vilken röst den tjejen har! Hela publiken stod upp och applåderade efteråt. Behöver jag ens nämna att jag avgudar Jessie J ännu mer nu än vad jag gjorde innan?! Hon var grym live!

 

Jag tänkte snart krypa ner och sova, jag ska nämligen upp skapligt tidigt imorn för att åka till Stockholm och jag har inte ens börjat packa än. Jag ska försöka hinna med att uppdatera imorn men kan inte lova något. Godnatt med er!

PRICE TAG

Ikväll får jag se en av mina största idoler live. Det kommer bli en grym kväll utan tvekan!

TORSDAG

Jag sov i över 12 timmar inatt men när jag vaknade imorse kände jag mig fortfarande trött och seg i hela kroppen så jag stannade hemma idag. Jag har inte orkat göra annat än att ligga i sängen och kolla på serier hela dagen. Det ser ut att bli en tidig kväll för mig även ikväll. Förhoppningsvis är det bara sömn jag behöver så jag mår bättre imorn igen. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu till helgen, jag har sett fram emot den hela veckan.

p.s. Till dig Sandra som undrade vad jag använder för kamera i inlägget under så har jag lånat min systers Canon G12. Jag kan verkligen rekommendera den, den är liten, smidig att ta med sig och tar grymma bilder! Jag skulle själv gärna vilja ha en, men prio ett just nu är att köpa en ny dator innan denna kraschar helt.

RUNNING IN CIRCLES

Kom hem för ett tag sen och är så sjukt trött just nu. Dagarna går i ett känns det som och jag hinner aldrig riktigt slappna av. Men ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, jag vet att skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna på en sekund. Jag tänkte göra en kopp te nu och titta på ett avsnitt av vampire diaries innan jag kryper ner. Vi hörs mer imorn!
.
Jag har hunnit med att göra en nagelförstärkning idag iallafall. Det behövdes verkligen eftersom de var jättesköra, men nu är de starka & fina igen!

THAILAND

Min syster och jag har börjat kolla på resor i vinter. Vi har tänkt åka iväg en vecka någon gång efter nyår för att bara koppla av och njuta av värmen. Vi båda känner att vi behöver komma ifrån mörker och kylan ett tag. Just nu lutar det väldigt mycket åt Thailand, vi har kollat lite på Koh Samet. Är det någon utav er läsare som har några tips om bra ställen i Thailand där man kan både njuta och ta det lugnt men även gå ut och ta en drink? Shoppingen antar jag är ungefär likadan var man än åker. puss!

MONDAY

Några bilder från i lördags
.
Måndag igen, back to reality. Jag längtar redan efter helgen då jag har massor roligt att se fram emot. Får hålla tummarna för att veckan går fort. Ikväll blir jag bara hemma, jag har massa plugg jag borde ta itu med. Jag är lite sugen på att även göra ett nytt försök att baka cupcakes. De blev en aning misslyckade sist. Jag får se om tiden och orken finns där när jag tagit mig igenom allt plugg helt enkelt.

FARSDAG

Idag hyllar vi alla pappor där ute. Min underbara pappa befinner sig just nu i australien och har det bra så vi kan tyvärr inte fira honom. Men jag skickar många pussar och kramar till andra sidan jordklotet idag! Kvällen spenderas framför tvn med Martin, Tove & mamsen!

GOLDEN NAILS

Igår mötte jag upp David på stan efter skolan för en fika då han är hemma från Norge i några dagar. På kvällen blev det middag och nagelfix hemma hos min syster innan vi gick på bio. Vi såg In Time med Justin Timberlake och Amanda Seyfried i huvudrollerna och jag måste säga att den var högt över mina förväntningar! Helt klart värd att se på bio. Nu håller jag på att fixa iordning mig inför kvällen. Det blir middag och förfest hemma hos Magda innan utgång. Vi hörs mer imorn, ha en bra kväll!
.
Tove fixade mina grymma naglar igår. De glittrar mer i verkligheten än på bild, perfekta partynaglar!

BELIEVE

Idag gjorde jag äntligen min andra tatuering som jag velat göra väldigt länge nu. Jag älskar den. Enkel, liten och betydelsefull! Den gjorde inte alls så ont som jag föreställt mig, den på foten var mycket värre trots att den är så liten. Nu ska den bara läka helt så svullnaden går ner lite så blir det perfekt.

MYSKVÄLL

Jag har haft en jättemysig kväll i stan hos min syster. Vi bakade scones och drack te som vanligt. Klara ringde mig nyss och nu har vi bokat biljetter till Idol nästa helg då det är här i Linköping och ingen mindre än Jessie J kommer dit. Det ska bli himla kul även om jag inte följt Idol i år. Nu blir det några avsnitt av Vampire Diaries innan jag kryper ner. Godnatt!

PINK & GOLD

Jag gick in till stan efter skolan idag för att byta en sak men fick med mig en mysig stickad tröja och två nya smycken hem också. Ni får se det på en annan dag. Nu ska jag skriva klart det sista på min uppsats och sen bara ta det lugnt resten av kvällen. Det suger att mina favoritserier har uppehåll nu! Funderar på om jag ska titta om Vampire Diaries ända från första början, jag kan inte få nog utav det.

DO YOU FEEL THE SAME

Måndagar som vanligtvis är min längsta och tråkigaste dag i veckan bestod idag av 50 minuter engelska och efter det var resten av dagens lektioner inställda. Det kändes riktigt ovärt att ens ha gått upp och åkt till skolan då man bara han dit och vända i princip. Haha, det är nog första och enda gången jag kommer klaga över inställda lektioner. Jag kom iallafall hem tidigare än väntat och har hunnit med att göra både dagens sysslor och lite plugg. Nu tänkte jag slänga mig i soffan och heja på Tobias i Ensam mamma söker. Det är fortfarande lika ovant att se någon man känner i tvrutan!
.
Gillar min hårfärg bara mer och mer för varje dag nu!

DOWN FOR WHATEVER

Idag bokade jag äntligen tid för något jag velat göra väldigt länge nu men det har bara inte blivit av. Jag tänker inte avslöja vad det är än men det är inte långt kvar. Ikväll tänkte mamma och jag mysa ner oss i soffan och titta på A Little Bit Of Heaven. Kajsa varnade för mycket tårar så jag har tvättat bort sminket och tagit på mig min mysdress redo att inta tvsoffan. Puss sålänge!

HALLOWEENMIDDAG

Såhär snygga var vi under middagen hemma hos Carolina igår. Runt elva tog vi taxi in till stan och spenderade resten av kvällen inne på Sliver som hade halloweentema. Jag hade planerat att vara vampyr men fick varken tag i röda linser eller huggtänder så jag fick bli Sofies offer istället. Tack för en rolig kväll allihopa!

HUNDVAKT

Nu är jag hemma i Linköping igen. Jag har haft två härliga dagar i Jönköping tillsammans med min bästa vän. Idag är jag hundvakt åt grannhundarna. Just nu ligger både jag och hundarna helt utslagna i sängen efter en långpromenad. Senare idag ska jag iväg med Carro och handla mat och förbereda inför middagen imorgon. Puss

MOT JÖNKÖPING


RSS 2.0