VÄLKOMNA HEM TILL OSS!

Igår fick vi äntligen nycklarna till lägenheten så gårdagen bestod av storstädning och en massa fix. Nu börjar det äntligen likna nått och här kommer vi absolut att trivas! Vi är helt förälskade i vår stora garderob! Vi har till och med för lite kläder för att fylla ut alla utrymmen, vilket aldrig tidigare hänt. Känslan av att få packa upp våra stora resväskor efter nästan en månad var obeskrivlig. 

Idag mötte vi upp Sandra och Linn för att åka till IKEA en bit utanför stan. Vi började med en efterlängtad köttbulletallrik i restaurangen innan vi köpte på oss lite nödvändigheter till lägenheten. Vi passade även på att handla på oss lite typisk svensk mat. Pepparkaksdeg, lösgodis och gräddsås stod högst upp på listan! Så det var fyra nöjda tjejer som lämnade IKEA några timmar senare. 
 
Här har ni några bilder på vår mysiga lilla lägenhet och en del av vår trädgård. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej! Jag är i nz nu och ska snart åka vidare mot Sydney! Undrar mest hur du och tillväga för att få tag på denna underbara lägenhet samt jobb? :) tacksam för alla tips

Svar: Hej där! Åh vad kul, vad har du gjort på Nya Zeeland? :) Vi fick kontakt med vår hyresvärd genom några kompisar som bodde här i Manly förra året, så vi hade väldig tur med denna lägenheten. Jobb gick också smidigt för oss båda, det gäller att ligga på och gå till många ställen och lämna in CV. Min chef skulle egentligen inte anställa några fler inför sommaren men han gillade min attityd så han gav mig en chans ändå. Ett tips är att kolla gumtree varje dag, där finns både boende och jobb. Har du planer på att stanna i mer än sex månader borde du kontakta mäklarfirmor, dom har massor lägenheter som dom hyr ut under kortare perioder. Hoppas det hjälpte något! :)
felicia stolt

2013-11-26 @ 06:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0