TANKAR


Igår fick jag ett litet sammanbrott tror jag. Precis allt kändes fel. Självförtroendet var nere i botten, bloggandet kändes meningslöst, jag fick panik över att jag inte har något jobb, ångest över att jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv. Men efter ett långt samtal inatt kändes det bättre, det var skönt att få lätta på hjärtat lite. Jag behöver en nystart. Jag har skrivit ner en lång lista på allt jag har kvar att göra i skolan innan studenten och det ser mycket ut nu men för varje vecka som går kommer det bara bli mindre och mindre kvar att göra. Jag kan nästan tänka mig känslan när jag skrivit mitt allra sista prov eller lämnar in min sista uppsats någonsin under min gymnasietid. Känslan av frihet. Samtidigt som det ska bli så otroligt skönt att ta studenten så skrämmer det mig minst lika mycket. Att ta studenten är en milstolpe i livet. Det är då livet börjar på riktigt. Ta eget ansvar och stå på egna ben, bli vuxen. Herregud.


Kommentarer
Postat av: Anna

Känner likadant! Men vi kan klaga och kämpa tillsammans :) haha det brukar vi vara bra på du & jag! "Hur går det med plugget? Nae, jag somnade. Själv då? Ae, jag med!" ;) skolan suger och snart är den slut! Vi kan göra vad vi vill :) allt löser sig! <3

2012-04-16 @ 22:29:23
URL: http://ahagve.blogg.se/
Postat av: Julia

Då har du många gamla Kent låtar som du kan börja njuta av nu då :D :D :D

2012-04-17 @ 09:48:21
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/
Postat av: mathilda eriksson

jadu, har suttit snart 1 år utan jobb :( hade gärna gått kvar i skolan. panik har jag jävligt ofta över det :(

2012-04-17 @ 22:10:05
URL: http://www.blogg.se/stylemathilda
Postat av: svar till Mathilda Eriksson

2012-04-17 @ 22:54:43
URL: http://fe
Postat av: svar till Mathilda Eriksson

Ja usch jag kan tänka mig hur jobbigt det är! Utan jobb kommer jag aldrig klara mig, men jag håller tummarna för oss båda! :)

2012-04-17 @ 22:55:30
URL: http://feliciastolt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0