IF YOU'LL ONLY HOLD ME TIGHT

Vi hade en skitmysig kväll igår! Såg två jättebra filmer, Dear John och Bounty Hunter. Båda rekommenderar jag att se. Idag har vi bara legat i sängen och degat, fick även besök av Andreas och Hanna. Nu ska jag laga lite lunch och plugga italienska, finns inte så mycket mer att göra när vädret suger. puss!

bjuder på några bilder från förra helgen






Kommentarer
Postat av: Anonym

åh, jättefina lockar!! vet du hur man gör lockar utan locktång/plattång? flätor går ju också, men hur många flätor och ska de vara inbakta m.m? :) eller det kanske blir finare med att sova med knutar? jag har väldigt långt hår, mer än halvvägs ner för ryggen och vill gärna hitta en lösning så jag slipper platta det, för det sliter ju en hel del! skulle vara jättetacksam om du kom med nått råd! och det är jättekul att följa din blogg! fina bilder och jätteintressant! en av de bästa bloggarna jag följer! tack!:)

2010-05-08 @ 16:53:55
Postat av: svar till anonym

först och främst, tack för de otroligt fina orden! jag blev jätteglad när jag läste de :) ett tips du kan testa är att ta en hårslinga och snurra den och sätta upp i en knut på huvet som du sa, gör det när håret är lite blött, då får du mer "naturliga" lockar. vill du ha mer våglockar kan du testa att sova med inbakade flätor, det brukar bli fint i mitt hår. kram! :)

2010-05-08 @ 17:08:56
URL: http://feliciastolt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0